2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkes erkek diyor bana bnm içimden de öle geçiyor ama kız istiyorum kızzzzzz ama kimseye söylemiyorum

Ya açıkçası kız olsa tabiki fena olmaz yani ama erkek doğuyo içime benim.Hamile kalmadan öncede görüyodum rüyamda hep erkek bebek hatta millete benim kesin oğlum olucak flan diyodum

kaç haftalıksın canım kilo artışı 2. ayda olmaz ama hafif şişginlik olabilir

kızlar bende bir kızım bir oğlum olsun istiyorum buda ilk bebek olacak.. gerçekten hiç farketmez ikincisi tam tersi olsun yeter

Son düzenleme:
valla mıııı süpersinnn..hani diğer topikte dedim ya lcw da çok güzel badiler var bebişli.ondan aldım evde giyorum henüz insanı çok güzel motive ediyor tavsiye ederim al giy zaten 20 tl..

onlar cok güzeldı ya babam yılbasında tr ye gelcem sıparıs etcem onlardan ozaman zaten kırıtık dönem gecıyor ayyy heycanlandım hamılelıkmı gıycez bız

Valla öncelikli sağlıklı eli ayağı tam uzun ömürlü olsunlardaaa..Ama mümkünse cinsiyetin tersi çıksınnnnn .mini mini etekler gydiririm ben ona leoparlı falan erkek olursada takım elbiseler

tabi ki önce sağılıkk içim çok tedirgin zaten.ben 4 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 7+4 ken şimdi o tedirginliğim bundada var ya yine yaşarsam diye çok korkuyorum allah korusun kötüyü aklıma getirmiyorum ama ne biliyim

valla mıııı süpersinnn..hani diğer topikte dedim ya lcw da çok güzel badiler var bebişli.ondan aldım evde giyorum henüz insanı çok güzel motive ediyor tavsiye ederim al giy zaten 20 tl..

Canım ben yaz başı almıştım uzun kollusunu içime doğmuş gibi hemde 9.90 a aynen çok işe yarıyo onlar.Zaten Haftasonu alışverişe çıkıcam genelde bol ve hamile tipi kıyafetler çok bebekli falan almayı düşünmüyorum.2-3 tne fln alırım.Çünkü doğumdan sonra ne zaman veririrz kiloları allah bilir.tunik tarzı şeylr bakıcm.Aldıklarımı eklerim zaten

valla öncelikli sağlıklı eli ayağı tam uzun ömürlü olsunlardaaa..ama mümkünse cinsiyetin tersi çıksınnnnn .mini mini etekler gydiririm ben ona leoparlı falan Erkek olursada takım elbiseler

haha alemsın ya leoparlı mını etek tontıs bacakalrda ay ne cıcı olur bana kalsa oglum olursa hastane cıkıs takımı deyılde jeans pantolonla cıkarcam hastaneden

Kıyamam..sen iyi düşünki bebeğin iyi olsun.Ben evlendikten 4 say sonra hamile kalmıştım 1 aylık olmadan daha düştü gelişmedi fln.Kısmet bugüneymiş 2 sene sonrası hamile kaldım.Tabi bu aralard prolaktine bağlı adet düzensizlikleri fln bunları hallettik öyle.Sen çabucak kalmışın hamile çok iyi.Normalde 6 ay yapmayın derler doktorun bişi demedimi sana

haha alemsın ya leoparlı mını etek tontıs bacakalrda ay ne cıcı olur bana kalsa oglum olursa hastane cıkıs takımı deyılde jeans pantolonla cıkarcam hastaneden

bak şimdi aklıma soktun onun minak totoşuna kot zor buluruz zaten günde kaç kere değişicek üstü

hayırlı olsun çok sevindim bende gitmek istiyorumda doğru zamanlamayı yapmak için sordum bir doktorum yok henüz alttan mı baktı kesesi büyük diyordun herşey yolunda mı??
perşembe günü 6+1 miydin

tatlım ksura bakma uyumuş kalmışım
evet canım alttan baktım
gittiğimde 5+4tüm ama ultrasonda 6+1 çıktı
hiçbir sorun yokmuş keseye takılmadı bile
erken döllenmeymiş bu da ne bileyim
alttan baktıracaksan görünür
ama üstten bakacaksa 7den sonrasını bekle bence

geçmiş olsun canım bana 3 ay dediler 4.ay oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…