2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende beceriyorumda arkadaşım war ona daha çok güveniyorum işte

ayyhh bunları siz mi yaptınızzzz????? bayıldım hepsineee çok güzzelll olmuşş...
hemen koyunludan sipariş vereyim yok yok patikli olsun..

yapılışı kolay mı canım???
olmadı tarif edersin biz de kendimiz yaparız becerebilirsek :44::44::44:

Bir arkadaşımla konuştum nikah şekerlerini de onla yapmıştık bunları da ya şeker hamurun yapcaz yada küçük biblo süs örme gibi şeylerle araştırıyoruz işte cnm

aa ne güzel bende yapabilsem keşkeee

belli olmasına olur da canım.. dr lar 16dan önce kesin konuşmuyorlar.. :26::26::26:

ama bana ihtimal de yeter dersen git dr a bakınca der zaten kız olabilir falan diye

Ay Allah mı söyletti ya inş cimcime bi kızım olur :103:

Ya bazıları okadar kolay ki daha çok örnek warr anlatırız sanada

Ay Allah mı söyletti ya inş cimcime bi kızım olur :103:

aaa hakkaten... canım öylesine içimden geçeni yazıverdim walla.. belki Allah dedirtmiştir
inşallah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bıcır bıcır bi kızın olur

ayhh sorma sormaaa hiç topik olarak rahatlıycaz Canım kız olursa ELA erkek olursa EFE

hadi hayırlısı o zmn.. demek salı yada çarş öğrenicez prenses Ela mı geliyor yoksa prens Efe mi
bu arada isimlerin ikisi de güzel canım

yannnızzzzzzzzzz bak şimdiden söölüyommmm.. heyecan falan yaratmayın burda...
numaramı verem sana bi kısa mesaj at rahat rahat oturayım burda.. kimseciklere de sölemem hem.. sözzz

Ya bazıları okadar kolay ki daha çok örnek warr anlatırız sanada

evet evet anlatın bana da

çok merak ettim cnm.. şu kuzular yeniyo muuu

Kuşum evimle hastane arası 10 dk zatenn siz uyanna kadar gelirim ben Ama illa merak ederim dersenn mslaşırk

evet evet anlatın bana da

çok merak ettim cnm.. şu kuzular yeniyo muuu [/QUOTE]

Yok onlar köpükten cnm strafordan yapılıyorr yaa

Kuşum evimle hastane arası 10 dk zatenn siz uyanna kadar gelirim ben Ama illa merak ederim dersenn mslaşırk

hımmm:44::44::44:

pekii cinsiyeti duyunca alışverişe koşmıcan mııı????

ona göre anlaşalım.. kesin gitmem dersen mesaja gerek kalmaz.. ama durum şüpheliyse bile ille de mesaj isterim

Yok onlar köpükten cnm strafordan yapılıyorr yaa

hıııı tamam o zmn.. strafor pek sevmem.. yemiyim o zaman onu ben

anammmmmmmmmmmm bir anda alışveriş çıktı aklımdan benimmm ahh bacumm doktor kesin derse atıcam kendimi direk adapazarına

yaa cehaletimi mazur gör kuzum bu mevlid doğumdan ne kadar sonra oluyor???

Cnm anne ne aman hazır olursaa.Kimi 10 20 gün sonra yapıyo kimi illa 40 ı çıkınca.Valla ben bi 15 gün sonra yapmayı düşünüyorum 40 ı çıktığı günde bebişle dışarı çıkmayı planlıyorum

40'ı çıkıca hediyeleri toplar bebişte ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…