Biz hep aynı şeyleri yaşıyoruz ztennnnnnnEvet cnm arada yine oluyo o ağrı özellikle çok hareket ettiği günlerr
Aman yarabbiiiiiiiiiiii
allah allah pilav ne yapsın kiii.sıcakmıydı çorb kuzum veya baharatlı farkında olmadan tahriş etmiştir
nı bu sakinlik topikte hayırdır inş. cinsiyet haberi gelmedi mi canım bugün hiççç ???
muhteşem göbüşlere bende artık resmimi ekledim tahminleri alabilirim
yok cAnımmm.haftasonu böyle cnm normal
hımm herkes eşiyle vakit geçiriyor tabiii....biz niye buradayız ki
benim eşim bazı günler ek iş olarak parke yapıyo cnm oraya gitti kaldım mavişle başbaşa Bi ara geldi eşim sarıldım ısındım dedim aşkım sen gt işe yoksa çok yalnış şeyler olucakkk
Kızlarrrr bugün bi avm ye gittim gezmeye...
güyaa sadece bakmak için girmiştim ama dayanamadım alıverdim bikaç parça şey..
işte kuzucuğumun ilk cicleri :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/484940-2012-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-8.html#post22094865
benim eşim bazı günler ek iş olarak parke yapıyo cnm oraya gitti kaldım mavişle başbaşa Bi ara geldi eşim sarıldım ısındım dedim aşkım sen gt işe yoksa çok yalnış şeyler olucakkk
benim eşim evde yanımda ama işte kem küm şeyybiz sakıncalı grubuz yürüyüşümüzü yaptık yemeğimizi yedik eee bitti ...
Ohh ne guzel sen isinmissin. Disari cikmam lazim ama bi turlu cikamadim daha. Hava -13 ve heryer buzhic cikasim yok
olsun cnm ohh mis yürüyüşte yapılmışş
Ohh ne guzel sen isinmissin. Disari cikmam lazim ama bi turlu cikamadim daha. Hava -13 ve heryer buzhic cikasim yok
hayatım hepsi birbirinden güzel yaa beyazın hali çok başka yaa... çok güzel günlerde giysin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?