2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya şeker hamurundada yapılıyor bazılarıda onları becerebilirmiyik bilmiyorum Eki Görüntüle 304876 bunu da bardaktan yapmışlar çok şeker demii

onlar da çok güzeelll.. onu yiyebilir miyim peki

ayhh benim canım şeker çekti heralde.. hepsini yiyesim var

40'çıkınca yapıyoruz biz cnm hatta kız olursada 6 ay kınası yakılıyor

hımm tamam 40 iyiymiş ama o zmn bunları doğumdan önce yapcaz yoksa bebiş varken uğraşılmaz ki bunlarla :44::44::44::44::44:

aslında hem doğumda da olur hayırlı olsun a gelenlere verilir.. başka bi çeşit yapıp mevlid de verilir..
o zman da maliyeti çok mu olur ki?????

Gelecek kişiye bağlı canım genellikle mevlütte mutfak önlüğü çember gibi şeyler cocuklarada küçük oyuncalar yada mendil dağıtıyorlar bu ekstra canım

hımm o da mantıklıymış
bi de bizim memleketten gelenler de olucak.. belki ben de 40ı bekleyemem.. hemen çıkarırız aradan

Gelecek kişiye bağlı canım genellikle mevlütte mutfak önlüğü çember gibi şeyler cocuklarada küçük oyuncalar yada mendil dağıtıyorlar bu ekstra canım

oyhhhhh battık desene o zaman

Gelen altınlarla paralarla yırtarız bence

ya altın fazla olmazsa??? ucuzluk bebe kıyafeti falan getirenleri eve almıyim o zmn

millet kapısına tülden süs falan hazırlar ben levha yaptırayım;

bebeğimiz dünyaya geldi..
altın getirenlere kapımız 7/24 açıktır.. çatkapı gelebilirsiniz..
ucuz bebe kıyafeti ve bilumum hediye getirenler hediyenizi kenardaki geri dönüşüm kutusuna bırakıp sessizce ayrılınız!!!

çok paragöz gördüm kendimi

çok mantıklı aslında bak şimdi içeme kurt düşürdün

Hahahahah çok mantıklı ama Lütfen ucuz kıyafetlerle karşıma gelmeyiniz flan

Hahahah allahım yaa çıkarcı gördüm biziii

anne olmak kolay mı kuzum.. hesabını biliceksin

Kız sen var ya sen o kutudan aldığın hediyeleri napcan

hııı o kutu pis diilki.. geri dönüşüm kutusu o sadece.. oraya konan hediyeleri yıkayıp bi güzel çocuuma giydircem :)

çocuun giydiği haram, yediği helal diye boşuna mı demişler

Valla altın gelirse direk kolye bileklik falan alıcam hiç gözünün yaşına bakmam

Bende öyle yapcam annemde benim doğumumda kendine bileklik yaptırmış zor durumlarda bile bozdurmamış şimdi ben doğum yapınca takcakmış

ay kıyamam ben onaa.Ya annemde heralde öyle bişi yapar kendisininkini takar diye düşünüyorum.Kaynanamada laf soktum geçenlerde hazırla hediyeni diyee.Anlasınlar..Ya eşimin tarafından gelmez öyle altın fln kaynanam kimseye takmamıştır kesin.Ama annem Teyzemler ve dayım Okadar...Aman herbirinden çeyrek altın gelse çeyrek oldu dünyanın parası.Valla kolye yüzük fln alıcam hemen

Bende öyle yapcam annemde benim doğumumda kendine bileklik yaptırmış zor durumlarda bile bozdurmamış şimdi ben doğum yapınca takcakmış

ayhh çok güzelll... anneler hep böyle...
rabbim hiç eksik etmesin onları yanıbaşımızdan

iyi demişsin cnm.. bence de şööle 30gr lık bi bilezik hazırlasınlar kaynananlar.. babaanne dede olmak kolay mı.. var mı ööle bedavadan.. hadi teyze hala falan çeyrek getirse yadırgamam ama babaanne dede büyük hediye getirmeli
annem şimdiden doğum hediyesi bilezik alıcam sana diyo :))

Nee kaynanam ölür la alırsa onuuu Aman lanet gitsin istemez bişi ondan alır bişi işte.Annemin yanında rezil olduğuyla kalır İffette heyecanlı oldu yavvv

kızlar napıyonuz bugun gıremedım hıc anammmm ne cıkarcı hatunlar olmusunuz sız oyle yahuuu ama altın getırsınler yaa ben sız altın fılan deyınce bı hesapladım 15 kısının bebegıne altın goturmusum banada getırırlermıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…