çay kaşığıyla silme koy 2 tatlı kaşığı bal koy yarım limon sık iyice karıştır onu tek yudumda iç boğazın yanıcak biraz ardındada sıcak ballı su falan iç yumuşatsın iyice
önce ağlamadım ablasını aradı başka temilzikçi varmı die pazar olmaın dedi ablasıda beni stedi tele bende konuşmadım bu tam köpürdü knuşmıcam ne konuşim sen ayarlıcan daha ne arıyon ablanı dedim sonra kapadı ...
ağladım dedim hiç bişi yapmıyosun herşeyi ben halletcem git bul adamı yap kontratı yoksa vazgeçerim taşınma dedim yumuşadı gel diyo kahvaltı edelim felan kahvaltı ederkende tartıştık sinir etti ablamı niye üzyon onun suçu ne bilmem ne dedim onu ne aryon ben temilikçi bulurum sen evi tut önce tamam dio yarın gideriz hadi bakam yarın olsun bakalım umarım sözünde durur...:26:
ıhlamur zararlı diilmi peki?
canım birşey yapmıyosa sana iç ne güzel 2 kere denedik portakal olayını biz ikisindede aynı sonuç ertesi gün kaşınıom deli gibi
bir tanıdık daha böyleydi eşi hergün karıştırıp sıkarmış meyveleri oda içermiş süreklide kaşınırmış 9ay boyunca kaşındı durdu doktorlar bile fark etmemiş neden kaşındıgını
önce ağlamadım ablasını aradı başka temilzikçi varmı die pazar olmaın dedi ablasıda beni stedi tele bende konuşmadım bu tam köpürdü knuşmıcam ne konuşim sen ayarlıcan daha ne arıyon ablanı dedim sonra kapadı ...
ağladım dedim hiç bişi yapmıyosun herşeyi ben halletcem git bul adamı yap kontratı yoksa vazgeçerim taşınma dedim yumuşadı gel diyo kahvaltı edelim felan kahvaltı ederkende tartıştık sinir etti ablamı niye üzyon onun suçu ne bilmem ne dedim onu ne aryon ben temilikçi bulurum sen evi tut önce tamam dio yarın gideriz hadi bakam yarın olsun bakalım umarım sözünde durur...:26:
tmam cnm çok saol ben çorbamı içcem görüşürüz sonra bunuda deniyecem umarım geçer gözlerim yanıyo artık byee
Güzel anneler nasılsınız benim dün gece lekler yine basladı şimdi bitti gibi ama bakalım yatıştayım. Bebişin seslerini dinliyorum sabahtan beri şı aşletten aldık arkadastan bir kaç güne geri vercez o zamana kadar bol bol dinleyip kaydediyorum baya uğraşttım ama bulmak için kalp atışını meger yukarıya koyuyomusuz. Kızlar aklınızda olsun eğer bakarsanız ya sağ kasık ya soda kukunuzun tam ustunde tyanda oluyo yani kıllı bölmede sizin kal normal atıyo onun ki çok hızlı
ben çorbamı içmeye gidiyom bugün sizde bir durgunluk var hadi bakam
İyi akşamlar hoşgeldiniz
Güzel anneler nasılsınız benim dün gece lekler yine basladı şimdi bitti gibi ama bakalım yatıştayım. Bebişin seslerini dinliyorum sabahtan beri şı aşletten aldık arkadastan bir kaç güne geri vercez o zamana kadar bol bol dinleyip kaydediyorum baya uğraşttım ama bulmak için kalp atışını meger yukarıya koyuyomusuz. Kızlar aklınızda olsun eğer bakarsanız ya sağ kasık ya soda kukunuzun tam ustunde tyanda oluyo yani kıllı bölmede sizin kal normal atıyo onun ki çok hızlı
ahahahahahah yaa o smileyi nerden yapıyosun bende onu soriim sana
ya canım biraz aç kalıyım yada çişimi tutiyim birde eşim karnımı sevdiği zaman göbiş deliğimin çevresinde böyle ditme gibi bişey oluyo sanki içerde tırmanıyo batıyo canım yanıyo ama ne biliyim tarif edemiyorum ama biliyorum içerde bişeyler oluyo bazen akşam yatıyorum yemekten sonra ditmeye başlıyo açııom karnımı okşuyorum falan hafifliyo acım dün göbişime bi baktım bi taraf daha şiş diğer tarafa göre çok büyük bir fark yoktu ama azıcık fark vardı bana öyle geliyo sandım eşim geldi o sıra onada sordum eveet dedi
canm istyerinde internetim gtti ondan ortadan kayboldum o smile iki tane iki nokta ustuste arasinda 60 ile oluyr.ustune gel smile in gorursun kodunu bnmi kendimi dinlemiyorum acaba ya da her hissettigim aciyi o ditmayi anladim cnku bnde o ditmayi tam gobek deligimde hissediyrm bazen ama herseyi gaza yoruyorum belkide ondan sanki hc belirtim ykmus gibi gelio.neyse babyler bn sole bi bakip cikayim cnku bnm koca gelicek ona buaksam bi surpriz yapmayi planliyorumm cnku yarin tatillll
kızlar boğazım yanıo çok sanki düğüm gibi
kızlar boğazım yanıo çok sanki düğüm gibi
üşüttünmü sennn.benim farenjitim var ordan biliyorum
inşallah kuzum onca şeyin arasına bi de o girmesin..
canım annemmm şimdiden diyo.. doğumdan sonra karnını güzelce sararız sarkmaz..
hem sana hem bebeğe ıhlamur içiririz içiniz yumuşar.. falan da filan..
annem hep yanımda olsun ama ister istemez kaynana da bizde olacak.. bide çok patavatsızdır benimkii..
ben de öyle herşeye karşı çıkan biri olmak istemiyorum.. ama ben normal zamanda zor katlanıyorum kaynanama..
bi de doğum sonrası olur olmaz konuşursa kafasına sert bi cisim fırlatabilirim
hg cnm.. iyiyiz.. tenhayız biraz :))
sen nasılsın???
yokk kuzum ben sana der miyim öölee... kim ne derse desin ben hamişliğin bütün kadınlara ayrı bi güzellik kattığını düşünenlerdenim
çok rahatsız olmuyodur cnm..
ama şey demişlerdi, karanlık bi odada siz uyurken aniden gözünüze güçlü bi ışık tutsalar ne hissedersiniz.. bebiş ultrasona girince aynen böle oluyormuşşş...
ondandır belki..
belki de seninki uslu uslu uyuyodur içerde... elleme annesi uyusun da büyüsün işte
ben geçen hafta gittiğimde kıpır kıpırdı.. eller ayaklar sağa sola dönmeler.. durduğu yerde zıpladı bile.. ama bu hafta gittiğimde çok usluydu.. yani hep aynı olmuyodur muhtemelen :)))
canm istyerinde internetim gtti ondan ortadan kayboldum o smile iki tane iki nokta ustuste arasinda 60 ile oluyr.ustune gel smile in gorursun kodunu bnmi kendimi dinlemiyorum acaba ya da her hissettigim aciyi o ditmayi anladim cnku bnde o ditmayi tam gobek deligimde hissediyrm bazen ama herseyi gaza yoruyorum belkide ondan sanki hc belirtim ykmus gibi gelio.neyse babyler bn sole bi bakip cikayim cnku bnm koca gelicek ona buaksam bi surpriz yapmayi planliyorumm cnku yarin tatillll
bende önce gaz falan sanıyodum ama gazım mazım kalmadı yine oluyo didiiimkii öyle olunca bu bebiş galibaa bide böbreğime doğru ağrı oluyo bazen sızlıyo böyle oda pelinin dra sorduğu şey galiba ona yordum dedim bizimki içerde horon tepiyo böbreklere doğru ağrı yapıyo die
yok güselim yemekten sonra böle oldu yediğimde çorbao kadar bide az pilav yiyemedim bile sonra böle oldum anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?