Dnaz cnm hani sen sadece koruparka gezmeye gitcektin bende bundan ses soluk çıkmadı kesin birşeyler almıştır dedim cok güzel ciciler almışın sağlıkla kullanmayı nasip etsin
tşk ederisssinşallah canım.. daha iyileri sizlerin olsun
kızlar için de erkekler için de çok güzel şeyler vardı.. ama cinsiyet konusunda çok emin olamayınca unisex olsun dedim..
aslında yeşil yada sarı bakmıştım.. ama ordaki kızlar bunları önerince bende beyazın büyüsüne kapıldım.. sonra nasılsa renkli alırım dedim..
sen neredesin -13 müü oy oy oy tabi çıkma kara buza allah korusun düşersin falan. ben okuyunca üşüdüm :2:
..kranlık oldu canım zaten ne işin var bu saatte
haklısın cnm.. aslında benim tek derdim bread house var ya oraya gitmekti.. onun kurabiyelerinden çekiyodu cnm..
arkadaşımla hadi dedik bebiş mağazalarına bakalım..
önce bi mağazaya girdim aklım çıktı cicişleri görünce.. öyle güzel şeyler var kii... zor tuttum kendimi..
sonra chicco ya girdim.. orda tutamadım alıverdim bunları.. daha da alırdım da allahtan fazla model kalmamış ellerinde..
ikimizin de cinsiyetleri bi kesinleşsin senle mutlaka alışverişe çıkalım..
Dukkana bisiler goturmem lazim. Esim birakipta cikamiyo. Ben chicago dayim. Burda daha sabah 11 her yer aydinlik yoksa karanligi bahane ederdim :)
Dukkana bisiler goturmem lazim. Esim birakipta cikamiyo. Ben chicago dayim. Burda daha sabah 11 her yer aydinlik yoksa karanligi bahane ederdim :)
İyi yapmışın ben oyuzden biryere çıkmıyorum şu cinsiyetler belli olsa neler neler alırız alışweriş çılgınlığı yaparız beyazlı takımlar çok hoşuma gitti önlük özellikle ne kadara aldın ????
araya renkler katarsın beyaz her rengi çok güzel kaldırır ilerleyen aylarda renklenir topik...
bende korkuyorum kime desem kızım olacak diye kaptırma kendini diyorlar " aaa bana önce kız dedi 16 haftamda erkek oldu" ya da "ya da işte 12 haftamda erkek dedi 15 . kız dedi" birsürü senaryo dönüyor. off yaa bende kız modundayım çok fena ama aralık sonu randevumu bekliyorum. arada başka dr a gidecektim ondan da vazgeçtim büyüsün kuzu iyice diye...
Kızlar sabahtan beri donuyodum resmenn Ama Kışlık kabanımı aramak için bazaya bi daldım resmenısındım o kadar diplere girmişşSabahtan beri ısınmayan ellerim ısındı yavv
Kızlar sabahtan beri donuyodum resmenn Ama Kışlık kabanımı aramak için bazaya bi daldım resmenısındım o kadar diplere girmişşSabahtan beri ısınmayan ellerim ısındı yavv
sen baştan beri ısınamadın canım hamileler yanardı hani,elleri ayakları ateş gibi olurdu. hep kandırmışlar bizi yav
bende donuyom bugünn kuzumm yhaaa nie böyle oldukki bi trülü ısınamadım içim titrioo resmenn((
tulumlar aslında kırık beyaz 2li takım halinde, yelekli önlük de paket içinde hepsi 50 tl
alt-üst takım 45 tl
iki taraflı önlük de 15 tl
3tanesi 5 lira olan tulumları falan düşününce bunların fiyatları biraz fazla gibi ama inan kumaşları çok kaliteli.. bi de ilk cicilerimiz olduğundan hiç düşünmedim parasını
iyi yapmışın yaa bebek kıyafetleri böyle 1,dönem atanamadımda inş 2.dönem atanırım daha rahat alışweriş yaparım
elimiz mahkum bekleyeceğiz artık sağlıklı sıhhatli olsunlar da son aylara doğru çıkar çıkar alırız inş...tulumlar aslında kırık beyaz 2li takım halinde, yelekli önlük de paket içinde hepsi 50 tl
alt-üst takım 45 tl
iki taraflı önlük de 15 tl
3tanesi 5 lira olan tulumları falan düşününce bunların fiyatları biraz fazla gibi ama inan kumaşları çok kaliteli.. bi de ilk cicilerimiz olduğundan hiç düşünmedim parasını
haklısın cnm.. ben erkek modda olduğumdan hep mavileri gördü gözüm.. kız ürünlerine azıcık bakacak oldum aklım çıktı.. elbiseler mini etekler çok güzel hepsi çook...
ahh bi kesin olsaydı neler alırdım daha da...
ben de aralık sonunu bekliyorum cnm.. neyse ki az kaldıı..
az daha sabırrr
iyi yapmışın yaa bebek kıyafetleri böyle 1,dönem atanamadımda inş 2.dönem atanırım daha rahat alışweriş yaparım
elimiz mahkum bekleyeceğiz artık sağlıklı sıhhatli olsunlar da son aylara doğru çıkar çıkar alırız inş...
muhteşem göbüşlere bende artık resmimi ekledim tahminleri alabilirim
bende donuyom bugünn kuzumm yhaaa nie böyle oldukki bi trülü ısınamadım içim titrioo resmenn((
kuzum benim çok pis planlarım var
bizim ayrı şehirlerden olmanın etkisiyle acayip kültür farklılıklarımız var..
kaynanaya soracam doğum sonrası yaptığınız adetler gelenekler var mı diye..
o da şu var bu var derse aralarından beğendiklerim için, madem sizin adetiniz o zmn maddi olarak karşılayıver deyip eline patlatacammmm
ohhh alışverişede başlanmış hayırlı olsun kuzummmKızlarrrr bugün bi avm ye gittim gezmeye...
güyaa sadece bakmak için girmiştim ama dayanamadım alıverdim bikaç parça şey..
işte kuzucuğumun ilk cicleri :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/484940-2012-haziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-8.html#post22094865
kızlar çocuk odası ya da karyola ne alacaksanız ne zaman almayı düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?