günaydın hanımlar.... uzun zamandır haziran annelerini takip ediyordum yazmak yeni kısmet oldu...bende inş haziran annesi olacağım... merak ettiğim bi sürü soru var yardımcı olursanız sevinirim...
dün ikili testi yaptırdım... ense kalınlığı 1.7 cm çıktı normal dedi ama kan tahlili sonuçları 1 hafta sonra çıkacak... bebişimde risk varmıdır sizce...
diğer sorum doktor çok rahat bişekilde cinsiyet tahmini yaptı... bu arada 12+2yiz... doktor yüzde 70 -80 erkek dedi hatta piposunu gösterdi ama biz göremedik yanılma olur mu sizce...
3.sorum 1 önceki ultrason görüntüsünde 6+4 çıkmıştı bebişim o hesaplara göre dün 11+4 olmam gerekirken 12+2 çıktım kafam hepten karıştı... adet tarihimle gebelik haftam tutmuyor dr geç yumurtlama demişti önce 20 eylül baz alınmıştı şimdi 13 eylül oldu...
yok canım doktor dönmüo dedı tahmin yapalım dedi bu haftada göremedik dedi saklanıo bızden dedı doktor bende dıomkı kaynanam için anne göstermedı kendınıı oda ozamn kız dıo kendını göstermıosa dıo bn kaynanamın yorumuna dıom bılmişlik yapıo dıe profösör koydum adını puhaaa
canim kusura bakma ben sik giremiyom siteye bazen böyle garip soru sorabiliyom
kizmi istiyor senin prof
günaydın hanımlar.... uzun zamandır haziran annelerini takip ediyordum yazmak yeni kısmet oldu...bende inş haziran annesi olacağım... merak ettiğim bi sürü soru var yardımcı olursanız sevinirim...
dün ikili testi yaptırdım... ense kalınlığı 1.7 cm çıktı normal dedi ama kan tahlili sonuçları 1 hafta sonra çıkacak... bebişimde risk varmıdır sizce...
diğer sorum doktor çok rahat bişekilde cinsiyet tahmini yaptı... bu arada 12+2yiz... doktor yüzde 70 -80 erkek dedi hatta piposunu gösterdi ama biz göremedik yanılma olur mu sizce...
3.sorum 1 önceki ultrason görüntüsünde 6+4 çıkmıştı bebişim o hesaplara göre dün 11+4 olmam gerekirken 12+2 çıktım kafam hepten karıştı... adet tarihimle gebelik haftam tutmuyor dr geç yumurtlama demişti önce 20 eylül baz alınmıştı şimdi 13 eylül oldu...
vala öle gibi eltimin oğlu varya ondan herkez sennkıde kız olsun bıtane erkek var dıolar bende sınır oluom varsa var bnm oğlummu ki o olsun bu olsun dıolar
bazen anlamak zor ama sen sikma canini ilk bebek sanirim ikiside olur insallah saglikla kucana al önemlisi o
benim 6 eltim var hepsinin oglu var simdikide kiz olacak diyorlar duymuyom bile
ya arkadaslar birsey soracam yanlis anlamayin ama
ben resmen geberiyom siteye girebilmek icin siz ama zaman bulamiyorum siz bu isi nasil beceriyorsunuz
pc basindami calisiyorsunuz
ögretmen bir arkadas varsa bana cevap verin
bazen hafta boyu gelemiyorum meraktan kuduruyorum
aofff ben bırını çekemıom cahil cahil konusmasından dolayı 6 tanesi şaka gibiii allah sabır versin
bende yaklasik o saat geliyorumhemen ben cvp vereyim meslektaşın olarak... 15te eve geliyorum yemeği yapıp nete oturuyorum ve yazılanları okuyorum... tabi bu güne kadar da hiç yazmadım...
ayrıca sorularıma cvp veren arkadaşlar çooooookkkk teşekkür ederim...
ya arkadaslar birsey soracam yanlis anlamayin ama
ben resmen geberiyom siteye girebilmek icin siz ama zaman bulamiyorum siz bu isi nasil beceriyorsunuz
pc basindami calisiyorsunuz
ögretmen bir arkadas varsa bana cevap verin
bazen hafta boyu gelemiyorum meraktan kuduruyorum
ehehehhben zaten ofiste çalışıyorum işim olmadıkça bakıyorum genelde de olmuyo
ehehehhben zaten ofiste çalışıyorum işim olmadıkça bakıyorum genelde de olmuyo
ha birde es durumum var
adam pc dusmani bazen elime aliyom aksamlari onada pöfler
günaydın kızlar
[video=youtube;0y6zNZhB6Lg]http://www.youtube.com/watch?v=0y6zNZhB6Lg&feature=related[/video]
Günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün izmirde hava inanılmaz güzel evde oturmak hhiç istemiyorum yaa...[/QUOside
sizede günaydın canım
Günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün izmirde hava inanılmaz güzel evde oturmak hhiç istemiyorum yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?