güzelim kutusunda prospektüsü yokmu ?yoksa bence aldığın yere yarın git bir sor canım bana daha çok ilaç gibi geldi valla..
ben de kaşınıyorum,ara ara gögüslerim bile kaşınıyor..ben de almalıyım.sağ ol
Dnaz cnm Bir kadın varya suna dumankayamı ne o öyle bir formül vermişti hamişlere bir programda susam yağı+ badem yağı + çilek yağı bir iki damlada limonmu ne öyle birşeyler işte :44: :44:
yok cnm.. kutunun üstünde de yazmıyoo bişey.. ama poşete kartvizit atmış kadın.. yarın arayıp sorucam.. olmadı geri götürücem artık
Dnaz cnm Bir kadın varya suna dumankayamı ne o öyle bir formül vermişti hamişlere bir programda susam yağı+ badem yağı + çilek yağı bir iki damlada limonmu ne öyle birşeyler işte :44: :44:
olipscim yaa benimde hem göğüslerim kaşınıyor hemde karnım ...
birde hala gögüslerim acıyor bazende sızlıyor...
çok acil lrem lazımmm
benim eşim hiç belli etmiyo ne istediğini. zaten dediğin gibi ilk bebek, cinsiyet seçmek saçmalık olur. ama işte merak.
hemen araştıralım canım bunu formülü bulan paylaşsınn
2 defa iş olacak boşu boşuna canım yaaa ...yarın ilk önce bir ara bakalım ne diyecek?
evt cnm onu duydum ama badem yağı tüylenme yapıyo diye istemedim.. şu kakaoyu halledemezsem iade edince o formulü badem yağsız deniycem artık..
senin karnın belli olmaya başladı mı artık??
özlem hn bugün karnıma baktı ne çok belli oluyo artık dedi.. ben de krem istedim fito diye bi krem yazdı bana.. karnında kaşıntı yada gerilme falan hissediyosan sen de söyle unutma yarın
benim de göğüs ağrılarım tam gaz devam.
ay okuyunca komik geliyoherkes kaşınıyo
ay sağol canııııııım inşallaaah cok güzel bir dua ettin :)))Erkek gibi hissedipte kiz isteyen Anne adayimiz, InsaAllah Allah gonlune gore verir ve 100% kiz olur :)
canım gösterir inşallah..babası benim kızım olacak diyor. .bende oğlum olacak gibi hissediyorum ama içten içe acaba kızmı diyorum..hayırlısı olsun canım ..nasıl olsa ilk evlat...sağlıklı olsunda inşallahh...kızıda erkeğide birr...
valla benim sucum yok aa bacım napimm arkadaşlarım böyleesüpersin canım, hemen hemen kimseye söylememişsin. haklısın, ben de dr erkek tahmini yaptığı günden beri az da olsa alıştım, şimdi kız derse böyle olcam heralde. aman, Allahtan hayırlısı
ahhh işte şu merak çok fena çoookkk..acaba göstericekmi diye çok heyecanlız..sormaa
sağlıklı olsunda diyorum ama meraktanda çatlıyorum resmen..herkesde merak ediyor..habire soruyor..çok heyecanlanıyorum..
evt cnm arayım nası kullanılacağını tarif edebilse bari..
formül doğru cnm..
suna dumankaya
Badem Yağı + Çilek Yağı + Susam Yağı + Limon (1-2 damla) yağlar eşit miktarda olacak...
Tamam cnm efet cnm karnım biraz belli oluyor top gibim bende söylücem krem isticem ellerim çok kuruyor ya inanılmaz ve acaip su tüketiyorum sende de var mı kuruluk ?
kızlar bende dün arkadaşımdaydım o da bana göğüslerin ucunun kanamaması için bişey söyledi..ayva çekirdeklerini bir bardağa koyuyosun üstüne gülsuyu koyuyosun 1 gece buzdolabında beklicek,koyu kıvam alana kadar..hem bebeği emdirirken silmeye gerek yok dedi doğal olduğu için..bende şimdiden çekirdekleri biriktireyim bari malum yazın ayva yokkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?