2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın yavrularrrr Arkadaşım kahvaltıya gelicek birazdann spek giremiyebilirim foruma öptüm kocaman hepiniziii

günaydıın bebeğiim kolay gelsiin sana öpüldün

günaydın kızlar

[video=youtube;0y6zNZhB6Lg]http://www.youtube.com/watch?v=0y6zNZhB6Lg&feature=related[/video]

günaydııın canıımm aayyh bu videoyu çook severim beeenn

Günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün izmirde hava inanılmaz güzel evde oturmak hhiç istemiyorum yaa...

günaydıın canıım ist. güneşli ama soğuk bir hava mevcut

günaydııın kızlarr
gene bu saatlerde zor kalktım cok uyuyorum ben ya

günaydın cnm... boşver kız uyuyalım zati... doğumdan sonra uyuyabilicez mi bakalım :26::26::26::26::26:

annemler kayınvalidemler hep bizde olucak.. gelen giden çok olucak... tabii en önemlisi bebiş olucak...
hem bu kalabalığı idare etmek hem de bebişle ilgilenmek çok yorucak bizi...
o yüzden şimdiden uyku depolayalım cnm

tabikide uyuyamicaz ayy cok yorogun zamanlar bekliyor bizi haklısın canım
ben cok düşkünüm uykuya yaa gözüm korkmuyor degıl bazen
o günleri düşününce yoruluyorum bazen kalabalıgı pek sevmem tek tek gelseler bari
zaten yeni bebekleri olanlar falan hep uyu simdi uyuuu iki gün ssonra görürürm ben seni diyorlar

sizlerede günaydın kızlar uyuyalım evet
bu arada ben 13+3 oldum bu aralar çok baş ağrım var sizlerdede oluyormu

ya niye alıntılar karışıyo anlamadım heeeee ben tuananın avatrını demiştim ama senin avatarda şirinmiş arkadaşım şimdi gördüm

tecrübe konuşuyoo cnm.. dinlemek lazım.. uykuya devam

canımm bi de düşünsene çoğu insan haber vermeden çat kapı geliyoo o zmn..
bahane de hazır küçücük bebekle neree gitcekler kesin evdedirler

sizlerede günaydın kızlar uyuyalım evet
bu arada ben 13+3 oldum bu aralar çok baş ağrım var sizlerdede oluyormu

amann cnm allah korusun.. ödüm kopar başağrısından.. başım ağrıdığı zamanlar yataktan çıkmak istemem..
inşallah seninki de geçer çabucak

saol cnm geçti ama hala sinirim tepemde o ayrı :) ya kızlar size hep sorucam unutuyorum.ben devamlı çirkinleştim diyorum ya acaba hamilelik psikolojisinden olabilir mi? nereme baksam beğenmiyorum çgözüm kaşım yüzüm.hamilelerde böle bişi olurmuymuş? kendini kötü çirkin hissetme gibi

canım hem psikolojik olabilir.. hem de halk arasında kız bebek annenin güzelliğini alıp anneyi çirkinleştirir derler.. ne kadar doğru bilemem tabiii
senin cinsiyet belli mi???

inşallah o günleri görürüz cnm.. çok güzeller ama bana biraz para tuzağı gibi geliyoo bunlar... :44::44::44::44:
eskiden diş buğdayında mevlid okunur bi de buğdaylı şey adı neyse ondan pişirilir yenirdi.. bunlar yeni çıktı..
kesinlikle cezbediyor insanı ama ne biliyim işte.. :26::26::26:

tabii haber verme falan pek olmaz gelir dururlar artık
olmazsa baska yere transfer edeyim kendimi o sıralar
bi kaç gün bekleseler yeterde ilk günden bslarlar kesin artık bakalım napcaz
lohusa bunalımı falan yaşamasak bide

sen şimdi bana açık açık çirkinsin dedin yani valla ne bileyim göbeğim hiç yayvan değil ayva göbeği gibi ama yediklerim hep kızı gösteriyor zaten annem aylardır seninki kız diyor.ya kızım olacak ondan çirkinim ya da psikolojik cinsiyetimiz daha belli değil bugün 12+6 olduk.6 gün sonra ikili testimiz var belki o zaman görünür.tenezzül edip şimdiye kadar yüzünü dönmedi bide kimisi diyo benim bebiş çok hareketli diye benimki öyle hareketli değil neden acaba? ultrason gelince hemen kıpırdama duruyor.rahatsız mı oluyo acaba?

tşkr canım evet zor bir durum şiddetlenince daha zorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…