2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anaaaaaam yerim yaaaa yeriiiiiiim
cok tatlılaaar ay dayanamizaaaam sizin yüüznüzden gördukce
kızlar bu arada hangi markalardan aldıgınızıda yazarmıısınızzz

ayrı bi hız var millettee
ben onad akarısıyım yaa az biraz gezcen tozcan
1 sene bari geçsin yanii dimii
ben hep 1 sene geçsin düşünürüm derdim eşim hemen olması taraftarıydı
bi evlendik vajinismus oldum zateen zamanımızın cogu onla geçti hepp
2 seneyi bitirdik simdii zamanı gibi geliyor

Miray çok güzeller. güle güle giysin oğluşun inşallah.

teşekkürler cnm ..beni bıraksalar mağazaları boşaltıp eve beş kuruşsuz dönücem ama eşim izi vermiyor yeter bekle dedi 5.aya kadar beklerim sonra yine alışverişş yihuuu

Son düzenleme:

oyy maşallah canım , Allah nazardan saklasın. darısı benim başıma

Kurban olurum ya maşallah kuzucuğa eşine söyledin mi oğluşunu nasıl tepki werdi cnm

maşallahhhhh hemen pipisini de göstermiş pozda vermiş:):)):) ay bak aklıma geldi benim miniciğimde

oy maşallaaaaaaah canım benim yaaa

maşaallaah çok güzelmiş.güle güle giysin inş. tembel erkek annesiiii, kaynanaaaa tembellik yokkk daha oğlun büyücek kız arayışlarına çıkıcann ahahahahahah

kendi bulsun onuda aaa ben büyütür okuturum sonrası ona kalmış kzıızda benmi bulcem...

ben kaynanalık yapamam çok üşengeçim gelinim le zırt pırt görüşemem yoğun süslü kokoş kaynana olurum ...

cicişleriniz çok güzel canımm.. güle güle giysin oğluşunn :)))
ayakkabılar harika.. çoraplar tam yemelik...

bunları bi de şuraya ekle canım burda kaybolup gitmesin;

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/484940-2012-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi.html

bütün gün bunu demeni bekledim beee

canım dr erkek deyince hemen aklıma geldi.. mirayım tutturdu dedim içimden

ayyy maşallah annesi maşallahhhh
Allah nazarlardan saklasın...kocaman olmuşşş

kız senin kızın olucak ne ciciler alırsın daha bunu aldığım yerde pembe evde giyilcek pamulu botlar vardı kız olur diye onu almayı çok düşünmüştüm..

Terra city den aldım cnm mağazanın adı newborn by mayoral
bunlar pahalı bazılarını ucuz acam annem öyle dedi eskimicek 1-2 giycek çok para verme artık dedi...
bide pazara gidip bir takım alcam sosyete pazarı pohah....
sende öyle yaparsın çok pahalı gidersek biteriz daha bir sürü ayrıntı var...

canım merak etme sana kalmaz zaten sen bu kokoşlukla oğluşunda süsüne düşkün olur kızlarda hemen kapar sana da iş düşmez:) Kokoş kaynana bu iyiydi

bide kızlar benımki hiç bu kadar net cıkmıyor
hayır tek bi yere gitmiş olsam ultrasondan dicem
ama 3 yere gittim toplamdaa hiç biirnde bu kadar net değil birazdan ekliim görün hep öyle cıkıyor
su içmiyorum falan o yuzdenmı neden merak ettim
hiç secılmıyor böyle :S

benim annemde de var ama çokk değil azz canıımmmm
inşş bende önlemimi alıyımda artık olursa yapıcak bişi yokkk ((
tamam canımm konuş sen bana mesaj atarsınn :))

Gece Gece Karnbahar Yedimmm
ohhh ohhh bebişee yarasınnnnnn :)))) kuzum benmmm

ahandaaa oğluşunnn fotolarııı :))) çok tatlıı yhaaa maşllahhh
kısss ne güzell çekmişş doktorr pipisiniiii hehheheeh süper süperr bayıldımmmm

oyy maşallah canım , Allah nazardan saklasın. darısı benim başıma

amin cnm.. hepimizinkini koruyup saklasın....

Kurban olurum ya maşallah kuzucuğa eşine söyledin mi oğluşunu nasıl tepki werdi cnm

söyledim cnm ama ona kesin değil diye vurguladım ısrarla.. şimdi desem büyük ihtimal erkek daha da değişmez falan herkese duyurur.. tutsun kendini az daha

maşallahhhhh hemen pipisini de göstermiş pozda vermiş:):)):) ay bak aklıma geldi benim miniciğimde

kız olsa utanır saklar ya.. erkek olunca bööle oluyoo işte.. yiğidin malı meydanda olurmuşş teyzesi

oy maşallaaaaaaah canım benim yaaa

senin kıza sööle açsın böle iyice göstersin :)))

hm, sende vajinismus vardı dimi? tamamen geçiyomu o? evet bir sene ideal. ben de hep öyle diyodum. ama abartmışız, 3 sene.
Gece Gece Karnbahar Yedimmm
oh, afiyet olsun. öyle dedin iştahım açıldı valla, saol. hiç yemicem yoksa. ben de bulgur pilavı yicem ayıptır söylemesi
teşekkürler cnm ..beni bıraksalar ağzaları boşaltıp eve beş kuruşsuz dönücem ama eşim izi vermiyor yeter bekle dedi 5.aya kadar beklerim sonra yine alışverişş yihuuu

marta kadar hiç bişey almıycaktık dimi? ben de dayanamıycam zaten, biliyorum.

ay inşallah bakalım canım %80 kız dedi yaa o yüzden bişey almadım değişebilir falan diyince baktım emin degıl
yoksa direk atıcaktım kendimi alışverişee
burda yok zaten o marka mersindeyim ya ben
mother care takıntım var benımde ordan alasım var ama dediğin gibi pahalı herseyıde ordan alamam yaniii
bi kesinleşsiiiiiin ay neler alıcam neleeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…