2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah kuzum onca şeyin arasına bi de o girmesin..
canım annemmm şimdiden diyo.. doğumdan sonra karnını güzelce sararız sarkmaz..
hem sana hem bebeğe ıhlamur içiririz içiniz yumuşar.. falan da filan..
annem hep yanımda olsun ama ister istemez kaynana da bizde olacak.. bide çok patavatsızdır benimkii..
ben de öyle herşeye karşı çıkan biri olmak istemiyorum.. ama ben normal zamanda zor katlanıyorum kaynanama..
bi de doğum sonrası olur olmaz konuşursa kafasına sert bi cisim fırlatabilirim

selam kızlar nasılsınız

hg cnm.. iyiyiz.. tenhayız biraz :))
sen nasılsın???

yokk kuzum ben sana der miyim öölee... kim ne derse desin ben hamişliğin bütün kadınlara ayrı bi güzellik kattığını düşünenlerdenim
çok rahatsız olmuyodur cnm..
ama şey demişlerdi, karanlık bi odada siz uyurken aniden gözünüze güçlü bi ışık tutsalar ne hissedersiniz.. bebiş ultrasona girince aynen böle oluyormuşşş...
ondandır belki..
belki de seninki uslu uslu uyuyodur içerde... elleme annesi uyusun da büyüsün işte

ben geçen hafta gittiğimde kıpır kıpırdı.. eller ayaklar sağa sola dönmeler.. durduğu yerde zıpladı bile.. ama bu hafta gittiğimde çok usluydu.. yani hep aynı olmuyodur muhtemelen :)))

Son düzenleme:

valla bende bi tek annemle teyzem olsun istiyorum
kaynanamı severim iyidir falan filan ama bi lafı bütün sinirlerimi tepeme attırabılır
bişeye karışmazsa iyi hoş..ama dediğin gibi olur olmaz bişeyler derse
annemle tartışabilrler ben hiç bulaşmam

ne güzel cnm bak annen müdahale edebilir öyle zamanlarda...
benimki tam tersi kaynana bişey yapalım dese, annem hevesi kırılmasın içinde kalmasın yapalım diye beni sıkıştırır.. öfff ikisi birden delii ederler o zaman beni
ben en iyisi avukat gibin birini ayarlayım yanıma..

puhaaaa koptum hemen hemen aynı sorun kaynana sendromuu doktora bunudamı solesek baksa riskee

canım keşke dr halledebilse..
ama onun da çözümü var tabee.. doğuma kadar vakit var nasılsa.. kaynana doğum öncesi her şunu bunu yapalım dediğinde karşıysan eğer onlara hafif hafif ültimatom vermek gerek..
benimkii fenadır biraz.. hem benden ödü kopar hem de yapacağından geri kalmaz..
bakk hemen örnek vereyim..
benim nişan alışverişimde straplez bi elbise denedim.. kabinden çıktım eşim bayıldı.. kayınpederim çok beğendi.. kaynana kem küm etti.. hem korkuyoo hem konuşmadan duramıyoo..
eşim de dedi noluyoo anne diye... omuzlarım çok açıkmışşşş...
hemen görevli kız bunun bolerosu var getireyim dedi.. onla denedim bişeye benzemedi elbise bütün güzelliği kayboldu..
ben durur muyum.. bu halde hiç beğenmedim ben bunu giymem dedim hemen... şal gibin bişeler ayarladılar... sesimi çıkartmadım..
elbisem geldi kutudan 4 tane şal çıktı elbiseye uygun.. zorla giydirecekler yanee..
ben naptımm??? aldım omzuma şalı çıktık piste.. ilk danstan sonraa atıverdim omzumdan.. kaldı kaynana öölee

eder eder tutamaz kendini o
kafasını yatmadımıı ya gider ya bi laf eder
gıcıgı var zaten kaynanama karsı sevmez pek hiç istemem yani aslında aynı anda olmalarını
gergin bi ortam olabılır
sende en güzeliii bul bi avukat yoksa yandın o zaman

kizlarrrr aaaaa ben ck kotu bisey yaptimmmm.ya bn arkadasimdan gizli baklava yedimmm ve snra elimi yanlislikla yuzume surdummmmm.aaaaa napcam bn smdii gercekten cocugumun yuzunde baklavami cikicak yaaaa smdiii:26::26::26:

kuzum benim çok pis planlarım var
bizim ayrı şehirlerden olmanın etkisiyle acayip kültür farklılıklarımız var..
kaynanaya soracam doğum sonrası yaptığınız adetler gelenekler var mı diye..
o da şu var bu var derse aralarından beğendiklerim için, madem sizin adetiniz o zmn maddi olarak karşılayıver deyip eline patlatacammmm

kizlarrrr aaaaa ben ck kotu bisey yaptimmmm.ya bn arkadasimdan gizli baklava yedimmm ve snra elimi yanlislikla yuzume surdummmmm.aaaaa napcam bn smdii gercekten cocugumun yuzunde baklavami cikicak yaaaa smdiii:26::26::26:

allah iyiliğini versin cnm.. naptın sen ööle :)))
korkma cnm bişey olmaz.. ben bu tarz şeylerin sadece inandığın zaman gerçekleştiğine inanırım...
o yüzden kalbini ferah tut.. inanma bööle hurafelere

ohhh ck rahatim bnnn bak gulmekten catliyorum inanirmiyim bole seylere haaa hahahaha aaaaa napcam bn smdi yandim anammmmmm ya cikarsaaaa.nedemis milli piyango ya cikarsaaaa

arkadaşına kesınlıkle soyle cnm bence cnm cektı atı verdım agzıma bıtane de sana soylemeyı unuttum şimdi gldı aklıma de anlar sole bnce

ohhh ck rahatim bnnn bak gulmekten catliyorum inanirmiyim bole seylere haaa hahahaha aaaaa napcam bn smdi yandim anammmmmm ya cikarsaaaa.nedemis milli piyango ya cikarsaaaa

yok cnm yok çıkmaz...
benim bi arkadaşımın bebeğinin yüzünde bedeninde değişik bi doğum lekesi vardı.. büyüdükçe geçiyor elbet ama geçenlerde teyzem onu hatırlattı sakın kınama falan gibi bişeler dedi..
çok korktum.. teyzem diyene kadar aklıma bile gelmemişti bööle bişey oysa..
hemen bebişimin ultrasondaki halini düşündüm.. odasını nasıl hazırlıycamı.. daldım gittim.. o konuyu da kovdum aklımdan..
ne zaman benzer bişe yaşasam hep aynı taktiği uyguluyorum.. sen de dene..
vaktin varsa netten bebiş odalarına kıyafetlere falan bak..

Bişey olmaz canım sıkma canını söyle arkadaşına helallik iste haberin yokken yedim de bişey olmaz için rahat olsun

slm kızlar nasılsınız bugün biz hala yatıyoz uzanıyoz öle vakit geçiriyorum yarın iğnem var şimdiden stress oldum çok acıyo ya sanki iğne hala popomda allahtan 3 günde 1 vuruluyorum alahım şu zor günleri en kısa zamanda atlatırım inşallah

arkadaşına kesınlıkle soyle cnm bence cnm cektı atı verdım agzıma bıtane de sana soylemeyı unuttum şimdi gldı aklıma de anlar sole bnce

yaaa desem nolcakkiii.caldim iste hirsizim bnnn.aslinda tam calmakta degil olay soyle gerceklesti.bizim sefin misafirlerine baklava gelmisti onlarda gitti baklavalar bze kaldi.bizim cayci kiz verdi tabaGi bnm onume BNDE 2 TANE YEDIM TABAGI DOLABA KALDIRIODUM TAM O SIRADA cayci kiz gitti bnde su icerken canm bidaha iztedi gittim bitane daha aldim hopur hopur yedim:26: iste bole.

aynısını bende yaptım bide diokii resim çekilirkende tak dedi senin anan o kadardaki güzel takarmıyım takmadım tabikide resimde ne o öle şallı şallı

Son düzenleme:
Kızlar hepinize merhaba

Sizlerin muhabbeti moralime moral katıyor. İnşallah ben de haziran annesi olacağım. Ama ben sizin kadar rahat geçiremiyorum bu süreci. İlk hamileliğimde maalesf 28. haftada bebek karnımda öldü. Yapılan testlerle kan pıhtılaşması olduğumu anladık. İkinci hamileliğimde iğne kullanmama rağmen 10. haftada yine bebek karnımda öldü. Bu üçüncü hamileliğim doktorumu değiştirdim. İğneye başladım Allah'a emanet artık. İnşallah rabbim sağlıkla zamanında kucağıma almayı nasip eder. Allah bu süreçte kimseye zorluk vermesin evladıyla sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…