2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım inş. sağlıklı sıhatli bir şekilde hepimiz kucaklarımıza alırız bana ıkı hafta sonra yıne kontrele çagırdı barı gıttıgımızde görse yaa pipimi kukumu

anladım canım inş. sağlıklı sıhatli bir şekilde hepimiz kucaklarımıza alırız bana ıkı hafta sonra yıne kontrele çagırdı barı gıttıgımızde görse yaa pipimi kukumu

ay ıns.bende çatlıyorum meraktan.benımde kontrol 26 sında..kız ısterdım hep hamıle kalmadan suan ıcımde kızmıs gıbı hiç bi his yok.erkek gelcek banada heral

ay ıns.bende çatlıyorum meraktan.benımde kontrol 26 sında..kız ısterdım hep hamıle kalmadan suan ıcımde kızmıs gıbı hiç bi his yok.erkek gelcek banada heral

banada hep erkekmiş dıe doğuyo ama dedıgın dogru insanın içinemi doğuyo gercekten hıssedıomu hıssettımızı sanım ıstedıgımz cınsıyet olsun dıemı çok tuhaff
ikimizde 26 doktordayız ozamann bari cinsiyetini öğrensekte yılbaşına atıom oğlumm dıerek yada kızım dıerek gırsekkkk

Maasallah canm bnm ay bnde ozledim gormeyi yaa merakta ediyrm su maasim bi yatsaydi onmuzdeki carsamba bnde gderdim artk cinsiyetii de bi ogreneyim mumkunse 16. hafta oldu.ck merak ediyrm iyimi dye yaa.hep mutluyum ama icimden o korku parcasi dahc eksilmio...

gösterırr ıns mınıklerımız.

hani hepimiz cinsiyetleri merak ediyz ya bu haftalar hani bi animasyon filmi vardi adi neydi yaa unuttum ama o filmde bulutlarin ustunde bebekler hazirlaniyrdu leyleklerde agizlariyla alip dagitiyrdu yavrulari, iste o film geliyr aklima sanki bizimde yavrulari bulut ustunde filan hazirliolarmis smdi bnmkinin cinsiyeti neyse belirlenmis leylek agzina almis yolda getirio gibi gelio

canım dmekkı her anne bu duyguyu kucağına sağlıklı bir şekilde alasaya kadar yaşıcak o korku hep oluo gözünle görüosun yıne korkuosun annelik böle bişimiş demekk

nerde o günler canım:)daha leyleklerın getırmesıne cokk

canım dmekkı her anne bu duyguyu kucağına sağlıklı bir şekilde alasaya kadar yaşıcak o korku hep oluo gözünle görüosun yıne korkuosun annelik böle bişimiş demekk

evet ya gozumle gordukten sonra ck degil 5 yada 6 gune diorum acaba iyimi??Allah hayirlisiyla nasi etsin kucagimiza almayi snrasinda baska seylere evhamanicaz hemde daha beterleri olucak sanirim

hHEHEHEHE ŞU LEYLEK MUHABBETINE KOPTUMM UFAKLIKTAN KALMA BİŞEY HEP ÖLE DERLERDİ YA ŞİMDİDE ÖLE GELİOO

hHEHEHEHE ŞU LEYLEK MUHABBETINE KOPTUMM UFAKLIKTAN KALMA BİŞEY HEP ÖLE DERLERDİ YA ŞİMDİDE ÖLE GELİOO

ya kizlar kactir soruyorumda bi cevap alamadim ya da aldim da bn sordugumu unutup bakmayi unuttum.bu avatar resmini nasil koyuyonuz???

kızlar dün dıorumkı kaynanama kıçını dönmüş elını kolunu sallıo dıe yuzunu dönmedı göremedıkdedım profosorum dedıkı kız o kız kendını göstermedıyse kız dedım allah bılır daha kesın o bu dıyemem doktor solemedn dedım

sagol tatlim saglikli olsun da yinede merak-dr.bana söyleyecekti efelendim dogumda bileyim dedim simdi merak ediyom
ama herkes bir sey diyor bakalim yilbasi öncesi ögrenecem

benim karnim resmen yayildi kimi öne uzarsa erkek diyor ama benim okuldan bir arkadasim benim gibi bir karinla erkek dogurdu sanirim bu bunye meselesi
herseyden önce saglikli olsun da.....................

gunaydin kizlar nasilsiniz

günaydın hanımlar.... uzun zamandır haziran annelerini takip ediyordum yazmak yeni kısmet oldu...bende inş haziran annesi olacağım... merak ettiğim bi sürü soru var yardımcı olursanız sevinirim...

dün ikili testi yaptırdım... ense kalınlığı 1.7 cm çıktı normal dedi ama kan tahlili sonuçları 1 hafta sonra çıkacak... bebişimde risk varmıdır sizce...

diğer sorum doktor çok rahat bişekilde cinsiyet tahmini yaptı... bu arada 12+2yiz... doktor yüzde 70 -80 erkek dedi hatta piposunu gösterdi ama biz göremedik yanılma olur mu sizce...

3.sorum 1 önceki ultrason görüntüsünde 6+4 çıkmıştı bebişim o hesaplara göre dün 11+4 olmam gerekirken 12+2 çıktım kafam hepten karıştı... adet tarihimle gebelik haftam tutmuyor dr geç yumurtlama demişti önce 20 eylül baz alınmıştı şimdi 13 eylül oldu...

anlamadim yazini
yani kiz olursa kaynanana ne ki niye sakladin yoksa yazilani benmi anlamadim

günaydın canım.ense kalınlıgı normal.piposunu gormus demekkı oyuzden net konusmus:)bebeğiyin gelişimim önde gidiyo ozaman ne guzel sevınmelısın

anlamadim yazini
yani kiz olursa kaynanana ne ki niye sakladin yoksa yazilani benmi anlamadim

yok canım doktor dönmüo dedı tahmin yapalım dedi bu haftada göremedik dedi saklanıo bızden dedı doktor bende dıomkı kaynanam için anne göstermedı kendınıı oda ozamn kız dıo kendını göstermıosa dıo bn kaynanamın yorumuna dıom bılmişlik yapıo dıe profösör koydum adını puhaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…