2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım o kakao yağını ben yazın bronzlaşmak içn kullandım okadar sertki ediğin gibi.Güneşin altında yumuşatıp kullandım hepp..Kalktı sana ondanmı verdi acepp.Şişede olanlarıda vardı yaaa..Aktarcının kazmalığı

Afiyet olsun bende onu benmari usulu eritiyosun falan diye biliyorum ama cnm tamda emin değilim yaa sanki öyle hatırlıyorum yaa

Bende resmen surekli sol tarafta bi gerilme hissediyorum. Tamda dovmemin oldugu yer. Allah dovme yaptiran senmisin al sana diyo :) kesin cok garip biseye donusecek o kadar gerilmeden sonra
bende de sağ tarafımda olur bazen keskin ağrılar. sanırım o apendisit. bi doktora sorayım ameliyat olabilirmiyim diye. eğer daha zamanı varsa apendisitimin, sezeryan olurum ikisini bi arada halletsinler.
Olmaz tatlım iyi düşünelim iyi olsun Allah korusun
Amin canım..
burda bizden başka kime söyledin? annenlere? ben bebeği kendi doğum günümde müjdeledim herkese, cinsiyeti de yılbaşına denk getircem.
Noldu canım sanaaaa :44:

bilmiyorum tatlım, yemek yaptım sadece. önce kramp girdi, sonra da böyle ağrı kaldı.

hoşgeldin canım
bende sorcaktım güyaa unutmusum bu çatlak olayını
heyecandna hiçbişey sormak aklıma gelmiyorki
ben eczanede calıstım bı suree fito demek catlaklaradamı sürülüyormus bunu bilmiyordum

inşallah canım bende cmtesi gidiyorum doktora bakalım göstericek mi bizim bıdıkcık

inşallah gösterir canım ama nett bişey demiceksede demese daha iyi oluyor böyle insan daha bi merak ediyor :)

Erkek gibi hissedipte kiz isteyen Anne adayimiz, InsaAllah Allah gonlune gore verir ve 100% kiz olur :)

canım hoş geldin yarın bende hemen o kremden alayım doktorun verdiğinden..bende fena kaşınıyorum ...kakao yağına gelince canım benım bildiğim çıkolata gibi kokuya krem gibi birşey olması lazım..seninkini anlayamadım canım

anneme söyledimm eşimin annesigilee
bide yakın arkadaş kuzen falan 5 6 kişiyle sınırlıydı güyaa
ama az önce arkasadım saolsun tüm facebook a duyurdu diyebilirim
artık değişirsede kısmet yaa şaka yaptık erkekmiş deriz nolcek

ben de kaşınıyorum,ara ara gögüslerim bile kaşınıyor..ben de almalıyım.sağ ol

bu da cam kavanozda cnm.. ama dediğin gibi çok sert.. kutusunda ne yapılacağı yazmıyo ama ne yapılmayacağı yazıyooo :44::44:
serin yerde muhafaza ediniz, ışıktan,güneşten koruyunuz diyoo... offff

Afiyet olsun bende onu benmari usulu eritiyosun falan diye biliyorum ama cnm tamda emin değilim yaa sanki öyle hatırlıyorum yaa

ehehheehhh.. benmari usulu kakao yağı.. yemek adı gibi oldu

kadın poşete kartvizit koymuşşş.. yarın arayıp sorayım bari.. yoksa geri götürücem...

ranacım geçmiş olsun canım ..benimde midem çok fenaaa sorma......üstelikde bugünde 2 defa çıkardım:26:.biri sabah biride 1 saat evvell....offf offff
şu midelerimiz artık bir düzelsede rahat etsekkk

saol canım.sorma, ilk 3 ayım bitti, ben dün de kustum, sanırım bugün yine olcak.

evt cnm.. aldım da kullanmadım daha.. yatmadan önce sürücem :))

al cnm.. hatta tam fiyatını bilmiyorum ama aile hekimine falan yazdırırsan ucuza gelebilir
ben de kakao yağı güzel kokuyoo falan diye ondan süreyim ilk dediydim ama bana mısın demedi kaya gibi

canım gösterir inşallah ..babası benim kızım olacak diyor..bende oğlum olacak gibi hissediyorum ama içten içe acaba kızmı diyorum..hayırlısı olsun canım ..nasıl olsa ilk evlat...sağlıklı olsunda inşallahh...kızıda erkeğide birr...

süpersin canım, hemen hemen kimseye söylememişsin. haklısın, ben de dr erkek tahmini yaptığı günden beri az da olsa alıştım, şimdi kız derse böyle olcam heralde. aman, Allahtan hayırlısı

Canım dediğim gibi ben eriterek kullandım yazın ama kavonoz patlar falan aman ha yarın sen ara sor bii yoksa geri ver onun yerine tatlı badem yağı veya avokado yağı al

benim eşim hiç belli etmiyo ne istediğini. zaten dediğin gibi ilk bebek, cinsiyet seçmek saçmalık olur. ama işte merak.

Canım dediğim gibi ben eriterek kullandım yazın ama kavonoz patlar falan aman ha yarın sen ara sor bii yoksa geri ver onun yerine tatlı badem yağı veya avokado yağı al

pelinim, çatlaklar için susam yağı kullanılıyomuş.. onu duydun mu hiç?? yoksa bu kadın beni komple kekledi mi:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…