Iyi geceler canim
Ben adetime tam 1 hafta Kala ogrenmistim hamile oldugumu. Belirtileri coktu cunku. Hayatimda ilk defa gaz sorunlari vardi, goguslerim fena hassaslasmisti, hep bi halsizlik ve miskinlik vardi. Ama bildigim kadariyla cogu kadinlar bu kadar erken bisi hissetmiyorlar
evet ıste bende onu dıyom gunduz hanım hanımcık olan hatunlar gece bı cozutuyoz
bak pelish sayfada görünüyosun bence ordasın kötü sitelere bakıyosun üstünde gecelikle
Nurgulce, dnaz+, edavuca, yesim84, cesu, NuLaSe, denizinkizi, pelishh+
günaydın.hayırlı cumalar arkadaslar hepımıze.dualarda bizleride unutmayın
günaydın annişler hayırlı cumalar size de.Ben de poaça ağacıma bir yenisini daha ekliyorumm ne güzel ne güzellll
gunaydinlar guzel annislerrr dun gece bi hormon patlamasi yasanmis sanki burdaanoliyi yaaa hepinize...nasilsiniz buarada?valla bn dunku cinsiyet ogrenme patlamasindan sonra dayanamicam 0sine kadar galiba onumuzdeki hafta ici gidivecem gare...
gunaydın canım.aynısını bende az once yaptım
buarada kizlar topikte yne bi karisiklik var cnku baskasinin yazdiklari alintida baskasininmis ibi gorunuo hep
gunaydın canım.valla bende kendımı zor tutuyorum.sabah esıme daha 2 hafta var dıyorum kontrole:))
yok canm bnm yurek dayanmio artik.esimin de bnmde maaslarda bitti daha maastayk ortada nasil yapcm bilmiyrm ama bisekilde gidicem ckkk merak ediyrmmm.snn nekadarlik oldu canm??ben gittigmde artk 16 bitmis olucak cnku bgn 16. haftaya girdkBde bazen bnm su hani seymizin delik kismi var ya oraya bazen bi baski gibi hafif bi agri girio nedenki acaba szde de oluomu hc???ama hemen gecio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?