2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güzelim kutusunda prospektüsü yokmu ?yoksa bence aldığın yere yarın git bir sor canım bana daha çok ilaç gibi geldi valla..

yok cnm.. kutunun üstünde de yazmıyoo bişey.. ama poşete kartvizit atmış kadın.. yarın arayıp sorucam.. olmadı geri götürücem artık

Dnaz cnm Bir kadın varya suna dumankayamı ne o öyle bir formül vermişti hamişlere bir programda susam yağı+ badem yağı + çilek yağı bir iki damlada limonmu ne öyle birşeyler işte :44: :44:

Dnaz cnm Bir kadın varya suna dumankayamı ne o öyle bir formül vermişti hamişlere bir programda susam yağı+ badem yağı + çilek yağı bir iki damlada limonmu ne öyle birşeyler işte :44: :44:

evt cnm onu duydum ama badem yağı tüylenme yapıyo diye istemedim.. şu kakaoyu halledemezsem iade edince o formulü badem yağsız deniycem artık..
senin karnın belli olmaya başladı mı artık??
özlem hn bugün karnıma baktı ne çok belli oluyo artık dedi.. ben de krem istedim fito diye bi krem yazdı bana.. karnında kaşıntı yada gerilme falan hissediyosan sen de söyle unutma yarın

benim eşim hiç belli etmiyo ne istediğini. zaten dediğin gibi ilk bebek, cinsiyet seçmek saçmalık olur. ama işte merak.

ahhh işte şu merak çok fena çoookkk..acaba göstericekmi diye çok heyecanlız..sormaa
sağlıklı olsunda diyorum ama meraktanda çatlıyorum resmen..herkesde merak ediyor..habire soruyor..çok heyecanlanıyorum..

hemen araştıralım canım bunu formülü bulan paylaşsınn

2 defa iş olacak boşu boşuna canım yaaa ...yarın ilk önce bir ara bakalım ne diyecek?

evt cnm arayım nası kullanılacağını tarif edebilse bari..

formül doğru cnm..
suna dumankaya

Badem Yağı + Çilek Yağı + Susam Yağı + Limon (1-2 damla) yağlar eşit miktarda olacak...

Tamam cnm efet cnm karnım biraz belli oluyor top gibim bende söylücem krem isticem ellerim çok kuruyor ya inanılmaz ve acaip su tüketiyorum sende de var mı kuruluk ?

Erkek gibi hissedipte kiz isteyen Anne adayimiz, InsaAllah Allah gonlune gore verir ve 100% kiz olur :)
ay sağol canııııııım inşallaaah cok güzel bir dua ettin :)))
önce sağlıklı olsun da gerisi mühim değil ama kız olduugnu duyunca da nasıl sevındım anlatamam işte :))

yaa benım hıslere bişey oldu güya 6. hissim kuvettlidir ama yok
ben erkek dedim eşim kız ve eşimin hissetiği oldu gibi :)))
dediğin gibi ilk evlat hepsinin yeri başka kız olsun erkek olsun önemli değil
ama insan ıcınden geçen oldugunu duyuncada ayrı bi seviniyor :))

süpersin canım, hemen hemen kimseye söylememişsin. haklısın, ben de dr erkek tahmini yaptığı günden beri az da olsa alıştım, şimdi kız derse böyle olcam heralde. aman, Allahtan hayırlısı
valla benim sucum yok aa bacım napimm arkadaşlarım böylee
hamile oldugumu duyuncada direk bişeyler yazmıslardı silmiştim sımdıde bunu duyunca resmen dünya alem duysun istiyorlar
insan ne tepki vereceğini bilemiyor zaten erkek dicek sanarken kız deyince şaşıp kaldım
eşim toparladı bizde kız istiyorduk falan diye

ahhh işte şu merak çok fena çoookkk..acaba göstericekmi diye çok heyecanlız..sormaa
sağlıklı olsunda diyorum ama meraktanda çatlıyorum resmen..herkesde merak ediyor..habire soruyor..çok heyecanlanıyorum..

ben de 23 üne gün sayıyorum. inşallah göstermemezlik yapmaz. bide o var dimi?

kızlar bende dün arkadaşımdaydım o da bana göğüslerin ucunun kanamaması için bişey söyledi..ayva çekirdeklerini bir bardağa koyuyosun üstüne gülsuyu koyuyosun 1 gece buzdolabında beklicek,koyu kıvam alana kadar..hem bebeği emdirirken silmeye gerek yok dedi doğal olduğu için..bende şimdiden çekirdekleri biriktireyim bari malum yazın ayva yokkkkk...

Yarın 10:30 ta randewum war ikili test için bize dua edin canlarım çok heyecanlıyım kaçgündür uyuyamıyorum enson kuzumu 10 kasımda görmüştüm

Tamam cnm efet cnm karnım biraz belli oluyor top gibim bende söylücem krem isticem ellerim çok kuruyor ya inanılmaz ve acaip su tüketiyorum sende de var mı kuruluk ?

yok cnm bende ama ben hep duştan sonra bebe yağı kullanıyorum.. bi de sürekli ellerimi kremler dururum ben.. o yüzden farketmedim..
yalnız geçen gün çok az su içmiştim.. o gece sabah kadar kalkıp su içtim sürekli.. gece 4-5 defa uyandım uykudan.. her uyandığımda boğazım kuru susuzluktan ölüyodum..
o günden beri daha çok dikkat ediyorum..

iyi oldu bunu öğrendiğim cnm.. çöpe gideceğine saklayım bari çekirdekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…