selam kızlar işte benim alıpta bura koymadığım ciciler sonunda yükledim tembel ben...oğlumun oldunu duyduğum gün almıştım hastane çıkışı..
Eki Görüntüle 303755 Eki Görüntüle 303756 Eki Görüntüle 303757 Eki Görüntüle 303758
selam kızlar işte benim alıpta bura koymadığım ciciler sonunda yükledim tembel ben...oğlumun oldunu duyduğum gün almıştım hastane çıkışı..
Eki Görüntüle 303755 Eki Görüntüle 303756 Eki Görüntüle 303757 Eki Görüntüle 303758
Kız ne hale getirmişsinyazık adama
maşallah aynı işte benim arkadaşım gibi. evlendi bir ay sonra hamileydi.
evet ya, bizim herşeyimiz aynı. ikiz gibiyiz. çok da benziyoruz. ben de ona ne bu acele,keşke biraz bekleseydiniz dediğimde, bana herşey bekler bebek beklemez demişti. sanırım haklıydı. biz eşimle 3 yıl gezdik tozduk. şimdi düşünüyorum da çok eğlenmişiz
Miray çok güzeller.güle güle giysin oğluşun inşallah.
kızlarrr.. işte oğluşumm
ilk resim geçen haftaki hali...
ikinci resim bugünden.. büyükçe görünen şey kuzucuğumun karnı.. onun hemen bitişiğindeki 2 minik şey ayakları..
bacaklar havada olduğundan ayaklar topik topik görünüyoo.. işte iki topik şeyin arasındaki minik şey de pipisi oğlumun
Eki Görüntüle 303759 Eki Görüntüle 303760
kızlarrr.. işte oğluşumm
ikinci resim bugünden.. büyükçe görünen şey kuzucuğumun karnı.. onun hemen bitişiğindeki 2 minik şey ayakları..
bacaklar havada olduğundan ayaklar topik topik görünüyoo.. işte iki topik şeyin arasındaki minik şey de pipisi oğlumun
kızlarrr.. işte oğluşumm
kızlarrr.. işte oğluşumm
maşaallaah çok güzelmiş.güle güle giysin inş. tembel erkek annesiiii, kaynanaaaa tembellik yokkk daha oğlun büyücek kız arayışlarına çıkıcann ahahahahahah
bütün gün bunu demeni bekledim beee
kızlarrr.. işte oğluşumm
anaaaaaam yerim yaaaa yeriiiiiiim
cok tatlılaaar ay dayanamizaaaam sizin yüüznüzden gördukce
kızlar bu arada hangi markalardan aldıgınızıda yazarmıısınızzz
ayrı bi hız var millettee
ben onad akarısıyım yaa az biraz gezcen tozcan
1 sene bari geçsin yanii dimii
ben hep 1 sene geçsin düşünürüm derdim eşim hemen olması taraftarıydı
bi evlendik vajinismus oldum zateen zamanımızın cogu onla geçti hepp
2 seneyi bitirdik simdii zamanı gibi geliyor
Oyyyy canım yaa çok şirinler bayıldımm güle güle giydirmek nasib olsun, Rabbim inşallah bizlerede nasib etsin..............
kendi bulsun onuda aaa ben büyütür okuturum sonrası ona kalmış kzıızda benmi bulcem...
ben kaynanalık yapamam çok üşengeçim gelinim le zırt pırt görüşemem yoğun süslü kokoş kaynana olurum ...
benim annemde de var ama çokk değil azz canıımmmmgözdem, dr la konuştuk.. sen önlemini al dedi.. ama genetikmiş bu iş.. olacaksa yine olur dedi..
düşündüm annem 4 çocuk doğurmuş hiç çatlak yok.. bende de olmaz diye sevindim
senin annen nasıl var mı çatlağı??
bi de sana bahsettiğim arkadaşımı aradım az önce ulaşamadım.. ama döner bana bu gece olmazsa yarın.. onla da konuşayım.. sağlam bi tavsiyeylen önlemimizi alalım canım
ohhh ohhh bebişee yarasınnnnnn :)))) kuzum benmmmGece Gece Karnbahar Yedimmm
kızlarrr.. işte oğluşumm
oyy maşallah canım , Allah nazardan saklasın. darısı benim başıma
Kurban olurum yamaşallah kuzucuğa eşine söyledin mi oğluşunu nasıl tepki werdi cnm
maşallahhhhhhemen pipisini de göstermiş pozda vermiş:):)):) ay bak aklıma geldi benim miniciğimde
oy maşallaaaaaaah canım benim yaaa
hm, sende vajinismus vardı dimi? tamamen geçiyomu o? evet bir sene ideal. ben de hep öyle diyodum. ama abartmışız, 3 sene.ayrı bi hız var millettee
ben onad akarısıyım yaa az biraz gezcen tozcan
1 sene bari geçsin yanii dimii
ben hep 1 sene geçsin düşünürüm derdim eşim hemen olması taraftarıydı
bi evlendik vajinismus oldum zateen zamanımızın cogu onla geçti hepp
2 seneyi bitirdik simdii zamanı gibi geliyor
oh, afiyet olsun. öyle dedin iştahım açıldı valla, saol. hiç yemicem yoksa. ben de bulgur pilavı yicem ayıptır söylemesiGece Gece Karnbahar Yedimmm
teşekkürler cnm ..beni bıraksalar ağzaları boşaltıp eve beş kuruşsuz dönücem ama eşim izi vermiyor yeter bekle dedi 5.aya kadar beklerim sonra yine alışverişş yihuuu
kız senin kızın olucak ne ciciler alırsın daha bunu aldığım yerde pembe evde giyilcek pamulu botlar vardı kız olur diye onu almayı çok düşünmüştüm..
Terra city den aldım cnm mağazanın adı newborn by mayoral
bunlar pahalı bazılarını ucuz acam annem öyle dedi eskimicek 1-2 giycek çok para verme artık dedi...
bide pazara gidip bir takım alcam sosyete pazarı pohah....
sende öyle yaparsın çok pahalı gidersek biteriz daha bir sürü ayrıntı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?