2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çay kaşığıyla silme koy 2 tatlı kaşığı bal koy yarım limon sık iyice karıştır onu tek yudumda iç boğazın yanıcak biraz ardındada sıcak ballı su falan iç yumuşatsın iyice

tmam cnm çok saol ben çorbamı içcem görüşürüz sonra bunuda deniyecem umarım geçer gözlerim yanıyo artık byee

walla seni tebrik ederim çok cesaretlisin taşınıcaksın demek sana kocaman alkışşşş

ıhlamur zararlı diilmi peki?

adaçayı zararlı gerçi dr sordum bi çay bardağı içebilirsin herşeyin fazlası zararlı dedi

canım aslında bende çok kaşınıyorum kolum bacağım karnım falan kremleniyorum sırtım falanda kaşınıyo bi ara daha beterdim ama şimdi daha iyiyim eşim bazen ellerini bağlıcam diyo kolumu falan kaşırken öyle tatlı kaşınıyoki sürekli olmuyo ama akşamları oluyo genelde bundanmıki gerçi hamilelik alerjisi die bişeyde varmış

tmam cnm çok saol ben çorbamı içcem görüşürüz sonra bunuda deniyecem umarım geçer gözlerim yanıyo artık byee

o dediğine bakma salla gitsin
yarın yapar yapar yapmazsa bi daha ağla söz verdiin die
sana afiyet olsun canıım öpüyoruum seni benimde kulaklar uğulduyo valla inşallah ateşlenmem akşam kocişte yok :85:

Güzel anneler nasılsınız benim dün gece lekler yine basladı şimdi bitti gibi ama bakalım yatıştayım. Bebişin seslerini dinliyorum sabahtan beri şı aşletten aldık arkadastan bir kaç güne geri vercez o zamana kadar bol bol dinleyip kaydediyorum baya uğraşttım ama bulmak için kalp atışını meger yukarıya koyuyomusuz. Kızlar aklınızda olsun eğer bakarsanız ya sağ kasık ya soda kukunuzun tam ustunde tyanda oluyo yani kıllı bölmede sizin kal normal atıyo onun ki çok hızlı

canıım dinlen yormuşsun kendini ondan olmuştuur allahım senin ve bebişinin yanında olsuun kıyaammmaam siizee

İyi akşamlar hoşgeldiniz

Hosbulduk :)

Cnm endiselenicek bi durum degildir fakat sen yinede tedbirli ol. mutlaka dinlen. Sakin kendini yorma ve ani hareketler yapma

canm istyerinde internetim gtti ondan ortadan kayboldum o smile iki tane iki nokta ustuste arasinda 60 ile oluyr.ustune gel smile in gorursun kodunu bnmi kendimi dinlemiyorum acaba ya da her hissettigim aciyi o ditmayi anladim cnku bnde o ditmayi tam gobek deligimde hissediyrm bazen ama herseyi gaza yoruyorum belkide ondan sanki hc belirtim ykmus gibi gelio.neyse babyler bn sole bi bakip cikayim cnku bnm koca gelicek ona buaksam bi surpriz yapmayi planliyorumm cnku yarin tatillll

kızlar boğazım yanıo çok sanki düğüm gibi

kızlar boğazım yanıo çok sanki düğüm gibi

gecmıs olsun canm bogazına hemen atkı sar bn bogazım sıstıgınde hemen atkı sardım gece yatakta gunduz ıste eve gelınce hıc cıkarmadım bıkac gun..buarada ummmah optum hepınızı kocısı ve bebısı besleyeyım snrada yarn tatılllll....ummmah bye hepınızeee

yok şekerim ben benim bebişin derdini anladım şimdi ben hiçbişi yemiyorum ya elalemin annesi neler yiyo sen bi peynir ekmek bi çorba içiyosun diye kızıyo bana trip atıyo ondan öleece duruyo kıpırdamadan :)

bende önce gaz falan sanıyodum ama gazım mazım kalmadı yine oluyo didiiimkii öyle olunca bu bebiş galibaa bide böbreğime doğru ağrı oluyo bazen sızlıyo böyle oda pelinin dra sorduğu şey galiba ona yordum dedim bizimki içerde horon tepiyo böbreklere doğru ağrı yapıyo die

Biz hep aynı şeyleri yaşıyoruz ztennnnnnn Evet cnm arada yine oluyo o ağrı özellikle çok hareket ettiği günlerr

çok geçmiş olsun canım hemen geçer inş. kanama nedeni neydi sizde niye bu kadar uzadı ki acaba?
sen isnmini mi değiştirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…