2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım hayırlı olsun aramızda fazla bi gün yok bizim bebişde 1 hafta önden gidiyor sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez ama insan merak ediyor yinede
evet farketmez kesinlikle kız istemen sebebi sadece cicili bicili süsülüpüslü giydirmek tokalar lamkatı artık erkeğe göre düşünücez sağlıklı olsunlar ben erkkeğide süslücek bişiler bulurum

ay ne bilymmmm bu haftalar böylemiki acabaaa gel salı çarşamba gellll ya devlet hastanesi ya çarş.yoksa salı gidebilirim rüyamda görünce heyecan yaptımmmmmmm

bende ç.ba gidicem bide sağlıkocağına gidicem aşı olurum sanırım haftaya bugün aradım ebeyi izindeymiş...üüfff kurs işini halledicem annemlen anlaşma yapcaam öööff çok işim var hepsini bi güne nası sğdırıcam bilmiyorum...
bu arada bişey sorcam tam göbek deliğimin soluydu şimdi altında böyle bişey dider gibi nası anlatıyım tık tık vuruyoda acıtıyo gibi sende de oluyomu böyle bişey

hayırlısıyla doğsun oğluşun cnm. antalyada hep erkek var mia erkek hissediyo miray erkek seninki de erkek acaba benimki ne? belirtilerin neler cnm? bulantı kusman varmı göğüs uçları kahverengileşti mi neler yiyosun göbüşün nasıl? sivilcen varmı güzelleştin mi?

aynen aynennn ya bende sorucam çarşamba aynen tavuk didiklemesii bende sorucam çarşambaa.ya canım ben sordum aşıyı doktora 4.ayın bitsin öyle dedi

gösdemmmmm.. avatarına bayıldım.. tam senlik olmuşş kuzum
gözümüzaydın olsun cnm.. maşallah oğluşuna çok zeki olcek bu çocuk ben sana diyem canım.. şimdiden her testi geçiyoo

canımm çok geçmişş olsun.. Allah seni de meleğine de korumuş...

hoşgeldin cnm.. inşallah bi alalım kollarımıza deli gibi kokliycazz kuzularımızı

oy oyy bi bebiş daa gelmiş.. hem de oğlan gelmiş.. maşallah canım kuzucuğuna

aynen aynennn ya bende sorucam çarşamba aynen tavuk didiklemesii bende sorucam çarşambaa.ya canım ben sordum aşıyı doktora 4.ayın bitsin öyle dedi

bana ebe 16. haftada demişti onun için bak şimdi o didikleme haka var biraz daha aşaa indi bide şuan göbeğimin bi tarafı daha büyük

inşallhh pelin..seninki bilemiom görsem belki bilrdim:) hiç bulantım ve kusmam olmadı normal her zamnki gibiydim. gögüslerim büyüdü 80 silikonlu takıodumm şimdi sıkıolar yarın antlayaya gidicem biraz büyüğünü alıcam:))) göğüs uçları koyu kahve oldu ucu büyüdü etrafındaki halka büyüdü. göbek önüme küçük bi top koymuşlar gibi. normalde ben kalçadan kilo alan birisiyim ama kilo almama rağmen kalçadan pek almadım karnım büyüdüü. heralde kocaaaammnn bir karnımmm var :))). sivilce falan çıkmadı leke falan da çıkmadı. güzelleşetimmi dersem kocacıma soruuomm o da sen hep güzelsin dedi ben kenidime bakınca aynıyım... bendeki belirtiler değişiklikler bunlar. sana geçmiş olsun pelin Allh yardmcın olsun bulantıların için azalmış ama bir an önce bitsin de rahat rahat ye bebişin tosun gibi olsun inşallh:))

erkek bolluuğu var maaşşalhhh gelin bulamıycaz oğluşcuklarımıza :)) bi rubet var i kişi daha vardı sanırım:)

saol cnm.ay varya hastanede bebekler vızır vızır ağlıyolar

hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl cinsiyeti öğrendiniz mi?

sagol iyiyim canm sn nasilsin nerelerdesin.bz snle ayniydik dmi ya.. yk bn daha ogrenemedim ama doktor tahmini oglandi valla bnmde.bakalim bnde bu carsambda gdeym diyrm kesin ogreneyim gosterrse.buara bn yne ck uyuyorum ama yaa.deli gibi hemde

amin cnm inşallah ama bulantılarım geçti diyemem daha bugün taburcu oldum

gösdemmmmm.. avatarına bayıldım.. tam senlik olmuşş kuzum
gözümüzaydın olsun cnm.. maşallah oğluşuna çok zeki olcek bu çocuk ben sana diyem canım.. şimdiden her testi geçiyoo

saolll kuzumm aynenn :))) tamm bnlik olduu avatar pembenin en sewdğim tonu bidee bayıldımmmm :)))
ayyyy yerimm seniiii anasına çekio galiba babasıııı zeki değildirrr hahaha duymasın öldürür beniiiii

[video=youtube;r6bboKS9-_I]http://www.youtube.com/watch?v=r6bboKS9-_I[/video]

abbii bunlar nasıl reklam yapıyooor yaauuufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…