2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anladım bende takip ettiğim kadarıyla hep buna benzer belirtiler oluyor.bende bu ay oolmayınca şaşırdım tersine oldu çünkü turp gibiyim maşşallah.normalde adet olmama 4-5 gün kala göğüslerim acırdı ama onlardada bişi yok..

annaaamm saat kaç olmuuşş

ben gidip kocama sarılıp uyuyim barim napiimm imkanlarla idare edcez

yarıngeceki muhabbet nereye kayar artık bilemem

bak pelish sayfada görünüyosun bence ordasın kötü sitelere bakıyosun üstünde gecelikle

Nurgulce, dnaz+, edavuca, yesim84, cesu, NuLaSe, denizinkizi, pelishh+

kızlar ben de kaçıyorum yavaştan.. uyku bastırıyo..
size iyi geceler..

bol ekşınlı rüyalarrr

günaydın.hayırlı cumalar arkadaslar hepımıze.dualarda bizleride unutmayın

günaydın annişler hayırlı cumalar size de.Ben de poaça ağacıma bir yenisini daha ekliyorumm ne güzel ne güzellll

gunaydinlar guzel annislerrr dun gece bi hormon patlamasi yasanmis sanki burdaa noliyi yaaa hepinize...nasilsiniz buarada?valla bn dunku cinsiyet ogrenme patlamasindan sonra dayanamicam 0sine kadar galiba onumuzdeki hafta ici gidivecem gare...

gunaydinlar guzel annislerrr dun gece bi hormon patlamasi yasanmis sanki burdaa noliyi yaaa hepinize...nasilsiniz buarada?valla bn dunku cinsiyet ogrenme patlamasindan sonra dayanamicam 0sine kadar galiba onumuzdeki hafta ici gidivecem gare...

gunaydın canım.valla bende kendımı zor tutuyorum.sabah esıme daha 2 hafta var dıyorum kontrole:))

buarada kizlar topikte yne bi karisiklik var cnku baskasinin yazdiklari alintida baskasininmis ibi gorunuo hep

gunaydın canım.aynısını bende az once yaptım

öyle ki artık boğazımdan geçmediğini düşünerek tost makinasında ısıttırıyorum ayrı bir güzel oluyo.E elde bi poaça onu zenginleştirmek lazım değil mi şöyle biraz göze hitap etsin sıcak sıcakk

buarada kizlar topikte yne bi karisiklik var cnku baskasinin yazdiklari alintida baskasininmis ibi gorunuo hep

eğer öyle olursa alıntıyı aldığında farklı kimin ismi çıkıyosa onun isimini silin ama kutucukları kaybetmeden dikkat edin.Yoksa alıntı şeklinde ekranınıza düşmez ay çok karışık olduuuuuuu

gunaydın canım.valla bende kendımı zor tutuyorum.sabah esıme daha 2 hafta var dıyorum kontrole:))

yok canm bnm yurek dayanmio artik.esimin de bnmde maaslarda bitti daha maastayk ortada nasil yapcm bilmiyrm ama bisekilde gidicem ckkk merak ediyrmmm.snn nekadarlik oldu canm??ben gittigmde artk 16 bitmis olucak cnku bgn 16. haftaya girdk Bde bazen bnm su hani seymizin delik kismi var ya oraya bazen bi baski gibi hafif bi agri girio nedenki acaba szde de oluomu hc???ama hemen gecio...

canım benım 14 hafta bu hafta sen bızden ondesın:)haketmısın gıtmeyı.dediğin sekılde ağrı olmadı bende hıc.ama usutuyo falan olabılırsın dıkkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…