2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy dayanamam ben sana kuzummm
az daaa yükselt kombinin ayarını sarın battaniyeye sıcak sıcak..
sen çay da içmiyon ki.. içini ısıtırdı... ama ıhlamur içebiliyosan bi bardak falan ondan iç.. hem seni ısıtır hem mide,barsak ne var ne yok yumuşatır

kansızlık için hamişlere ilaç veriyolardı yanlış hatırlamıyosam.. sana vermedi mi dr????

aslında karda yürümek ne güzel olurdu.. ama o kadar çok üşüyosan yürüme cnm.. evine gider ısınırsın hemen

çok güzelllll
ben bunlara bakıp bakıp iç geçiricem galiba :97::97::97::97::97::97::97:

canım daha önce sorcaktım unuttum.. kızçene aldığın alt açma yı ne kadar aldın????

canım peşinde 30du ben kredi kartıyla aldım 35e aldım

Kızlarrr topik ısınmış yine nolii

sen yeni bicolata reklamını izlemedin heralde hemde versiyan versiyon var

daha 12 olmadı ya ondan ses çıkarmıyom ben
hem çok güzel hem de baya uygunmuş.. kız-erkek ayrımı yok heralde di mi cnm???

unnadoda indirimde şimdi çeşit çeşit var üyeysen bak derim benim aldığım yerde bi tane kalmıştı bu renkti ben 2.yide düşündüğüm içiin dedim hani unisex olsun

unnadoda indirimde şimdi çeşit çeşit var üyeysen bak derim benim aldığım yerde bi tane kalmıştı bu renkti ben 2.yide düşündüğüm içiin dedim hani unisex olsun

haklısın cnm.. ben de öyle düşünüyorum..
battaniye, alt açma, hatta odası bile yeşil tonlarında falan olsun istiyorum.. şimdi erkeğe uygun yapsam sonra eskimez ki bunlar kolay kolay.. bi de sonraki kız olursa hepsini silbaştan almak zorunda kalıcam.. en iyisi biçok şeyi unisex almak

Benide annem aradı bugünnn demezmi aldım bişiler Hep yeşilli sarılı almış bide pembe aldım dayanamadım diyo 3 lü takımı yani badisini patikli altını altı yeleği 5 liraya almışşşşşşşşşşşşşşş

aynen canım çocuk odasını ben beyaz+ahşap renkliler varya ondan yapıcam
bu tarz bişey düşünüyorum

nnnööööyyyy nerden almıış kıızz söyl gidiim alıyım bende 5 liraya ben kıç kadr badiye 3 lira verdim hiii kazıklandıııım

sarıldım valla bataniyeme kuzumm o ısıtıyooo bii :)))
bana hiç bi ilaç vermedi bu doktor anlamadım ben yhaa 4. ayda başlıcaz dedi amaa bakalımm :S:S:
sıcak şeylere karşı uyuzum ıhlamur nane limon falan hiç içemiorum kuzumm :S:S bi içebilsem içim ısıncak da yok içemiorum :S

nnnööööyyyy nerden almıış kıızz söyl gidiim alıyım bende 5 liraya ben kıç kadr badiye 3 lira verdim hiii kazıklandıııım

fındıkzadeden canımm cuma pazarı girişinde dükkanlar varmış öyle 4 takım almış 3 parçaları 5 er liradann Bitanesinide de cuma pazarından almışş

Bende itinayla ısıtabilirmmm çok kırıldım battaniyeden medet ummandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…