Nee kaynanam ölür la alırsa onuuuAman lanet gitsin istemez bişi ondan alır bişi işte.Annemin yanında rezil olduğuyla kalır İffette heyecanlı oldu yavvv
Nee kaynanam ölür la alırsa onuuuAman lanet gitsin istemez bişi ondan alır bişi işte.Annemin yanında rezil olduğuyla kalır İffette heyecanlı oldu yavvv
ben de çok merak ediyorum bakalım benimkiler ne alıcak???
kızz reklamlarda gördüm cemil eve gelip iffeti öpcek birazdan
kızlar napıyonuz bugun gıremedım hıc anammmm ne cıkarcı hatunlar olmusunuz sız oyle yahuuu ama altın getırsınler yaa ben sız altın fılan deyınce bı hesapladım 15 kısının bebegıne altın goturmusum banada getırırlermıkı
selam kızlar bugün kalabalık değiliz hafta sonu nedeniyle sanırım
benım kaynanam hamıle oldugum haberını verınce ıkı tane cumhurıyet aldı bana bılezık alıyım dedı bende anne ben takmam sen bana cumhurıyet alıver dedım oda ıkı tane alıverdı sagolsun yanlız yuzsuzumde o olmaz bunu ıstıyorum dıyede soyluyorum
kızlar napıyonuz bugun gıremedım hıc anammmm ne cıkarcı hatunlar olmusunuz sız oyle yahuuu ama altın getırsınler yaa ben sız altın fılan deyınce bı hesapladım 15 kısının bebegıne altın goturmusum banada getırırlermıkı
selam kızlar bugün kalabalık değiliz hafta sonu nedeniyle sanırım
Nerde öpüşme sevişme var ordayız bacumm
evt cnm.. bugün chicco ya gittim.. alınacaklara şööle bi baktım.. azıcık fiyatlara da baktım.. epeyyy para biriktirmek gerekiyoo.. ee hal bööle olunca ince hesap yapmak gerekiyoo :))
yani yine ben masumum.. her şey bebişim için
bu arada yeni moda; altın götürdüğün kişiler sana getirmediğinde telefon edip istiyomuşsun
getirmezlerse sen de arar istersin
slm cnm.. kalabalık diiliz bu akşam.. takılıyoruz ööle işte :)))
evt cnm.. bugün chicco ya gittim.. alınacaklara şööle bi baktım.. azıcık fiyatlara da baktım.. epeyyy para biriktirmek gerekiyoo.. ee hal bööle olunca ince hesap yapmak gerekiyoo :))
yani yine ben masumum.. her şey bebişim için
bu arada yeni moda; altın götürdüğün kişiler sana getirmediğinde telefon edip istiyomuşsun
getirmezlerse sen de arar istersin
slm cnm.. kalabalık diiliz bu akşam.. takılıyoruz ööle işte :)))
huuuuuuuu... yine şehvetli gördüm seni kuzum
Yapmak lazım onlara zatennnnn
altınları aldı ama soylene soylene verıyor bılezık aldırsaymısım takıcakmısımda mıllet aa kaynanası bılezık almıs dıyecekmıs sımdı ne takıcakmısımda mıllet ne gorucekmıs zaten onların aldıkları bılezıklerı altınları takmıyormusumda mıllet bırsey almadılar sanıyormus bana hey allahım dusunceye bak yaa sevmıyorum altın takmayı anlatamadım ben kadına 5 senedır evlıyım 5 senedır benımle altın bılezık yuzunden dıdısıyor
Ya cnm ben travel sistem pusetlerden alıcam mesela.İstanbulda bi kaç yeri var ddi babam çok uygun satıyolarmış.300-350 Fln anammm carousel Avm nin altında bi gitmiş bebek mağazasına annemle 2.000 pusete demiş zıbınlar 50-55 liraa.Demiş babam napıyosunz siz hacı
ayy yok kızz ısteyemem ben oyle baskasından ayıp olur yaaa ama getırsınler canım ben onların bebegı olunca yakın cevrem dıye hepsıne altın aldım valla dedıgın gıbı hersey cok pahalı bı bebek arabası begendım 900 tl bugun napıcaz bılmem
Ya cnm ben travel sistem pusetlerden alıcam mesela.İstanbulda bi kaç yeri var ddi babam çok uygun satıyolarmış.300-350 Fln anammm carousel Avm nin altında bi gitmiş bebek mağazasına annemle 2.000 pusete demiş zıbınlar 50-55 liraa.Demiş babam napıyosunz siz hacı
Hırs yaptım bu gece benim olacakkkk[
Bu hafta çocuklar duymasındada vardı o mevzu yaAman takma bacım dursun valla bende takamam ya ne o öyle ne bilymmm
Benim alıcağımda böyle cnm ama rengi modeli nasıl olur bilmiyorum.Annemler alıcak çünkü.Ana kucağı gibi olan ne güzel gezdirilir pusetin üstündeArabaya binicen al ana kucağını tekerlekleri at bagaja tam benlik çok kullanışlıı
bunun markasını fiyatını biliyo musun cnm???
hem güzel hem kullanışlı duruyor
aynen canım cok kullanıslı bırsey magazada da gordum cok begendım tam benlık esımde tamam bunu alırız dedı ıstanbulda karakoyde ucuz oluyor boyle seyler oradan gıder alırız pesın alınca ındırım yapıyorlar baya bakalım artık sımdılık bu aklımdakı sıyah rengını ıstıyorum sımdılık oğlusum kullanır ılerde kızım olunca oda kullanır artık ıkısınede gıtsın dıye sıyah dedım ama bellıdeolmaz bana alırken belkı renk konusunda fkır degıstırırım
aynen yaa ıstanbul gbı yerde hıc altınla bılezıkle dolasılırmı zten hıc tarzım da degıl gecen gun esımden dogm hedıyesı nıkon d90 fotograf makınası ıstıyorum bana dıyorkı pırlanta yuzuk ıste dıyor hey allahım yaa ıstemıyorum kadınaltın dedıkce ben tıksındım altından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?