evet canim cok sukur persembe gorduk
benim hala hiç bulantım yok çok şükür, inş. olmaz da allah yardımcınız olsun kızlar en kısa zaman geçer inş. bu durumunuz
merhaba kızlar bende 8-9 haftalık hamileyim sat 31 ağustos beklenen doğum tarihi 6 haziran yaş 27 ve ilk bebeğim 49 kilo ile hamile kaldım ama hızlı kilo alıyorum malesefçok fazla sayfa var yavaş yavaş okumaya başlıyacağım benim hamilelik zor geçiyr kızlar resmen bütün gün yatıyorum midem çok bulanıyor baş ağrısı ve kasık ağrısıda oluyor bende sizin gibi tehlikeli 3 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum heyecanımı sizinle paylaşmak istedim geç olmuş ama beni de pardon bizide:) aranıza alırsanız seviniriz:)
merhaba kızlar bende 8-9 haftalık hamileyim sat 31 ağustos beklenen doğum tarihi 6 haziran yaş 27 ve ilk bebeğim 49 kilo ile hamile kaldım ama hızlı kilo alıyorum malesefçok fazla sayfa var yavaş yavaş okumaya başlıyacağım benim hamilelik zor geçiyr kızlar resmen bütün gün yatıyorum midem çok bulanıyor baş ağrısı ve kasık ağrısıda oluyor bende sizin gibi tehlikeli 3 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum heyecanımı sizinle paylaşmak istedim geç olmuş ama beni de pardon bizide:) aranıza alırsanız seviniriz:)
kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Biraz evle ilgilencem. Akşam giremezsem artık yarın görüşürüz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Yarın benim için çok önemli bi gün. Hepinizi çok seviyorum. Allaha emanet olun. öptüm
kizlar ben cikiyorumm acayip uyku basti anlatamamm. Kafami tutamaz oldum gozlerimm kapaniyor.
Hepinizi coooooooook opuyorumm bebislerinize iyi bakin.
Biliyorum cnm o duyguyu. ınsaallah tez zamanda gecer... Sicak dus al hem kasiklarin rahatlar hemde faydasini gorursun kafa agrina iyi gelir insaallah
canım benım doktorun demesıne göre gebelıgın basında sıcah banyo dus yapmayın ılık olsun dıyor düsük tehlıkesı yaparmıs
kilo alan var mı kızlar?
Ben aldım zannediyordum ama bikaç gündür tartılıyorum aynıyım
ayy teyzesi sormaaa
bayılırım sıcak banyoyaaaaaa ama bende yapmamaya çalışıyorum doğru olabilir
benımkısının ablasımı oluyormusmus ay ay yerım yerım gör bak senın kızın olcak
ben kıyafetlerımın ıcıne gıremıyorum daha ama aldıgım hormon ıgnelerıde var tabı yarın alısverıs yapcam kıyafetlerı yenılıcem ya benım karnım cıkması normal mıcok erken aslında dıyorum google den baktım kadınların hep cıkmıs anlamadım ya
valla hayatım şiddetle erkek doğmakta içime halaDoktor kız derse tepkim ne olur bilemiyorum yani
ben kıyafetlerımın ıcıne gıremıyorum daha ama aldıgım hormon ıgnelerıde var tabı yarın alısverıs yapcam kıyafetlerı yenılıcem ya benım karnım cıkması normal mıcok erken aslında dıyorum google den baktım kadınların hep cıkmıs anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?