2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dnaz cnm hani sen sadece koruparka gezmeye gitcektin bende bundan ses soluk çıkmadı kesin birşeyler almıştır dedim cok güzel ciciler almışın sağlıkla kullanmayı nasip etsin

haklısın cnm.. aslında benim tek derdim bread house var ya oraya gitmekti.. onun kurabiyelerinden çekiyodu cnm..
arkadaşımla hadi dedik bebiş mağazalarına bakalım..
önce bi mağazaya girdim aklım çıktı cicişleri görünce.. öyle güzel şeyler var kii... zor tuttum kendimi..
sonra chicco ya girdim.. orda tutamadım alıverdim bunları.. daha da alırdım da allahtan fazla model kalmamış ellerinde..

ikimizin de cinsiyetleri bi kesinleşsin senle mutlaka alışverişe çıkalım..

araya renkler katarsın beyaz her rengi çok güzel kaldırır ilerleyen aylarda renklenir topik...
bende korkuyorum kime desem kızım olacak diye kaptırma kendini diyorlar " aaa bana önce kız dedi 16 haftamda erkek oldu" ya da "ya da işte 12 haftamda erkek dedi 15 . kız dedi" birsürü senaryo dönüyor. off yaa bende kız modundayım çok fena ama aralık sonu randevumu bekliyorum. arada başka dr a gidecektim ondan da vazgeçtim büyüsün kuzu iyice diye...

İyi yapmışın ben oyuzden biryere çıkmıyorum şu cinsiyetler belli olsa neler neler alırız alışweriş çılgınlığı yaparız beyazlı takımlar çok hoşuma gitti önlük özellikle ne kadara aldın ????

Kızlar sabahtan beri donuyodum resmenn Ama Kışlık kabanımı aramak için bazaya bi daldım resmenısındım o kadar diplere girmişş Sabahtan beri ısınmayan ellerim ısındı yavv

tulumlar aslında kırık beyaz 2li takım halinde, yelekli önlük de paket içinde hepsi 50 tl
alt-üst takım 45 tl
iki taraflı önlük de 15 tl

3tanesi 5 lira olan tulumları falan düşününce bunların fiyatları biraz fazla gibi ama inan kumaşları çok kaliteli.. bi de ilk cicilerimiz olduğundan hiç düşünmedim parasını

haklısın cnm.. ben erkek modda olduğumdan hep mavileri gördü gözüm.. kız ürünlerine azıcık bakacak oldum aklım çıktı.. elbiseler mini etekler çok güzel hepsi çook...
ahh bi kesin olsaydı neler alırdım daha da...
ben de aralık sonunu bekliyorum cnm.. neyse ki az kaldıı..
az daha sabırrr

-13 derece olan neresi öyle ya? ay ne kadar zordur orda yaşamak Antalya 18 derece benim üstümde 3 kat var klimada da çalışıyor.demekki orda olsam ölürüm :)

Kızlar sabahtan beri donuyodum resmenn Ama Kışlık kabanımı aramak için bazaya bi daldım resmenısındım o kadar diplere girmişş Sabahtan beri ısınmayan ellerim ısındı yavv

sen baştan beri ısınamadın canım hamileler yanardı hani,elleri ayakları ateş gibi olurdu. hep kandırmışlar bizi yav

bende donuyom bugünn kuzumm yhaaa nie böyle oldukki bi trülü ısınamadım içim titrioo resmenn ((

sen baştan beri ısınamadın canım hamileler yanardı hani,elleri ayakları ateş gibi olurdu. hep kandırmışlar bizi yav

Evet canımm valla en başından beri şu ayaklarım ısınmadı gitti neler yaptımm.Bi ara çok üşüyodum ama yine bu aralar iyiydimm bugün ısınamadım bii.Şimdi montu ararken iyi geldii

bende donuyom bugünn kuzumm yhaaa nie böyle oldukki bi trülü ısınamadım içim titrioo resmenn ((

Bacım bazanın altında kıyafetlerin falan varsa bi karıştır derim ben

elimiz mahkum bekleyeceğiz artık sağlıklı sıhhatli olsunlar da son aylara doğru çıkar çıkar alırız inş...

iyi yapmışın yaa bebek kıyafetleri böyle 1,dönem atanamadımda inş 2.dönem atanırım daha rahat alışweriş yaparım

inşallah kuzum.. bebişinin kısmetine olur mu olur :)))

orda başka şeyler de dikkatimi çekti...
mesela görüntülü bebefon 400 tl civarındaydı..
telsiz bebefon 170 tl ydi..
biberon, emzik, derece, tırnak makası derken büssürü şey var alınacak..
çoook para biriktirmek lazım çokkkk..

elimiz mahkum bekleyeceğiz artık sağlıklı sıhhatli olsunlar da son aylara doğru çıkar çıkar alırız inş...

evet cnm yeter ki sağlıklı olsunlar.. nasılsa daha çok vaktimiz var alışveriş için

kuzum sen daha iyileşmedin mi yaaa

hem kansızlık, hem de bişe yiyip içmeyince savunmasız kaldı tabi vücudun...
ahh kuzum ya dayanamam sana..
keşke şööle güzel sıcacık bi çorba yapanın olsa yakınında..
bi de ayaklarına sıcak su torbası koydun mu..
ısınırdın hemencik..

kaynanamı ariyim mı gelsin baksın sana
ben gelemiyom bari o gelsin
kendini pek sevmesem de çok güzel çorba yapar, hastayım de yeter güzel güzel bakar etrafında döner hemen

kızlar çocuk odası ya da karyola ne alacaksanız ne zaman almayı düşünüyosunuz?

bizimde kültürler farklı baya baya
ama sen yolunu bulmussun
merak ediyorum öyle diyince napıcak

ohhh alışverişede başlanmış hayırlı olsun kuzummm
cok güzeller beyaz bende istiyorum cok yakıştırırım cok masum ve temiz görünüyorlar
hemde dediğin gibi kızzada gideer erkegede mantıklı bi alışveriş olmuş

aynennnn bugün acayip bi soguk var acayippp
hiç ısınamadım yaa

kızlar çocuk odası ya da karyola ne alacaksanız ne zaman almayı düşünüyosunuz?

cnm ben çocuk odası hazırlamayı planlıyorum..
oda için mobilya bi de ilk 3-5ay için yatak odasına beşik yatak düşünüyorum..
6.ayda araştırıp kararlaştırıp 7.ayda yaptırırım 8. ay başında da odayı hazır ederim diyorum..
inşallah rabbim gösterir o günleri sağlıklaaa :)))

sen ne düşünüyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…