2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

muhteşem göbüşlere bende artık resmimi ekledim tahminleri alabilirim

benim eşim bazı günler ek iş olarak parke yapıyo cnm oraya gitti kaldım mavişle başbaşa Bi ara geldi eşim sarıldım ısındım dedim aşkım sen gt işe yoksa çok yalnış şeyler olucakkk

benim eşim evde yanımda ama işte kem küm şeyy biz sakıncalı grubuz yürüyüşümüzü yaptık yemeğimizi yedik eee bitti ...

benim eşim bazı günler ek iş olarak parke yapıyo cnm oraya gitti kaldım mavişle başbaşa Bi ara geldi eşim sarıldım ısındım dedim aşkım sen gt işe yoksa çok yalnış şeyler olucakkk

Ohh ne guzel sen isinmissin. Disari cikmam lazim ama bi turlu cikamadim daha. Hava -13 ve heryer buz hic cikasim yok

Son düzenleme:
Dnaz cnm hani sen sadece koruparka gezmeye gitcektin bende bundan ses soluk çıkmadı kesin birşeyler almıştır dedim cok güzel ciciler almışın sağlıkla kullanmayı nasip etsin

hayatım hepsi birbirinden güzel yaa beyazın hali çok başka yaa... çok güzel günlerde giysin inş.

tşk ederisss inşallah canım.. daha iyileri sizlerin olsun

kızlar için de erkekler için de çok güzel şeyler vardı.. ama cinsiyet konusunda çok emin olamayınca unisex olsun dedim..
aslında yeşil yada sarı bakmıştım.. ama ordaki kızlar bunları önerince bende beyazın büyüsüne kapıldım.. sonra nasılsa renkli alırım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…