aynen canım zaten kansızlık var donuyorum valla ayağımda hem çorap hem patik kalın kalın da giyiniorummm inşş hasta olmam
bizim buralar yüksek ondanmı bilmiorumm acayip bi ayaz vardı burnumm nasıl üşüdüüü
kızlar ne güzel herkes evinde. ben hala dersteyim yaaaa... birazdan bitecek herhalde kociş yolda almaya geliyo beni. dışarıda kar yağıyormuş malatyada.. eve çift vesait olacak ya da 20 dk yürüyüp bineceğiz. daha içerideyken donuyom ben yaaa....
ebrucum benim hormonlar tavan yaptıHer gece rüyamda kocişi görüyorum Bu videodan sonra da ne olur bilmem
kııızzzlllaaaarrrr şunaaa baaksaanıızzaaa
Sevi Bebe Poposu Dantelli Klot,, | Sevi Bebe, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!
çok güzelllll
ben bunlara bakıp bakıp iç geçiricem galiba :97::97::97::97::97::97::97:
canım daha önce sorcaktım unuttum.. kızçene aldığın alt açma yı ne kadar aldın????
Kızlarrr topik ısınmış yine nolii
canım peşinde 30du ben kredi kartıyla aldım 35e aldım
sen yeni bicolata reklamını izlemedin heralde hemde versiyan versiyon var
Kızlarrr topik ısınmış yine nolii
canım peşinde 30du ben kredi kartıyla aldım 35e aldım
daha 12 olmadı ya ondan ses çıkarmıyom ben
hem çok güzel hem de baya uygunmuş.. kız-erkek ayrımı yok heralde di mi cnm???
daha 12 olmadı ya ondan ses çıkarmıyom ben
hem çok güzel hem de baya uygunmuş.. kız-erkek ayrımı yok heralde di mi cnm???
unnadoda indirimde şimdi çeşit çeşit var üyeysen bak derim benim aldığım yerde bi tane kalmıştı bu renkti ben 2.yide düşündüğüm içiin dedim hani unisex olsun
unnadoda indirimde şimdi çeşit çeşit var üyeysen bak derim benim aldığım yerde bi tane kalmıştı bu renkti ben 2.yide düşündüğüm içiin dedim hani unisex olsun
haklısın cnm.. ben de öyle düşünüyorum..
battaniye, alt açma, hatta odası bile yeşil tonlarında falan olsun istiyorum.. şimdi erkeğe uygun yapsam sonra eskimez ki bunlar kolay kolay.. bi de sonraki kız olursa hepsini silbaştan almak zorunda kalıcam.. en iyisi biçok şeyi unisex almak
Benide annem aradı bugünnn demezmi aldım bişilerHep yeşilli sarılı almış bide pembe aldım dayanamadım diyo 3 lü takımı yani badisini patikli altını altı yeleği 5 liraya almışşşşşşşşşşşşşşş
aynen canım çocuk odasını ben beyaz+ahşap renkliler varya ondan yapıcam
Eki Görüntüle 304304 bu tarz bişey düşünüyorum
sarıldım valla bataniyeme kuzumm o ısıtıyooo bii :)))oyy dayanamam ben sana kuzummm
az daaa yükselt kombinin ayarınısarın battaniyeye sıcak sıcak..
sen çay da içmiyon ki.. içini ısıtırdı... ama ıhlamur içebiliyosan bi bardak falan ondan iç.. hem seni ısıtır hem mide,barsak ne var ne yok yumuşatır
kansızlık için hamişlere ilaç veriyolardı yanlış hatırlamıyosam.. sana vermedi mi dr????
nnnööööyyyy nerden almıış kıızz söyl gidiim alıyım bende 5 liraya ben kıç kadr badiye 3 lira verdimhiii kazıklandıııım
sarıldım valla bataniyeme kuzumm o ısıtıyooo bii :)))
bana hiç bi ilaç vermedi bu doktor anlamadım ben yhaa 4. ayda başlıcaz dedi amaa bakalımm :S:S:
sıcak şeylere karşı uyuzum ıhlamur nane limon falan hiç içemiorum kuzumm :S:S bi içebilsem içim ısıncak da yok içemiorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?