ya şeker hamurundada yapılıyor bazılarıda onları becerebilirmiyik bilmiyorum Eki Görüntüle 304876 bunu da bardaktan yapmışlar çok şeker demii
40'çıkınca yapıyoruz biz cnm hatta kız olursada 6 ay kınası yakılıyor
onlar da çok güzeelll.. onu yiyebilir miyim peki
ayhh benim canım şeker çekti heralde.. hepsini yiyesim var
hımm tamam 40 iyiymiş ama o zmn bunları doğumdan önce yapcaz yoksa bebiş varken uğraşılmaz ki bunlarla :44::44::44::44::44:
aslında hem doğumda da olur hayırlı olsun a gelenlere verilir.. başka bi çeşit yapıp mevlid de verilir..
o zman da maliyeti çok mu olur ki?????
Cnm anne ne aman hazır olursaa.Kimi 10 20 gün sonra yapıyo kimi illa 40 ı çıkınca.Valla ben bi 15 gün sonra yapmayı düşünüyorum 40 ı çıktığı günde bebişle dışarı çıkmayı planlıyorum
Gelecek kişiye bağlı canım genellikle mevlütte mutfak önlüğü çember gibi şeyler cocuklarada küçük oyuncalar yada mendil dağıtıyorlar bu ekstra canım
hımm o da mantıklıymış
bi de bizim memleketten gelenler de olucak.. belki ben de 40ı bekleyemem.. hemen çıkarırız aradan
oyhhhhh battık desene o zaman
Gelen altınlarla paralarla yırtarız bence
ya altın fazla olmazsa??? ucuzluk bebe kıyafeti falan getirenleri eve almıyim o zmn
millet kapısına tülden süs falan hazırlar ben levha yaptırayım;
bebeğimiz dünyaya geldi..
altın getirenlere kapımız 7/24 açıktır.. çatkapı gelebilirsiniz..
ucuz bebe kıyafeti ve bilumum hediye getirenler hediyenizi kenardaki geri dönüşüm kutusuna bırakıp sessizce ayrılınız!!!
çok paragöz gördüm kendimi
çok mantıklı aslında bak şimdi içeme kurt düşürdün
ya altın fazla olmazsa??? ucuzluk bebe kıyafeti falan getirenleri eve almıyim o zmn
millet kapısına tülden süs falan hazırlar ben levha yaptırayım;
bebeğimiz dünyaya geldi..
altın getirenlere kapımız 7/24 açıktır.. çatkapı gelebilirsiniz..
ucuz bebe kıyafeti ve bilumum hediye getirenler hediyenizi kenardaki geri dönüşüm kutusuna bırakıp sessizce ayrılınız!!!
çok paragöz gördüm kendimi
Hahahahah çok mantıklı amaLütfen ucuz kıyafetlerle karşıma gelmeyiniz flan
bak lütfen ayrıntıyı kaçırma.. ucuz hediyelere karşı diilim onlar da kabulüm onları gece kutudan alıcam plan bu
bak lütfen ayrıntıyı kaçırma.. ucuz hediyelere karşı diilim onlar da kabulüm onları gece kutudan alıcam plan bu
Hahahah allahım yaa çıkarcı gördüm biziii
Kız sen var ya sen o kutudan aldığın hediyeleri napcan
anne olmak kolay mı kuzum.. hesabını biliceksin
hııı o kutu pis diilki.. geri dönüşüm kutusu o sadece.. oraya konan hediyeleri yıkayıp bi güzel çocuuma giydircem :)
çocuun giydiği haram, yediği helal diye boşuna mı demişler
Valla altın gelirse direk kolye bileklik falan alıcam hiç gözünün yaşına bakmam
Bende öyle yapcam annemde benim doğumumda kendine bileklik yaptırmış zor durumlarda bile bozdurmamış şimdi ben doğum yapınca takcakmış
Bende öyle yapcam annemde benim doğumumda kendine bileklik yaptırmış zor durumlarda bile bozdurmamış şimdi ben doğum yapınca takcakmış
ay kıyamam ben onaa.Ya annemde heralde öyle bişi yapar kendisininkini takar diye düşünüyorum.Kaynanamada laf soktum geçenlerde hazırla hediyeni diyee.Anlasınlar..Ya eşimin tarafından gelmez öyle altın fln kaynanam kimseye takmamıştır kesin.Ama annem Teyzemler ve dayım Okadar...Aman herbirinden çeyrek altın gelse çeyrek oldu dünyanın parası.Valla kolye yüzük fln alıcam hemen
ayhh çok güzelll... anneler hep böyle...
rabbim hiç eksik etmesin onları yanıbaşımızdan
iyi demişsin cnm.. bence de şööle 30gr lık bi bilezik hazırlasınlar kaynananlar.. babaanne dede olmak kolay mı.. var mı ööle bedavadan.. hadi teyze hala falan çeyrek getirse yadırgamam ama babaanne dede büyük hediye getirmeli
annem şimdiden doğum hediyesi bilezik alıcam sana diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?