haha alemsın yaleoparlı mını etek tontıs bacakalrda ay ne cıcı olur bana kalsa oglum olursa hastane cıkıs takımı deyılde jeans pantolonla cıkarcam hastaneden
Kızlar ben kaçıyorumm yemek yapıcamm.Ispanak istediki canımKöyden toplanıyo organik organik öpüyorum kocaman siziiii
kızlar bugün doktordanydım 6+1günlük kalbi pıtır pıtır atıyorduu pıtırcıgımın :))
tabi ki önce sağılıkk içim çok tedirgin zaten.ben 4 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 7+4 ken şimdi o tedirginliğim bundada var ya yine yaşarsam diye çok korkuyorum allah korusun kötüyü aklıma getirmiyorum ama ne biliyim
kızlar bugün doktordanydım 6+1günlük kalbi pıtır pıtır atıyorduu pıtırcıgımın :))
benim sat 28 ağustos 3 haziran olarak görünüyor doğum tarihim..geçen hafta hastaneye gittim.doktor 7+4 hamilesin dedi.kalp atışlarınıda duyduk..kan testleri yaptı.folik asit,vitamin yada kan hapına gerek yok dedi.bayramdan sonraya randevü verdi.
valla ben ilk sweatshirt aldım
bak şimdi aklıma soktunOnun minak totoşuna kot zor buluruz Zaten günde kaç kere değişicek üstü
oyy yerım yerım ne tatlı olurlar ya en son hazıran annesının dogumundan sonra herkes bebısının resmını koysun resım tablosu olusturalım kızlar ne dersınız)
benim sat 28 ağustos 3 haziran olarak görünüyor doğum tarihim..geçen hafta hastaneye gittim.doktor 7+4 hamilesin dedi.kalp atışlarınıda duyduk..kan testleri yaptı.folik asit,vitamin yada kan hapına gerek yok dedi.bayramdan sonraya randevü verdi.
güzel bi tablo çıkar ortayaa yaa
gözün aydın canım hayırlı olsun
sonucta doguma kadar ıyı günümüzle kötü günümüzle paylastık yasadık hıssettık güzel sonuclarla bır tablo yapmakta harıka olur
merhaba arkadaşım benimde sat 28 ben 9+2 haftalık gebeyim.muhtemelen senin geç döllenme olmuş.ayrıca folik asit kullanıyorum.
ay ben daha gitmedim doktora. Bebisimden hic bi ses haber yok 6+1 haftalik hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?