herkes erkek diyor bana bnm içimden de öle geçiyor ama kız istiyorum kızzzzzz ama kimseye söylemiyorum
Benimde çıktı cnımkim insanın iç karnı dar oluyomuş o yüzden erken bellioluyo bazen.Annemde benim gibi olmuş ona benzemişim bn
ben kıyafetlerımın ıcıne gıremıyorum daha ama aldıgım hormon ıgnelerıde var tabı yarın alısverıs yapcam kıyafetlerı yenılıcem ya benım karnım cıkması normal mıcok erken aslında dıyorum google den baktım kadınların hep cıkmıs anlamadım ya
Ya açıkçası kız olsa tabiki fena olmaz yaniama erkek doğuyo içime benim.Hamile kalmadan öncede görüyodum rüyamda hep erkek bebek hatta millete benim kesin oğlum olucak flan diyodum
resmini çekermisin karnının ayy ne heveslendim şimdi
inşşşşşş rüyalarımız tersine çıkar.
akşam çeker özelden yollarım sana
valla hayatım şiddetle erkek doğmakta içime halaDoktor kız derse tepkim ne olur bilemiyorum yani
valla mıııı süpersinnn..hani diğer topikte dedim ya lcw da çok güzel badiler var bebişli.ondan aldım evde giyorum henüz insanı çok güzel motive ediyor tavsiye ederim al giy zaten 20 tl..
bende erkek olcak dıye okadar emın konusuyorum kı kendımden kız derse aynen agzım bes karıs acık kalırım
Valla öncelikli sağlıklı eli ayağı tam uzun ömürlü olsunlardaaa..Ama mümkünse cinsiyetin tersi çıksınnnnn .mini mini etekler gydiririm ben ona leoparlı falanerkek olursada takım elbiseler
kaç haftalıksın canım kilo artışı 2. Ayda olmaz ama hafif şişginlik olabilir
valla mıııı süpersinnn..hani diğer topikte dedim ya lcw da çok güzel badiler var bebişli.ondan aldım evde giyorum henüz insanı çok güzel motive ediyor tavsiye ederim al giy zaten 20 tl..
valla öncelikli sağlıklı eli ayağı tam uzun ömürlü olsunlardaaa..ama mümkünse cinsiyetin tersi çıksınnnnn .mini mini etekler gydiririm ben ona leoparlı falanErkek olursada takım elbiseler
tabi ki önce sağılıkk içim çok tedirgin zaten.ben 4 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 7+4 ken şimdi o tedirginliğim bundada var ya yine yaşarsam diye çok korkuyorum allah korusun kötüyü aklıma getirmiyorum ama ne biliyim
haha alemsın yaleoparlı mını etek tontıs bacakalrda ay ne cıcı olur bana kalsa oglum olursa hastane cıkıs takımı deyılde jeans pantolonla cıkarcam hastaneden
hayırlı olsun çok sevindim bende gitmek istiyorumda doğru zamanlamayı yapmak için sordum bir doktorum yok henüz alttan mı baktı kesesi büyük diyordun herşey yolunda mı??
perşembe günü 6+1 miydin
Kıyamam..sen iyi düşünki bebeğin iyi olsun.Ben evlendikten 4 say sonra hamile kalmıştım 1 aylık olmadan daha düştü gelişmedi fln.Kısmet bugüneymiş 2 sene sonrası hamile kaldım.Tabi bu aralard prolaktine bağlı adet düzensizlikleri fln bunları hallettik öyle.Sen çabucak kalmışın hamile çok iyi.Normalde 6 ay yapmayın derler doktorun bişi demedimi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?