Canım bi karaköy yeraltı geçidi falan..Bide asıl yeri SARAÇHANEymişş aklında bulunsunn babam dedi bugün çeşit çeşit varmışş
takı meraklısı aile be
kaynanama kaynanası almamıs zamanında takamamıs bızımkı bana almıs takmamı ıstıyormus he anne heee takarım bı ara dıyom delırıyor hele bı akraba dugunu fılan olunca takmayınca bu sınır oluyor butun gece sısınıyor benımde cok hosuma gıdıyor
aannaam bu benim concorduma benziyiiiii 1300tl
Eki Görüntüle 304913
kaynanama kaynanası almamıs zamanında takamamıs bızımkı bana almıs takmamı ıstıyormus he anne heee takarım bı ara dıyom delırıyor hele bı akraba dugunu fılan olunca takmayınca bu sınır oluyor butun gece sısınıyor benımde cok hosuma gıdıyor
aannaam bu benim concorduma benziyiiiii 1300tl
Eki Görüntüle 304913
heheh yok cnm okadar değill kibar olanlarını takıyorum ama düğün bayram falan
ahahaha yada baak biz gelini kkuyumcu tükkanına çevirdimde demek istiyor olabilir
İffet basılcak mı
ebrusum concordada baktım bugun 1750 fıyat cektı bu takıma yuh dedım ama graco yada bak sekerım baya bı kullanıslı guzel ben portbebe almıycam yaz bebegı zaten ana kucagı da aynı ısı goruyor hem arabada daha rahat ana kucagı ben cok gezıyorum cunku arabada rahat ederım tek basıma bıle olsam araba koltuguna oturtur gezerım araba koltugunun lısansıda varmıs ızın belgelerıde varmıs rahatlıkla kullanabılırsınız dedı satıcı arabaya cok guzel monte edılıyor dedı
aynen sırf gosterıs ıste bayılır gosterıse taksın takıstırsına
kuzuum ben viaportta sordum e-bebekte 1300 dediler normalde 1600 tutuyo ama 300 tl hediye çeki veriyolar ana kucağınıda veriyolar ana kucağıda takılıyo adam nası katlandığını falan gösterdi tek elle bile yapabildim sonuçta tek başımada kullanıcam arabaya sığrdırma desen tekerleri bile çıkıyo o kolları falan hepsi çıkıyo birde en çok beğendiğim özelliği su geçirmiyo bide çocuk klidi var açamıyolarben aşık oldum valla
İffette istemem yan cebime koy misalinde
bizimkiler gibi ama onlar kendilerine mislimanaynen sırf gosterıs ıste bayılır gosterıse taksın takıstırsına
Çilek > Büyüyen Bebek Karyolasıkızlar sizce bu beşik kullanışlımı biz doğu görevindeyiz sürekli taşınacaz bazen küçük bazen büyük evde oturuyoruz o yüzden bu idare eder diye düşünüyoruz sizce
Çilek > Büyüyen Bebek Karyolasıkızlar sizce bu beşik kullanışlımı biz doğu görevindeyiz sürekli taşınacaz bazen küçük bazen büyük evde oturuyoruz o yüzden bu idare eder diye düşünüyoruz sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?