sağol canımmm aminnn inşallaah hepimiz için bu dualarr
inşallah sende ögrenirsin yakın zamanda
kızlarrrrr... yemeğimi yedim mutfakta azıcık işim vardı onları hallettim geldim :80::80::80::80::80:
bugün dr uma çatlak önleyici krem tavsiye etmesini istedim.. ben sanıyorum ki bana pahalı bi marka söyliycek, o reçeteye yazdı..
eczaneden aldım.. çok da ucuza geldi.. kremin adı FİTO..
elevit+fito için 6,5 tl ödedim
bi de bi aktara uğradım kakao yağı istedim.. kavanozda krem gibi bişeydi.. ben sıvı sanmıştım.. sordum kadına.. krem gibi kullanıcaksın didi..
eve geldim göbüşümü açtım kakao yağını süreyim ondan sonra oturayım dedim..
anaa bi baktım kavanozda tuhaf bişee var.. toz gibi desem diil.. krem gibi desem hiç değil.. sallıyorum şişeyi kımıldamıyoo bileee...
acep sulandırmak falan mı gerekiyooo????
ne vermiş o kadın bana kazık mı yemişim göz göre göre ben yaaaa
kızlarrrrr... yemeğimi yedim mutfakta azıcık işim vardı onları hallettim geldim :80::80::80::80::80:
bugün dr uma çatlak önleyici krem tavsiye etmesini istedim.. ben sanıyorum ki bana pahalı bi marka söyliycek, o reçeteye yazdı..
bi de bi aktara uğradım kakao yağı istedim.. kavanozda krem gibi bişeydi.. ben sıvı sanmıştım.. sordum kadına.. krem gibi kullanıcaksın didi..
anaa bi baktım kavanozda tuhaf bişee var.. toz gibi desem diil.. krem gibi desem hiç değil.. sallıyorum şişeyi kımıldamıyoo bileee...
bende de sağ tarafımda olur bazen keskin ağrılar. sanırım o apendisit. bi doktora sorayım ameliyat olabilirmiyim diye. eğer daha zamanı varsa apendisitimin, sezeryan olurum ikisini bi arada halletsinler.Bende resmen surekli sol tarafta bi gerilme hissediyorum. Tamda dovmemin oldugu yer. Allah dovme yaptiran senmisin al sana diyo :) kesin cok garip biseye donusecek o kadar gerilmeden sonra
Amin canım..Olmaz tatlım iyi düşünelim iyi olsunAllah korusun
burda bizden başka kime söyledin? annenlere? ben bebeği kendi doğum günümde müjdeledim herkese, cinsiyeti de yılbaşına denk getircem.sağol canım net bişey yok yüzde 80 kız dedi
ama değişedebilir kimseye söyleme dedi tabi ben dayanamadım o ayrı
bagdaş kurmuş kuzu o yuzden baya bi uğraştık :)))
bu arada benımde kasıklarım ve sanki böbreklerım agrıyo agrıyoda değilde baskı hissediyorum
Noldu canım sanaaaa :44:
inşallah canım bende cmtesi gidiyorum doktora bakalım göstericek mi bizim bıdıkcık
sağol canım net bişey yok yüzde 80 kız dedi
ama değişedebilir kimseye söyleme dedi tabi ben dayanamadım o ayrı
bagdaş kurmuş kuzu o yuzden baya bi uğraştık :)))
bu arada benımde kasıklarım ve sanki böbreklerım agrıyo agrıyoda değilde baskı hissediyorum
bende de sağ tarafımda olur bazen keskin ağrılar. sanırım o apendisit. bi doktora sorayım ameliyat olabilirmiyim diye. eğer daha zamanı varsa apendisitimin, sezeryan olurum ikisini bi arada halletsinler.
Amin canım..
burda bizden başka kime söyledin? annenlere? ben bebeği kendi doğum günümde müjdeledim herkese, cinsiyeti de yılbaşına denk getircem.
bilmiyorum tatlım, yemek yaptım sadece.önce kramp girdi, sonra da böyle ağrı kaldı.
canım hoş geldin yarın bende hemen o kremden alayım doktorun verdiğinden..bende fena kaşınıyorum...kakao yağına gelince canım benım bildiğim çıkolata gibi kokuya krem gibi birşey olması lazım..seninkini anlayamadım canım
Canım o kakao yağını ben yazın bronzlaşmak içn kullandım okadar sertki ediğin gibi.Güneşin altında yumuşatıp kullandım hepp..Kalktı sana ondanmı verdi acepp.Şişede olanlarıda vardı yaaa..Aktarcının kazmalığı
Afiyet olsun bende onu benmari usulu eritiyosun falan diye biliyorum ama cnm tamda emin değilim yaa sanki öyle hatırlıyorum yaa
ranacım geçmiş olsun canım ..benimde midem çok fenaaa sorma......üstelikde bugünde 2 defa çıkardım:26:.biri sabah biride 1 saat evvell.. ..offf offff
şu midelerimiz artık bir düzelsede rahat etsekkk
hoşgeldin canım
bende sorcaktım güyaa unutmusum bu çatlak olayını
heyecandna hiçbişey sormak aklıma gelmiyorki
ben eczanede calıstım bı suree fito demek catlaklaradamı sürülüyormus bunu bilmiyordum
canım hoş geldin yarın bende hemen o kremden alayım doktorun verdiğinden..bende fena kaşınıyorum...kakao yağına gelince canım benım bildiğim çıkolata gibi kokuya krem gibi birşey olması lazım..seninkini anlayamadım canım
hoşgeldin canım
bende sorcaktım güyaa unutmusum bu çatlak olayını
heyecandna hiçbişey sormak aklıma gelmiyorki
ben eczanede calıstım bı suree fito demek catlaklaradamı sürülüyormus bunu bilmiyordum
inşallah gösterir canım ama nett bişey demiceksede demese daha iyi oluyor böyle insan daha bi merak ediyor :)
anneme söyledimm eşimin annesigilee
bide yakın arkadaş kuzen falan 5 6 kişiyle sınırlıydı güyaa
ama az önce arkasadım saolsun tüm facebook a duyurdu diyebilirim
artık değişirsede kısmet yaa şaka yaptıkerkekmiş deriz nolcek
saol canım.sorma, ilk 3 ayım bitti, ben dün de kustum, sanırım bugün yine olcak.
bu da cam kavanozda cnm.. ama dediğin gibi çok sert.. kutusunda ne yapılacağı yazmıyo ama ne yapılmayacağı yazıyooo :44::44:
serin yerde muhafaza ediniz, ışıktan,güneşten koruyunuz diyoo... offff
ehehheehhh.. benmari usulu kakao yağı.. yemek adı gibi oldu
kadın poşete kartvizit koymuşşş.. yarın arayıp sorayım bari.. yoksa geri götürücem...
canım gösterir inşallah..babası benim kızım olacak diyor. .bende oğlum olacak gibi hissediyorum ama içten içe acaba kızmı diyorum..hayırlısı olsun canım ..nasıl olsa ilk evlat...sağlıklı olsunda inşallahh...kızıda erkeğide birr...
Canım dediğim gibi ben eriterek kullandım yazın ama kavonoz patlar falan aman ha yarın sen ara sor bii yoksa geri ver onun yerine tatlı badem yağı veya avokado yağı al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?