2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gözdecim cok sevindim
kremlerede basla bakalım ben hala bakmadım bile :))

aynen canım çocuk odasını ben beyaz+ahşap renkliler varya ondan yapıcam
Eki Görüntüle 304304 bu tarz bişey düşünüyorum

çok güzel canım.. hem sade hem şık bi de bu mobilyaları asıl gösteren içindeki nevresim tk falan oluyoo..
bi de sööle o rafların üstüne falan oyuncakları dizdin mii bıcır bıcır

arkadan geleni düşünmesen şu da çok güzelll

unutma kuzum bu ilaç meselesini.. dr unutursa sen hatırlat.. kansızlık seni çok halsiz bırakır yoksa

gözdecim cok sevindim
kremlerede basla bakalım ben hala bakmadım bile :))
saolll canımm bu akşamm itibariyleee baslıcamm inşş faydalııı olurr :))

OOhhh girerdik battaniyeye alırdık göbişlerimize çekirdeklerimizii

ohhh ohhh yan gel keyfimmm valla ne güzell olurduuu kızzzz :))) çabuk gelll çabukk aşerdimm valla yapalımm aynısınııı :)))

düz beyaz yapiim die düşündüm ama oda çok dümdüz olucak renk katsam pembe falan e iincisi erkek olursa napcam erkek bi yaşa kadar kullnır ilk başta olurda sonra napcam en iyisi öyle kahveli bişey olsun he ikisininde kız olucağını bilseem uuu neler yaparıım

Kıyamam bacımm

çekirdeğimi alıp gelemmi

bak bi tane daha var.. kız için biraz hafif kalır gibi ama ikisine de uyar sanki..

düz beyaz da güzel duruyomuş be kuzuuu

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız

dnaz sen bana çizelge yaptın ama ben yapamadım cnm

pelin geçmiş olsun cnm allah korumuş

kızlar dün akşam rüyamda doğuma giderken gördüm kendimi

siz hiç öle gördünüz mü kendinizi

iyi akşamlar cnm.. bilgilerini ver tekrar yapayım cnm..
sat ve hafta+gün???

Selamlarrrrr. Muhabbet 18+ olana kadar bende katilayim konusmalara. Bu arada duz beyaz odayi duvar rengi ile canlandirabilirsiniz. Resimdeki gibi

Selamlarrrrr. Muhabbet 18+ olana kadar bende katilayim konusmalara. Bu arada duz beyaz odayi duvar rengi ile canlandirabilirsiniz. Resimdeki gibiEki Görüntüle 304351

bak kafamı karıştırıyosunuz şimdi düz beyaz alıp duvarı unisex bi renk yapsamda oluurr ppöööfff neyse bi karşıya gidip mobilya bakiim artıkın iyice kafamda bişeyler canlandırıcaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…