ben 2 test yaptırmayanlardanım:)goz kararı olctu 1- 1,5 anca dedı ve hanı dedı bı anormallık ols ben burda gorebılırım ensede ödem olurus ve kalın gorunur gayet saglıklı gıbı dedı. herneolursa olsun bu bebegı doguracagım ıcın hıc kafamızı karıstırmak ıstemedık bızde
anladım canım inş. sağlıklı sıhatli bir şekilde hepimiz kucaklarımıza alırız bana ıkı hafta sonra yıne kontrele çagırdı barı gıttıgımızde görse yaa pipimi kukumu
ay ıns.bende çatlıyorum meraktan.benımde kontrol 26 sında..kız ısterdım hep hamıle kalmadan suan ıcımde kızmıs gıbı hiç bi his yok.erkek gelcek banada heral
günaydın annejiklerrrrrrrrrr
dun gıttık kontrole bebişim gayet ii sağlıklımış kalp atışlarını dınlettı hemen hemen yarım saate yakın baktık izledık benım velet dönmüş arkasını poposunu dikmiş dönüp duruodu daire çiziodu bi yüzünü döner gibi yaptı tekrar sırtını döndü koptuk gülmekten resmen ama bizi takmadı gerçekten
göremedık orasını burasını ellerını kaldırıp ındırıodu poposunu kafasını sırtını görduk arkadan =(
banada hep erkekmiş dıe doğuyo ama dedıgın dogru insanın içinemi doğuyo gercekten hıssedıomu hıssettımızı sanım ıstedıgımz cınsıyet olsun dıemı çok tuhaff
ikimizde 26 doktordayız ozamann bari cinsiyetini öğrensekte yılbaşına atıom oğlumm dıerek yada kızım dıerek gırsekkkk
ay ıns.bende çatlıyorum meraktan.benımde kontrol 26 sında..kız ısterdım hep hamıle kalmadan suan ıcımde kızmıs gıbı hiç bi his yok.erkek gelcek banada heral
Maasallah canm bnm ay bnde ozledim gormeyi yaa merakta ediyrm su maasim bi yatsaydi onmuzdeki carsamba bnde gderdim artk cinsiyetii de bi ogreneyim mumkunse 16. hafta oldu.ck merak ediyrm iyimi dye yaa.hep mutluyum ama icimden o korku parcasi dahc eksilmio...
hani hepimiz cinsiyetleri merak ediyz ya bu haftalar hani bi animasyon filmi vardi adi neydi yaa unuttum ama o filmde bulutlarin ustunde bebekler hazirlaniyrdu leyleklerde agizlariyla alip dagitiyrdu yavrulari, iste o film geliyr aklima sanki bizimde yavrulari bulut ustunde filan hazirliolarmis smdi bnmkinin cinsiyeti neyse belirlenmis leylek agzina almis yolda getirio gibi gelio
canım dmekkı her anne bu duyguyu kucağına sağlıklı bir şekilde alasaya kadar yaşıcak o korku hep oluo gözünle görüosun yıne korkuosun annelik böle bişimiş demekk
hHEHEHEHE ŞU LEYLEK MUHABBETINE KOPTUMM UFAKLIKTAN KALMA BİŞEY HEP ÖLE DERLERDİ YA ŞİMDİDE ÖLE GELİOO
ya kizlar kactir soruyorumda bi cevap alamadim ya da aldim da bn sordugumu unutup bakmayi unuttum.bu avatar resmini nasil koyuyonuz???
günaaydıın kızzlaar ben geldiimm
nasılsınız anneciiklerr?
sagol tatlim saglikli olsun da yinede merak-dr.bana söyleyecekti efelendim dogumda bileyim dedim simdi merak ediyomyaa kuzum ben de merak ediyorum dur baştan belirtilerimi anlatayım belki faydası olur. daha karnıma tutunduğu ilk günden itibaren asla boğazlı kazak giyemedim midem kalkıyordu. iştahım çok açıktı hep, kendimi de daha formda hissediyordum. normalde kahvaltılıklardan en sevdiğim şey zeytindir. ama ben sürekli peynir yedim. öğle ve akşamları da et. en fazla aşerdiğim şey ise spoiler çiğköfte oldu. inanılmaz acıya düştüm. karnım da şimdi koyduğum avatarın şeklinde azıcık daha küçüğü ama...yüzümde de sivilceler neredeyse hiç eksik olmadı bu arada...
seni gördüğüme çok sevindim canım kendine ve bebişine çok çok iyi bak.durumundan haberdar et bizi...
iyiyim canim 20sinde kontrollerim var belki bebegi 24.haftada alabilirlermis ama daha kesin degil önce amino.isini halledecez sonrada onkolojinin sonuclarina bakilacak
ben iyiyim okulda zaman cabuk geciyor aklima getirmemeye calisiyorum
sende bebise ve kendine iyi bak
canım çok çok geçmiş olsun . bakın böyle durumlarda pişkin hemşirelere drlara fırsat vermeyin . ilgili sağlık müdürlüğünü aratın anında m karbaşhekime çıkıyorum deyin ve çıkında. bakın nasıl kuzu gibi oluyorlar. ben deli oluyorum o tiplere. sağlık kuruluşu idari birimin de çalıştım ben yöneticilerin başhekimlerin en sevmediği şey hasta şikayetidir,hele özellerde daha önemlidir. sakın pasif durmayın doğğğrruuuuu başhekime...kimse üzmesin haziran annelerini...
benim karnim resmen yayildi kimi öne uzarsa erkek diyor ama benim okuldan bir arkadasim benim gibi bir karinla erkek dogurdu sanirim bu bunye meselesiCanım benimki çok şiş 5 aylık gibi oldum kızımdada karnım top gibiydi herkes erkek dedi ama kızdı sanırım bünye ile ilgili canlarım ama bildiğim tk şey var etrafımdada gördüğüm poponuz yaygınlaşırsa yani düşük bel pantolonlara sığmıyosanız kız ihtimali yüksek basen ve popo m bu yayılıyo kızda canlarım haberiniz olsun
kızlar dün dıorumkı kaynanama kıçını dönmüş elını kolunu sallıo dıe yuzunu dönmedı göremedıkdedım profosorum dedıkı kız o kız kendını göstermedıyse kız dedım allah bılır daha kesın o bu dıyemem doktor solemedn dedım
günaydın hanımlar.... uzun zamandır haziran annelerini takip ediyordum yazmak yeni kısmet oldu...bende inş haziran annesi olacağım... merak ettiğim bi sürü soru var yardımcı olursanız sevinirim...
dün ikili testi yaptırdım... ense kalınlığı 1.7 cm çıktı normal dedi ama kan tahlili sonuçları 1 hafta sonra çıkacak... bebişimde risk varmıdır sizce...
diğer sorum doktor çok rahat bişekilde cinsiyet tahmini yaptı... bu arada 12+2yiz... doktor yüzde 70 -80 erkek dedi hatta piposunu gösterdi ama biz göremedik yanılma olur mu sizce...
3.sorum 1 önceki ultrason görüntüsünde 6+4 çıkmıştı bebişim o hesaplara göre dün 11+4 olmam gerekirken 12+2 çıktım kafam hepten karıştı... adet tarihimle gebelik haftam tutmuyor dr geç yumurtlama demişti önce 20 eylül baz alınmıştı şimdi 13 eylül oldu...
anlamadim yazini
yani kiz olursa kaynanana ne ki niye sakladin yoksa yazilani benmi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?