Günaydın yavrularrrrArkadaşım kahvaltıya gelicek birazdann spek giremiyebilirim foruma öptüm kocaman hepiniziii
günaydın kızlar
[video=youtube;0y6zNZhB6Lg]http://www.youtube.com/watch?v=0y6zNZhB6Lg&feature=related[/video]
Günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün izmirde hava inanılmaz güzel evde oturmak hhiç istemiyorum yaa...
günaydııın canıımm aayyh bu videoyu çook severim beeenn
günaydııın kızlarr
gene bu saatlerde zor kalktım cok uyuyorum ben ya
slm cnm izmirin neresındensın[/QUO
gaziemirdeyim canım
günaydın cnm... boşver kız uyuyalım zati... doğumdan sonra uyuyabilicez mi bakalım :26::26::26::26::26:
annemler kayınvalidemler hep bizde olucak.. gelen giden çok olucak... tabii en önemlisi bebiş olucak...
hem bu kalabalığı idare etmek hem de bebişle ilgilenmek çok yorucak bizi...
o yüzden şimdiden uyku depolayalım cnm
gaziemirdeyim canım
karşıyaka çiğli tarafı canım
gaziemirdeyim canım
canım senin şu avatarın çok tatlı yaa sürekli onu izlemek istiyorum sen bişeyler yazdıkça
tabikide uyuyamicaz ayy cok yorogun zamanlar bekliyor bizi haklısın canım
ben cok düşkünüm uykuya yaa gözüm korkmuyor degıl bazen
o günleri düşününce yoruluyorum bazen kalabalıgı pek sevmem tek tek gelseler bari
zaten yeni bebekleri olanlar falan hep uyu simdi uyuuu iki gün ssonra görürürm ben seni diyorlar
sizlerede günaydın kızlaruyuyalım evet
bu arada ben 13+3 oldum bu aralar çok baş ağrım var sizlerdede oluyormu
slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız
dnaz sen bana çizelge yaptın ama ben yapamadım cnm
pelin geçmiş olsun cnm allah korumuş
kızlar dün akşam rüyamda doğuma giderken gördüm kendimi
siz hiç öle gördünüz mü kendinizi
saol cnm geçti ama hala sinirim tepemde o ayrı :) ya kızlar size hep sorucam unutuyorum.ben devamlı çirkinleştim diyorum ya acaba hamilelik psikolojisinden olabilir mi? nereme baksam beğenmiyorum çgözüm kaşım yüzüm.hamilelerde böle bişi olurmuymuş? kendini kötü çirkin hissetme gibi
kızlarr bakın hayran kaldımmmmmmm yaaa kesınlıkle allah o gunlerı gösterırse bnde yapçam diş bugdayıııEki Görüntüle 304578 Eki Görüntüle 304579 Eki Görüntüle 304580 Eki Görüntüle 304581 Eki Görüntüle 304582 Eki Görüntüle 304583 Eki Görüntüle 304584
tecrübe konuşuyoo cnm.. dinlemek lazım.. uykuya devam
canımm bi de düşünsene çoğu insan haber vermeden çat kapı geliyoo o zmn..
bahane de hazır küçücük bebekle neree gitcekler kesin evdedirler
amann cnm allah korusun.. ödüm kopar başağrısından.. başım ağrıdığı zamanlar yataktan çıkmak istemem..
inşallah seninki de geçer çabucak
canım hem psikolojik olabilir.. hem de halk arasında kız bebek annenin güzelliğini alıp anneyi çirkinleştirir derler.. ne kadar doğru bilemem tabiii
senin cinsiyet belli mi???
inşallah o günleri görürüz cnm.. çok güzeller ama bana biraz para tuzağı gibi geliyoo bunlar... :44::44::44::44:
eskiden diş buğdayında mevlid okunur bi de buğdaylı şey adı neyse ondan pişirilir yenirdi.. bunlar yeni çıktı..
kesinlikle cezbediyor insanı ama ne biliyim işte.. :26::26::26:
tecrübe konuşuyoo cnm.. dinlemek lazım.. uykuya devam
canımm bi de düşünsene çoğu insan haber vermeden çat kapı geliyoo o zmn..
bahane de hazır küçücük bebekle neree gitcekler kesin evdedirler
amann cnm allah korusun.. ödüm kopar başağrısından.. başım ağrıdığı zamanlar yataktan çıkmak istemem..
inşallah seninki de geçer çabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?