2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ense normal cikmis üzme kendini insallah kanda normal gelir
benim ikizlere dr.dogana kadar erkek dedi gerci tip gelisti yanilma payi varmi bilemem ama bizde göbek begi yaniltmisti saglikli olsu yeter
benimde bebesim 4 gün onde gidiyor geriden gelmedikce panik yapma

canim kusura bakma ben sik giremiyom siteye bazen böyle garip soru sorabiliyom
kizmi istiyor senin prof

canim kusura bakma ben sik giremiyom siteye bazen böyle garip soru sorabiliyom
kizmi istiyor senin prof

vala öle gibi eltimin oğlu varya ondan herkez sennkıde kız olsun bıtane erkek var dıolar bende sınır oluom varsa var bnm oğlummu ki o olsun bu olsun dıolar

canıım hoş geldin aramıızzaa oğluşunu sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
benim satı normalde 28 ağustos ama dr 24 die hesap yaptı + hala önden gidiyo benim bademiim ne güüzeel önden önden gidiyo seninkide hiç karışmasın kafan
ense kalınlığı çok güzel sanmam bir sorun olduğunu olsa zaten enseden baş popo ölçümünden falan anlaşılır azda olsa
son olarak dr piposunu göstermiş bile bu biraz dr bağlı drun ultrasona hakimiyetinden dolayı açıkçası benim drum tahmin etmiştir elbet ama kesin olmadan söylemedi daha erken deyip yolladı bende ultrason uzmanına gittim ve sonucu öğreendiiim

ya arkadaslar birsey soracam yanlis anlamayin ama
ben resmen geberiyom siteye girebilmek icin siz ama zaman bulamiyorum siz bu isi nasil beceriyorsunuz
pc basindami calisiyorsunuz
ögretmen bir arkadas varsa bana cevap verin
bazen hafta boyu gelemiyorum meraktan kuduruyorum

vala öle gibi eltimin oğlu varya ondan herkez sennkıde kız olsun bıtane erkek var dıolar bende sınır oluom varsa var bnm oğlummu ki o olsun bu olsun dıolar

bazen anlamak zor ama sen sikma canini ilk bebek sanirim ikiside olur insallah saglikla kucana al önemlisi o
benim 6 eltim var hepsinin oglu var simdikide kiz olacak diyorlar duymuyom bile

bazen anlamak zor ama sen sikma canini ilk bebek sanirim ikiside olur insallah saglikla kucana al önemlisi o
benim 6 eltim var hepsinin oglu var simdikide kiz olacak diyorlar duymuyom bile

offf ben bırını çekemıom cahil cahil konusmasından dolayı 6 tanesi şaka gibiii allah sabır versin

hemen ben cvp vereyim meslektaşın olarak... 15te eve geliyorum yemeği yapıp nete oturuyorum ve yazılanları okuyorum... tabi bu güne kadar da hiç yazmadım...

ayrıca sorularıma cvp veren arkadaşlar çooooookkkk teşekkür ederim...

offf ben bırını çekemıom cahil cahil konusmasından dolayı 6 tanesi şaka gibiii allah sabır versin
a
biz ailece ayni apartmanda oturuyoruz yeni eltim haricinde hic soruen yasamadik kaynanam annem gibidir hatta ileridir de
ama este biter hersey benimki delinin tekidir birde cok zor oldu beni almasi esim guney dogulu diye babamlar vermemisti
yeni gelin ecik densiz ama bana kalmadan verirler cevabini

bende yaklasik o saat geliyorum
kizlar yemek yeyip dersaneye gidiyor onlari götürüyom onlari alacam saate kadar eve gel yemek vs.
saat 19 esim geliyor yemek fasli sonra cocuklarin ödevi felan
onlar 21 de yatiyor sonra ya benim okulla ilgili isim oluyor ya evle
sonrada cup uyku misafirde cabasi

ehehehh ben zaten ofiste çalışıyorum işim olmadıkça bakıyorum genelde de olmuyo

Günaydın yavrularrrr Arkadaşım kahvaltıya gelicek birazdann spek giremiyebilirim foruma öptüm kocaman hepiniziii

günaydın kızlar

[video=youtube;0y6zNZhB6Lg]http://www.youtube.com/watch?v=0y6zNZhB6Lg&feature=related[/video]

Günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün izmirde hava inanılmaz güzel evde oturmak hhiç istemiyorum yaa...

Günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün izmirde hava inanılmaz güzel evde oturmak hhiç istemiyorum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…