hosgeldın canım ohh elınıze saglık ıyı yapmıssınız valla
Kızlar nickim değişti uebesli idim ben ama bundan sonra elipoly oldum :)
Temizlik gibisi varmı canım yaaa rahatladımBi nevresimim kaldı oda pazar günü artıkk.Sen naptınn
biliyoruum buunnuu ama bu kadr büyük odam yokkiii zaten öyle bi çocuk odası olursa çocuğumun demek oluyorki büyük bir evde oturuyorum ve param gani gani yani geriden gelen içinde oda hazırlayabilirim ammmmaaaa maaaleesseeeffartık milli piyango falan çıkarsa kısmet
paranın gözü kör olsun
ben butun gun mutfaktaydım yegenımın dogum gunusu vardı ablam calısıyor pastanın yanına aperatıf bırseyler hazırladım goturdum yenı geldık sayılır eve ama cok yoruldum bugun yıne belım tutuldu ayakta kalınca belım tutuluyor bana noroşirurji doktorunun yolu gozuktu sanırım belım tutuluyor cok ayakta kalınca kalıyorum oyle
cnm yormasaydın kendini keşke çokk.Zten hamilelikte bel çok hassas oluyo hazır her herdurumaa....Benimde dün sabaa kadar ağrıdı belimmm
ya ıste ben normalde cok hareketlıyım sımd durduramıyorum kendımı eskı halım gıbı dusunuyorum sanırım carsı pazar gezeyım ıstıyorum butun gun temızlık yapabıleyım ıstıyorum cok sey ıstıyorum ben sanırsam
uyku tutmadı beni
gunaydin canm yne calisanlar belli oldunasilsin?
günaydın annejiklerrrrrrrrrr
dun gıttık kontrole bebişim gayet ii sağlıklımış kalp atışlarını dınlettı hemen hemen yarım saate yakın baktık izledık benım velet dönmüş arkasını poposunu dikmiş dönüp duruodu daire çiziodu bi yüzünü döner gibi yaptı tekrar sırtını döndü koptuk gülmekten resmen ama bizi takmadı gerçekten
göremedık orasını burasını ellerını kaldırıp ındırıodu poposunu kafasını sırtını görduk arkadan =(
gunaydın canım.hareketlı olacak demekkı senınkı:))
=) galıba cnm bnm ense kalınlığı 1,9 çıktı doktor görünüşe göre şuan çık ii dedi bide kan tahlılınle bılgısayar sonuçlasın dedı 1 haftaya hber verıcekler sonuçlarına
ıyı maşallah.inşallah sonuclarda güzel çıkar.
inş. cnm hepimizin herşeyi ii çıksın sonuna kadar inş. senn kaçtı ense kalınlığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?