karşıyaka çiğli tarafı canım
aramızda baya mesafe var sen bi ucta ben bi ucta resmen :)
tşkr canım evet zor bir durum şiddetlenince daha zorr...
tabii haber verme falan pek olmaz gelir dururlar artık
olmazsa baska yere transfer edeyim kendimi o sıralar
bi kaç gün bekleseler yeterde ilk günden bslarlar kesin artık bakalım napcaz
lohusa bunalımı falan yaşamasak bide
selam kızlar nasılsınız
sen şimdi bana açık açık çirkinsin dedin yanivalla ne bileyim göbeğim hiç yayvan değil ayva göbeği gibi ama yediklerim hep kızı gösteriyor zaten annem aylardır seninki kız diyor.ya kızım olacak ondan çirkinim ya da psikolojik cinsiyetimiz daha belli değil bugün 12+6 olduk.6 gün sonra ikili testimiz var belki o zaman görünür.tenezzül edip şimdiye kadar yüzünü dönmedi bide kimisi diyo benim bebiş çok hareketli diye benimki öyle hareketli değil neden acaba? ultrason gelince hemen kıpırdama duruyor.rahatsız mı oluyo acaba?
inşallah kuzum onca şeyin arasına bi de o girmesin..
canım annemmm şimdiden diyo.. doğumdan karnını güzelce sararız sarkmaz..
hem sana hem bebeğe ıhlamur içiririz içiniz yumuşar.. falan da filan..
annem hep yanımda olsun ama ister istemez kaynana da bizde olacak.. bide çok patavatsızdır benimkii..
ben de öyle herşeye karşı çıkan biri olmak istemiyorum.. ama ben normal zamanda zor katlanıyorum kaynanama..
bi de doğum sonrası olur olmaz konuşursa kafasına sert bi cisim fırlatabilirim
hg cnm.. iyiyiz.. tenhayız biraz :))
sen nasılsın???
yokk kuzum ben sana der miyim öölee... kim ne derse desin ben hamişliğin bütün kadınlara ayrı bi güzellik kattığını düşünenlerdenim
çok rahatsız olmuyodur cnm..
ama şey demişlerdi, karanlık bi odada siz uyurken aniden gözünüze güçlü bi ışık tutsalar ne hissedersiniz.. bebiş ultrasona girince aynen böle oluyormuşşş...
ondandır belki..
belki de seninki uslu uslu uyuyodur içerde... elleme annesi uyusun da büyüsün işte
ben geçen hafta gittiğimde kıpır kıpırdı.. eller ayaklar sağa sola dönmeler.. durduğu yerde zıpladı bile.. ama bu hafta gittiğimde çok usluydu.. yani hep aynı olmuyodur muhtemelen :)))
valla bende bi tek annemle teyzem olsun istiyorum
kaynanamı severim iyidir falan filan ama bi lafı bütün sinirlerimi tepeme attırabılır
bişeye karışmazsa iyi hoş..ama dediğin gibi olur olmaz bişeyler derse
annemle tartışabilrler ben hiç bulaşmam
puhaaaa koptum hemen hemen aynı sorun kaynana sendromuu doktora bunudamı solesek baksa riskee
ne güzel cnm bak annen müdahale edebilir öyle zamanlarda...
benimki tam tersi kaynana bişey yapalım dese, annem hevesi kırılmasın içinde kalmasın yapalım diye beni sıkıştırır.. öfff ikisi birden delii ederler o zaman beni
ben en iyisi avukat gibin birini ayarlayım yanıma..
eder eder tutamaz kendini o
kafasını yatmadımıı ya gider ya bi laf eder
gıcıgı var zaten kaynanama karsı sevmez pek hiç istemem yani aslında aynı anda olmalarını
gergin bi ortam olabılır
sende en güzeliii bul bi avukat yoksa yandın o zaman
kizlarrrr aaaaaben ck kotu bisey yaptimmmm.ya bn arkadasimdan gizli baklava yedimmm ve snra elimi yanlislikla yuzume surdummmmm.aaaaa napcam bn smdii gercekten cocugumun yuzunde baklavami cikicak yaaaa smdiii:26::26::26:
allah iyiliğini versin cnm.. naptın sen ööle :)))
korkma cnm bişey olmaz.. ben bu tarz şeylerin sadece inandığın zaman gerçekleştiğine inanırım...
o yüzden kalbini ferah tut.. inanma bööle hurafelere
kizlarrrr aaaaaben ck kotu bisey yaptimmmm.ya bn arkadasimdan gizli baklava yedimmm ve snra elimi yanlislikla yuzume surdummmmm.aaaaa napcam bn smdii gercekten cocugumun yuzunde baklavami cikicak yaaaa smdiii:26::26::26:
ohhh ck rahatim bnnn bak gulmekten catliyorum inanirmiyim bole seylere haaa hahahahaaaaaa napcam bn smdi yandim anammmmmm ya cikarsaaaa.nedemis milli piyango ya cikarsaaaa
arkadaşına kesınlıkle soyle cnm bence cnm cektı atı verdım agzıma bıtane de sana soylemeyı unuttum şimdi gldı aklıma de anlar sole bnce
canım keşke dr halledebilse..
ama onun da çözümü var tabee.. doğuma kadar vakit var nasılsa.. kaynana doğum öncesi her şunu bunu yapalım dediğinde karşıysan eğer onlara hafif hafif ültimatom vermek gerek..
benimkii fenadır biraz.. hem benden ödü kopar hem de yapacağından geri kalmaz..
bakk hemen örnek vereyim..
benim nişan alışverişimde straplez bi elbise denedim.. kabinden çıktım eşim bayıldı.. kayınpederim çok beğendi.. kaynana kem küm etti.. hem korkuyoo hem konuşmadan duramıyoo..
eşim de dedi noluyoo anne diye... omuzlarım çok açıkmışşşş...
hemen görevli kız bunun bolerosu var getireyim dedi.. onla denedim bişeye benzemedi elbise bütün güzelliği kayboldu..
ben durur muyum.. bu halde hiç beğenmedim ben bunu giymem dedim hemen... şal gibin bişeler ayarladılar... sesimi çıkartmadım..
elbisem geldi kutudan 4 tane şal çıktı elbiseye uygun.. zorla giydirecekler yanee..
ben naptımm??? aldım omzuma şalı çıktık piste.. ilk danstan sonraa atıverdim omzumdan.. kaldı kaynana öölee
arkadaşına kesınlıkle soyle cnm bence cnm cektı atı verdım agzıma bıtane de sana soylemeyı unuttum şimdi gldı aklıma de anlar sole bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?