2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabloda yarım yamalak bilgisi olanlardan biri benim :)bilgileri veriyorum
ilk bebek,sat 21 eylül,beklenen dt 27 haziran, kilom 64,şehir Ankara,yaşım 23:))

erkek bolluuğu var maaşşalhhh gelin bulamıycaz oğluşcuklarımıza :)) bi rubet var i kişi daha vardı sanırım:)

buluruz cnm merak etme.. bi de yaş sıkıntımız yok ya.. bizimkilerle birlikte ve bizimkilerden sonra doğan bütün kızlara talibiz

saol cnm.ay varya hastanede bebekler vızır vızır ağlıyolar

yeni doğanları falan gördün mü kuzum????

yaa bn bu biscolata reklamlarini yeni gordummm...vayyy yakisirrrr...

canım biz onları dün gece patlattık topicteee

saolll kuzumm aynenn :))) tamm bnlik olduu avatar pembenin en sewdğim tonu bidee bayıldımmmm :)))
ayyyy yerimm seniiii anasına çekio galiba babasıııı zeki değildirrr hahaha duymasın öldürür beniiiii

bugün ankara hem soğukmuş hem kar yağmış.. sizin oralarda da var mıydı canım???

bugün ankara hem soğukmuş hem kar yağmış.. sizin oralarda da var mıydı canım???[/QUOTE]

hakkaten bir ara dışardaydım dondumm ama kar yok henüz:))

hiç yeni doğan görecek durumda değildim kendi canımın derdine düşmüştüm ama seslerini duydum vik vik bağırıyolardı.iki bebek vardı sanırım ikisi de erkekti.çikolata tuttular bize o arada sordukta :)

tabloda yarım yamalak bilgisi olanlardan biri benim :)bilgileri veriyorum
ilk bebek,sat 21 eylül,beklenen dt 27 haziran, kilom 64,şehir Ankara,yaşım 23:))
canımm ankaranın neresii :))
bide hangi hastaneyee gidiosunn ???

bugün ankara hem soğukmuş hem kar yağmış.. sizin oralarda da var mıydı canım???

oooff offf hemde nasıll soğuktuuuu kuzumm yhaa dondumm hastaneye gidene kadarrr (
kar olduğunu bilmiodumm dışarıı bi çıktımm şok oldumm herr karrrrr

saolll kuzumm aynenn :))) tamm bnlik olduu avatar pembenin en sewdğim tonu bidee bayıldımmmm :)))
ayyyy yerimm seniiii anasına çekio galiba babasıııı zeki değildirrr hahaha duymasın öldürür beniiiii

Gözdecim bişey sorcam benim de 17 aralıkta 2 li testim var,kan tahlili de yapılıyor galiba,ikili teste giderken aç veya tok olmak farkediyor mu?.kan tahlili için?. Bu arada oğluşun hayırlı olsun:)

etimesguttayım sincanda özel lokman hekim hastanesine gideceğim 16 sında 2 li tarama için:))

haklısın cnm afedersin ya.. şimdi nasılsın??? daha iyi misin????

etimesguttayım ben :)aslında vandayımda deprem sebebiyle annemgile yerleştim:)

iyi yapmışsın cnm.. depremde van da mıydın yoksaaa????

aman kuzum sıkı sıkı giyin.. evde bile... ayağından çorap,patik eksik etme...

ben de sabah kayınpederimle konuştum o söyledi kar yağıyoo diye.. kar biraz yumuşatır sanmıştım ama demek devam ediyoo soğuk...
aslında şööle bi güzel sabaha kadar yağsa ne güzel olur.. hem soğuğu kırar hem de mikropları..

çıktığımda iyiydim ama ilacın etkisi geçiyo sanırım midem bi tuhaf olmaya başladı yine.ben kaçar herkeze ii akşamlar

evet öyle yakınmışız:)) inşallah güzel olur sonuçlar ben çok heyecanlıyım şimdiden:))

sagol iyiyim canm sn nasilsin nerelerdesin.bz snle ayniydik dmi ya.. Yk bn daha ogrenemedim ama doktor tahmini oglandi valla bnmde.bakalim bnde bu carsambda gdeym diyrm kesin ogreneyim gosterrse.buara bn yne ck uyuyorum ama yaa.deli gibi hemde

iyiyim canım bu hafta halılar perdeler herşey elden geçti temizlik yaptım bi sürü misafir geldi ondan çok sık giremedim bende acayip uyuyorum çok halsizim bizde cuma günü öğrenicez cinsiyeti tabi gösterirse

Gözdecim bişey sorcam benim de 17 aralıkta 2 li testim var,kan tahlili de yapılıyor galiba,ikili teste giderken aç veya tok olmak farkediyor mu?.kan tahlili için?. Bu arada oğluşun hayırlı olsun:)
canımm aç tok fark etmio galiba bildiğim kadarıyla ben aç gittim ama sen aç gitme bence sakın çok kötü oluyooo....
etimesguttayım sincanda özel lokman hekim hastanesine gideceğim 16 sında 2 li tarama için:))
hımmm tamam canımmm :)))

aynen canım zaten kansızlık var donuyorum valla ayağımda hem çorap hem patik kalın kalın da giyiniorummm inşş hasta olmam
bizim buralar yüksek ondanmı bilmiorumm acayip bi ayaz vardı burnumm nasıl üşüdüüü

kızlar ne güzel herkes evinde. ben hala dersteyim yaaaa... birazdan bitecek herhalde kociş yolda almaya geliyo beni. dışarıda kar yağıyormuş malatyada.. eve çift vesait olacak ya da 20 dk yürüyüp bineceğiz. daha içerideyken donuyom ben yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…