2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim hala hiç bulantım yok çok şükür, inş. olmaz da allah yardımcınız olsun kızlar en kısa zaman geçer inş. bu durumunuz

merhaba kızlar bende 8-9 haftalık hamileyim sat 31 ağustos beklenen doğum tarihi 6 haziran yaş 27 ve ilk bebeğim 49 kilo ile hamile kaldım ama hızlı kilo alıyorum malesef çok fazla sayfa var yavaş yavaş okumaya başlıyacağım benim hamilelik zor geçiyr kızlar resmen bütün gün yatıyorum midem çok bulanıyor baş ağrısı ve kasık ağrısıda oluyor bende sizin gibi tehlikeli 3 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum heyecanımı sizinle paylaşmak istedim geç olmuş ama beni de pardon bizide:) aranıza alırsanız seviniriz:)

benim hala hiç bulantım yok çok şükür, inş. olmaz da allah yardımcınız olsun kızlar en kısa zaman geçer inş. bu durumunuz

ay canım çok şanslısın beni ezdi geçti çünkü artık bu hasta gibi yatma olayı umarım rahat geçer hamişlik:)

aramıza hoşgeldin canım :)

hosgeldin canim ay ay ay senin bebisin bizimkilerin abisi yada ablasi bilem oluyor ya

Benim de çok şükür bir sıkıntım yok sadece bazen dişlerimi fırçalarken biraz tuhaf oluyorum.Hani kuscakmış gibi ama değil.Size de böyle oluyo mu?

canım benım allah yardımcın olsun o doktorda bekleme odasındaykı kalp atıslarını coooooook ıyı bılyıorum

canım benım doktorun demesıne göre gebelıgın basında sıcah banyo dus yapmayın ılık olsun dıyor düsük tehlıkesı yaparmıs

kilo alan var mı kızlar?
Ben aldım zannediyordum ama bikaç gündür tartılıyorum aynıyım

ben kıyafetlerımın ıcıne gıremıyorum daha ama aldıgım hormon ıgnelerıde var tabı yarın alısverıs yapcam kıyafetlerı yenılıcem ya benım karnım cıkması normal mı cok erken aslında dıyorum google den baktım kadınların hep cıkmıs anlamadım ya

şaka yapıyorsun dimi?
iğne kullanan kadınları mı okudun yoksa genelleme mi

Benimde çıktı cnım kim insanın iç karnı dar oluyomuş o yüzden erken bellioluyo bazen.Annemde benim gibi olmuş ona benzemişim bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…