2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kaçıyorumm yemek yapıcamm.Ispanak istediki canım Köyden toplanıyo organik organik öpüyorum kocaman siziiii

Kızlar ben kaçıyorumm yemek yapıcamm.Ispanak istediki canım Köyden toplanıyo organik organik öpüyorum kocaman siziiii

bende senin gibiyim canım nisanda kalbi durdu kürtaj oldum ama şimdi düşünmüyorum sende düşünme kendini kötü etkileme herşey çok güzel olacak böyle düşün canımm

benim sat 28 ağustos 3 haziran olarak görünüyor doğum tarihim..geçen hafta hastaneye gittim.doktor 7+4 hamilesin dedi.kalp atışlarınıda duyduk..kan testleri yaptı.folik asit,vitamin yada kan hapına gerek yok dedi.bayramdan sonraya randevü verdi.

hayırlı olsun canım
ama 7+4 hamile ise muhtemelen doğumun 15 haziran gibi görünüyor
sanırım geç döllenme olmuş

bak şimdi aklıma soktun Onun minak totoşuna kot zor buluruz Zaten günde kaç kere değişicek üstü

haha ben amcamın ogluna aldım kücük bıle geldı valla bak yenı dogan bebekler ıcın var tulum bozar erkek adamı kotunu gıysın gıtsın evıne ıste

merhaba arkadaşım benimde sat 28 ben 9+2 haftalık gebeyim.muhtemelen senin geç döllenme olmuş.ayrıca folik asit kullanıyorum.

Ay ben daha gitmedim doktora. Bebisimden hic bi ses haber yok 6+1 haftalik hamileyim.

sonucta doguma kadar ıyı günümüzle kötü günümüzle paylastık yasadık hıssettık güzel sonuclarla bır tablo yapmakta harıka olur

Güzel fikir :) Ayy vakit nasıl geçececek yaw sanki yavasladı zaman, insallah hayırlısı ile görürüz bebebişlerimizi kucagımıza aldıgımız günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…