2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkiler de öyleler canım. arkadaş da demiyorum, çoğunlukla anlatırken kardeşim diyorum. çok yakınız. mesafelere rağmen. eşim de baldız falan der onlara. mesela en yakın arkadaşım burda olsaydı dr a eşimle değil onunla giderdim

Yarın 10:30 ta randewum war ikili test için bize dua edin canlarım çok heyecanlıyım kaçgündür uyuyamıyorum enson kuzumu 10 kasımda görmüştüm

inşallah güzel haberlerle gel canım

aynen işştee bende bakma arkadaş dediğimee dostum diyim dediğin gibi kardeş gibi senelrdir beraberiz
onlar benden heyecanlı resmen bizde ikili testten öncekinde gitmiştik ultrasonda görünce agladı
ben tepkisiz duruyordum o lönk diye aglamaya basladı nasıl sasırdım :)))
ve daha ekimde evlendi cocuk istemiyorum derken su andaa hemen istiyor

slm kızlar nasılsınız?

canım ne kadar su içebiliyosun günde?ben kendimi zorluyorum yine de en fazla 2 lt oluyor içtiğim.bulantıdan dolayı fazla içemiyorum.boğazım kurusa bile içemiuorum bulantım olduğunda.aynen cildimde kuruluk ta var.bu arada ben de bebe yağı ve bdem yağı kullanıyorum.

Vucudunda sivilce cikan var mi hic? Benim gobegimde, gogsumde ve sirtimda ciktilar. Normalde her adet oldugumda yuzumde cikardi ama vucudumda ilk defa oluyo

hemen yazdım yarın ilk iş aktara gidilecek

git cnm.. ama yağların her yerini incele.. her şeyini sor.. hepsini aç içlerine bak.. sıvı katı mı kontrol et.. ben gibi sonradan uğraşmaktansa baştan incele

Yarın 10:30 ta randewum war ikili test için bize dua edin canlarım çok heyecanlıyım kaçgündür uyuyamıyorum enson kuzumu 10 kasımda görmüştüm

ayyy dayanamam sana ben.. 1ay olmuş.. nası dayandın o kadar :))
ben de 3hafta üstüste gördüm.. bi de arada kalp atış sesini dinledim sağlık ocağında.. ben nası dayancam 31ine kadar onu düşünüyomm :26::26:
iyi alışmıştım her hafta görmeye :))

dualarım seninle olucak cnm.. inşallah güzelce ölçülüp geliceksiniz kuzunla :)) hem gitmeden çikolata da ye.. kıpır kıpır göre kuzunu

iyi geceler annişler.ya bişey sorucam.Ben son 2 haaftadır çok gerginim yani sürekli agresif durumdayım eşime en olmadık bişey için sanki dünyalar yıkılmış gibi kızıyorum.Kendimde kıırk yıl düşünsem aklıma gelemeycek şeyler düşünüyorum.İnsanlar hakkında hem olumsuz yorumlar geçiyo içimden.Böyle stresli bi hamilelik geçirmek istemiyorum.Normalde asla böyle biri değilim olsam heralde farketmem bu durumu.Olağandıiı bi durum olduğu için farkındayım.Hamileliğin nasıl geçerse bebişde öyle olurmuş ya ben öyle olsun istemiyorum kendimi kontrol etttikçe iyice geriliyorummm ben eski beni istiyorum yaaaa

inşallahhh hayırlısıyla görürsün bebişini canım içini ferah tut herşey eminim yolunda gidicekkk:))))ense kalınlığını ölçücek dimi??bide kan vericeksin

Vucudunda sivilce cikan var mi hic? Benim gobegimde, gogsumde ve sirtimda ciktilar. Normalde her adet oldugumda yuzumde cikardi ama vucudumda ilk defa oluyo

Cnm benim sırtımda klasik pütürtüler vardı sivilce gibi olmayan ama hamilelikle coştu sivilceye döndü.Hatta yüzümdede çıkıyo direk kırmızııı dışarı çıkarken fondoten kapatıcı fln hemen

Temel'in 8 tane çocuğu varmış. Ama hepsi de birbirinden salak, geri zekalıymış. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler, durumu anlatmışlar. Böyle böyle biz artık çocuk istemiyoruz demişler. Doktor bunlara 1
-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatıp yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış. Temel kara kara düşünmeye başlamış . Ne yapsak ne etsek diye Fadime " Dur ben sana dantelden örüvereyim demiş." Ölçüyü falan almış 1
-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş. Temel ile Fadime nin 1 çocukları daha olmuş . Zamanla çocuk büyümüş, 9
-10 yaşlarına gelmiş. Ama nasıl bir çocuk zeki mi zeki, fırlama mı fırlama . Önceki 8 ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi, köyün en zeki, en atılgan çocuğu olmuş. Bir gün Temel kahvede otururken sormuşlar. " Ya Temel senin 9 çocuğun 8'i deli mi deli bu sonuncusu nasıl oluyor da bu kadar akıllı oluyor? " Temel gerine gerine cevap vermiş. " Süzme o, süzme..!

canım hiç panikleme tamamen hormonların etkisi bunlar..inşallah hafifliyecek,özellikle regl döneminde daha çok sinirli oluyorum bende..regl olacak gibi hissediyordum ilk zamanlar...sinir kat sayım tavan yapmısti..çok şükür gün geçtikçe hafifliyor..ama regl dönemi çok hırçınım...yazık kocişlerimize vallaaaçok geçmiş olsun..inşallah düzelmeye başlarsın canımm

teşekkür ederim canım.eşime kızıyorum sonra düzelince özür diliyorum sonra kızmaya devam ya bu hormanlar da varya acaip bişey yaa :26: bişey olunca hep homonların kabahati, acıkınca bebişimin kabahatii ben tamamennn kusursuzumm

walla cnm günlük 2,5 lt içmem lazım.. zorluyorum bazen 2 yi geçiyorum, bazen 1lt anca içiyorum.. bebe yağını her duşta kullanırım ben kaç senelik alışkanlığım..
bugün dr uma da sordum kullanabilrsn sakıncası yok devam et dedi.. amma badem yağından korkuyorum.. tüylenme yapcak diye..
sen de nasıl etkisi??? tüylenme falan oldu mu yada artırdı mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…