2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Temizlik gibisi varmı canım yaaa rahatladım Bi nevresimim kaldı oda pazar günü artıkk.Sen naptınn

ben butun gun mutfaktaydım yegenımın dogum gunusu vardı ablam calısıyor pastanın yanına aperatıf bırseyler hazırladım goturdum yenı geldık sayılır eve ama cok yoruldum bugun yıne belım tutuldu ayakta kalınca belım tutuluyor bana noroşirurji doktorunun yolu gozuktu sanırım belım tutuluyor cok ayakta kalınca kalıyorum oyle

paranın gözü kör olsun

Keske hepimize ciksa o piyango

cnm yormasaydın kendini keşke çokk.Zten hamilelikte bel çok hassas oluyo hazır her herdurumaa....Benimde dün sabaa kadar ağrıdı belimmm

cnm yormasaydın kendini keşke çokk.Zten hamilelikte bel çok hassas oluyo hazır her herdurumaa....Benimde dün sabaa kadar ağrıdı belimmm

ya ıste ben normalde cok hareketlıyım sımd durduramıyorum kendımı eskı halım gıbı dusunuyorum sanırım carsı pazar gezeyım ıstıyorum butun gun temızlık yapabıleyım ıstıyorum cok sey ıstıyorum ben sanırsam

Ya şimdi karın olmayınca şimdilik bende eskisi gibi zannediyorum kendimii sonra bi oturuyorum kalkamıyorum oturduğum yerdenn

günaydın annejiklerrrrrrrrrr
dun gıttık kontrole bebişim gayet ii sağlıklımış kalp atışlarını dınlettı hemen hemen yarım saate yakın baktık izledık benım velet dönmüş arkasını poposunu dikmiş dönüp duruodu daire çiziodu bi yüzünü döner gibi yaptı tekrar sırtını döndü koptuk gülmekten resmen ama bizi takmadı gerçekten
göremedık orasını burasını ellerını kaldırıp ındırıodu poposunu kafasını sırtını görduk arkadan =(

gunaydın canım.hareketlı olacak demekkı senınkı:))

=) galıba cnm bnm ense kalınlığı 1,9 çıktı doktor görünüşe göre şuan çık ii dedi bide kan tahlılınle bılgısayar sonuçlasın dedı 1 haftaya hber verıcekler sonuçlarına

ıyı maşallah.inşallah sonuclarda güzel çıkar.

inş. cnm hepimizin herşeyi ii çıksın sonuna kadar inş. senn kaçtı ense kalınlığın

ben 2 test yaptırmayanlardanım:)goz kararı olctu 1- 1,5 anca dedı ve hanı dedı bı anormallık ols ben burda gorebılırım ensede ödem olurus ve kalın gorunur gayet saglıklı gıbı dedı. herneolursa olsun bu bebegı doguracagım ıcın hıc kafamızı karıstırmak ıstemedık bızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…