internet sitesinde e-bebeğin takım olarak yok sanırım ben bulamadım sadece pusetede 1299+250 tl hedıye cekı dıyor yoksa concord neo ya bende cok bakıyorum ama fıyatı cok gelıyor yaa
aynen benimki de öyle canım.. yeni evliyken her düğüne sünnete neree gitsek tak der dururdu...
bir iki sesimi çıkarmadım..
sonra açık açık anlattım sen millete gösteriş yapıcaksın diye ben hırsızlara kendimi hedef gösteremem kusura bakma dedim..
daha da ısrar edersen iyiniyetinden şüphe edicem haberin olsun dedim bi daha tak diyemedi
çok şirin bişeymiş cnm ama nası büyüyor ben anlamadım.. yani o çekmece bölümü mü çıkıyor??? onlar çıkınca korkuluk kısa kalıyor :26::26::26::26:
evet internette öyle outleti var hemde bi macleren düştü param yoktu işte o sıra 1200tllik araba 500eydi 1 gün durmamışçok üzüldüm onu kaçırdım die
Çilek > Büyüyen Bebek Karyolasıkızlar sizce bu beşik kullanışlımı biz doğu görevindeyiz sürekli taşınacaz bazen küçük bazen büyük evde oturuyoruz o yüzden bu idare eder diye düşünüyoruz sizce
çok şirin bişeymiş cnm ama nası büyüyor ben anlamadım.. yani o çekmece bölümü mü çıkıyor??? onlar çıkınca korkuluk kısa kalıyor :26::26::26::26:
aynen canım hırsızlara hedeften baska bırsey degıl soylenır soylenır durur hıc umurumda degıl valla kendısı bılır tamam sağolsun aldı alıcak tabı aslında sonucta gelın aldı bos bosmu alıcaktı ama her seferınde tak dıye tutturmak nıye hayır yanı bıde sıte ıcınde full guvenlıklı bı evde oturmuyoruzkı mahalle arasında bı apartman sonucta korkarım ben hırsızlık olaylarından allah korusun
Aynen ya itmedi resmen lap lap cok cok öptü dudaklar kıpkırmızı oldu
canım zaten korkuluğuda çıkarırsın o zaman onu beşik olarak bile baya kullanırsın zaten sonra düşmez
aaa hemde macleren yaa valla bılseydım kosar gıder alırdım hıc uzak fılan demezdım outletı takıp etmek lazım e-bebeğin ozaman
Canım o yanındaki çekmeceli üstü altını değiştirme yeri varya orayı çıkarabiliyormussun yatakta büyürmuşş
napsın gücü yetiyorsa vericek parayı bi güzel.. yetmiyorsa da bi daha gıkını bilem çıkaramıcak
öyle zamanda akıl veren çok olur da para veren olmazmışş
ayy evt kuzum dayanamadım alıverdim işte
kıza her şey çok yakışıyor da ben erkeğe beyazı çok yakıştırdım..
arkadaşım oğlunu bembeyaz giydiirmiş bayıldım ona...
baksana şunun tatlılığına
Eki Görüntüle 304825
evet canım ama eni fazla olmadığı için rahat olmuyormuş diyorlar ama kibar bişeyBende baktım çilekte ki karyolalara toplanıyormuş bide büyüyormuş sözüm olası ama benimde hoşuma gitti bebk odaları
canım ayak tarafındaki dolap çıkıyor ozaman uzuyor tabi yatağıda büyütmek lazım ozaman yeni yatak alınacakçok şirin bişeymiş cnm ama nası büyüyor ben anlamadım.. yani o çekmece bölümü mü çıkıyor??? onlar çıkınca korkuluk kısa kalıyor :26::26::26::26:
ay canım guzel sırın bırseymıs ama ben bebek 1 yasına fılan gelmeden tasınmayı dusundugum ıcın park besık alıcam ılk etapta sonra yenı evıme gecınce od yaparım kuzuma
kesinlikle canımöyle denk geliyo burda chicconunda outleti var bi mağaza daha var oda outlet tek tek bakıyorum öyle bi daha den gelse borç bulucam alcam valla
viaportta guzel ve ucuz seyler varmıs zaten bı gun arkadasımla gıdelım bakalım dıyoruz ınş. ındırımlı gunlere denk gelırız
haftasonu gelmeyin tavsiyem çok kalabalık oluyo alışverişten anlamıyosun
Kızlarrrrrr ben kaçıyorum kocişe yapışiymm
aynen canım cok tatlı kızdada erkektede beyaz ıyı duruyor gercekten
ben bulamam dıye dusunmustum var deemek tamamen düz beyaz
iyi yapmışsın bende tekrar gittiğimde başlıcam artık herhalde o zaman kesinleşir
bu arada ne güzel beşikler odalar arabalardan konusmussunuz heyecan geldi
ben erken diye düşünüp bakmıyorum ama bende bakim bari yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?