2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Nee kaynanam ölür la alırsa onuuu Aman lanet gitsin istemez bişi ondan alır bişi işte.Annemin yanında rezil olduğuyla kalır İffette heyecanlı oldu yavvv

ben de çok merak ediyorum bakalım benimkiler ne alıcak???
kızz reklamlarda gördüm cemil eve gelip iffeti öpcek birazdan

Nee kaynanam ölür la alırsa onuuu Aman lanet gitsin istemez bişi ondan alır bişi işte.Annemin yanında rezil olduğuyla kalır İffette heyecanlı oldu yavvv

benım kaynanam hamıle oldugum haberını verınce ıkı tane cumhurıyet aldı bana bılezık alıyım dedı bende anne ben takmam sen bana cumhurıyet alıver dedım oda ıkı tane alıverdı sagolsun yanlız yuzsuzumde o olmaz bunu ıstıyorum dıyede soyluyorum

ben de çok merak ediyorum bakalım benimkiler ne alıcak???
kızz reklamlarda gördüm cemil eve gelip iffeti öpcek birazdan

Nerde öpüşme sevişme var ordayız bacumm

Cnm normalde senin götürdüğünün getirmesi lazım ama insan milleti buu belli olmaz hiç

selam kızlar bugün kalabalık değiliz hafta sonu nedeniyle sanırım

Slm cnm evet haftasonlarımız böyle genelde

Yapmak lazım onlara zatennnnn

evt cnm.. bugün chicco ya gittim.. alınacaklara şööle bi baktım.. azıcık fiyatlara da baktım.. epeyyy para biriktirmek gerekiyoo.. ee hal bööle olunca ince hesap yapmak gerekiyoo :))
yani yine ben masumum.. her şey bebişim için

bu arada yeni moda; altın götürdüğün kişiler sana getirmediğinde telefon edip istiyomuşsun
getirmezlerse sen de arar istersin

selam kızlar bugün kalabalık değiliz hafta sonu nedeniyle sanırım

slm cnm.. kalabalık diiliz bu akşam.. takılıyoruz ööle işte :)))

ayy yok kızz ısteyemem ben oyle baskasından ayıp olur yaaa ama getırsınler canım ben onların bebegı olunca yakın cevrem dıye hepsıne altın aldım valla dedıgın gıbı hersey cok pahalı bı bebek arabası begendım 900 tl bugun napıcaz bılmem

Ya cnm ben travel sistem pusetlerden alıcam mesela.İstanbulda bi kaç yeri var ddi babam çok uygun satıyolarmış.300-350 Fln anammm carousel Avm nin altında bi gitmiş bebek mağazasına annemle 2.000 pusete demiş zıbınlar 50-55 liraa.Demiş babam napıyosunz siz hacı

Yapmak lazım onlara zatennnnn

altınları aldı ama soylene soylene verıyor bılezık aldırsaymısım takıcakmısımda mıllet aa kaynanası bılezık almıs dıyecekmıs sımdı ne takıcakmısımda mıllet ne gorucekmıs zaten onların aldıkları bılezıklerı altınları takmıyormusumda mıllet bırsey almadılar sanıyormus bana hey allahım dusunceye bak yaa sevmıyorum altın takmayı anlatamadım ben kadına 5 senedır evlıyım 5 senedır benımle altın bılezık yuzunden dıdısıyor

Bu hafta çocuklar duymasındada vardı o mevzu ya Aman takma bacım dursun valla bende takamam ya ne o öyle ne bilymmm

canım ben bu arabaya karar verdım sımdılık fıkrım degısmezse bakalım

yaa evt cnm.. ben de görüntülü bebefon sordum 450 didiler indirim yapıyolarmışş gerçi ama o halde bile 375 falan oluyodu..
Allah yardımcımız olsun..
alınacak çok.. çoooooook para lazım

öfff o neymişşş ööle 2000 demek.... almam daha iyi bee

Hırs yaptım bu gece benim olacakkkk [

hadi hayırlısııı

Bu hafta çocuklar duymasındada vardı o mevzu ya Aman takma bacım dursun valla bende takamam ya ne o öyle ne bilymmm

aynen yaa ıstanbul gbı yerde hıc altınla bılezıkle dolasılırmı zten hıc tarzım da degıl gecen gun esımden dogm hedıyesı nıkon d90 fotograf makınası ıstıyorum bana dıyorkı pırlanta yuzuk ıste dıyor hey allahım yaa ıstemıyorum kadınaltın dedıkce ben tıksındım altından

Eki Görüntüle 304901

canım ben bu arabaya karar verdım sımdılık fıkrım degısmezse bakalım

Benim alıcağımda böyle cnm ama rengi modeli nasıl olur bilmiyorum.Annemler alıcak çünkü.Ana kucağı gibi olan ne güzel gezdirilir pusetin üstünde Arabaya binicen al ana kucağını tekerlekleri at bagaja tam benlik çok kullanışlıı

aynen canım cok kullanıslı bırsey magazada da gordum cok begendım tam benlık esımde tamam bunu alırız dedı ıstanbulda karakoyde ucuz oluyor boyle seyler oradan gıder alırız pesın alınca ındırım yapıyorlar baya bakalım artık sımdılık bu aklımdakı sıyah rengını ıstıyorum sımdılık oğlusum kullanır ılerde kızım olunca oda kullanır artık ıkısınede gıtsın dıye sıyah dedım ama bellıdeolmaz bana alırken belkı renk konusunda fkır degıstırırım

bunun markasını fiyatını biliyo musun cnm???
hem güzel hem kullanışlı duruyor

canım bızım gordugumuz magazada 1200 tl yaparız dedıler son olarak ama ınternette minikbaby.comda 899 tl suan kampanyalı fıyatı ama ben cok begendım ınanılmaz hafıf ve kullanıslı markasıda Graco Symbio Travel Sistem Bebek Arabası Moon

Canım bi karaköy yeraltı geçidi falan..Bide asıl yeri SARAÇHANEymişş aklında bulunsunn babam dedi bugün çeşit çeşit varmışş

takı meraklısı aile be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…