2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

internet sitesinde e-bebeğin takım olarak yok sanırım ben bulamadım sadece pusetede 1299+250 tl hedıye cekı dıyor yoksa concord neo ya bende cok bakıyorum ama fıyatı cok gelıyor yaa

evet internette öyle outleti var hemde bi macleren düştü param yoktu işte o sıra 1200tllik araba 500eydi 1 gün durmamış çok üzüldüm onu kaçırdım die

aynen canım hırsızlara hedeften baska bırsey degıl soylenır soylenır durur hıc umurumda degıl valla kendısı bılır tamam sağolsun aldı alıcak tabı aslında sonucta gelın aldı bos bosmu alıcaktı ama her seferınde tak dıye tutturmak nıye hayır yanı bıde sıte ıcınde full guvenlıklı bı evde oturmuyoruzkı mahalle arasında bı apartman sonucta korkarım ben hırsızlık olaylarından allah korusun

çok şirin bişeymiş cnm ama nası büyüyor ben anlamadım.. yani o çekmece bölümü mü çıkıyor??? onlar çıkınca korkuluk kısa kalıyor :26::26::26::26:

canım zaten korkuluğuda çıkarırsın o zaman onu beşik olarak bile baya kullanırsın zaten sonra düşmez

evet internette öyle outleti var hemde bi macleren düştü param yoktu işte o sıra 1200tllik araba 500eydi 1 gün durmamış çok üzüldüm onu kaçırdım die

aaa hemde macleren yaa valla bılseydım kosar gıder alırdım hıc uzak fılan demezdım outletı takıp etmek lazım e-bebeğin ozaman

ay canım guzel sırın bırseymıs ama ben bebek 1 yasına fılan gelmeden tasınmayı dusundugum ıcın park besık alıcam ılk etapta sonra yenı evıme gecınce od yaparım kuzuma

çok şirin bişeymiş cnm ama nası büyüyor ben anlamadım.. yani o çekmece bölümü mü çıkıyor??? onlar çıkınca korkuluk kısa kalıyor :26::26::26::26:

Canım o yanındaki çekmeceli üstü altını değiştirme yeri varya orayı çıkarabiliyormussun yatakta büyürmuşş

Allah korusun cnm...
yaptıkları tamamen düşüncesizlik işte..
kendi hevesleri uğruna bizim güvenliğimizi tehlikeye atmayı göze alıyolar..

Aynen ya itmedi resmen lap lap cok cok öptü dudaklar kıpkırmızı oldu

hala seviyo cemili salak iffet :)))
üff muhabbete bak yaa

canım zaten korkuluğuda çıkarırsın o zaman onu beşik olarak bile baya kullanırsın zaten sonra düşmez

canım tahminen kaç yaşına kadar kullanılabilir bööle bi yatak???

aaa hemde macleren yaa valla bılseydım kosar gıder alırdım hıc uzak fılan demezdım outletı takıp etmek lazım e-bebeğin ozaman

kesinlikle canımöyle denk geliyo burda chicconunda outleti var bi mağaza daha var oda outlet tek tek bakıyorum öyle bi daha den gelse borç bulucam alcam valla

Canım o yanındaki çekmeceli üstü altını değiştirme yeri varya orayı çıkarabiliyormussun yatakta büyürmuşş

takım olarak çok şirinmiş.. üstelik her şeyi de var.. perdesi avizesi falan da var...
beşiğine de bayıldım
bu takımı almayı düşünebilirim

aynen canım cok tatlı kızdada erkektede beyaz ıyı duruyor gercekten
ben bulamam dıye dusunmustum var deemek tamamen düz beyaz
iyi yapmışsın bende tekrar gittiğimde başlıcam artık herhalde o zaman kesinleşir
bu arada ne güzel beşikler odalar arabalardan konusmussunuz heyecan geldi
ben erken diye düşünüp bakmıyorum ama bende bakim bari yavaş yavaş

Bende baktım çilekte ki karyolalara toplanıyormuş bide büyüyormuş sözüm olası ama benimde hoşuma gitti bebk odaları
evet canım ama eni fazla olmadığı için rahat olmuyormuş diyorlar ama kibar bişey
canım ayak tarafındaki dolap çıkıyor ozaman uzuyor tabi yatağıda büyütmek lazım ozaman yeni yatak alınacak
ay canım guzel sırın bırseymıs ama ben bebek 1 yasına fılan gelmeden tasınmayı dusundugum ıcın park besık alıcam ılk etapta sonra yenı evıme gecınce od yaparım kuzuma

benimde eşimin bekarlıkdan yani 2 yıl öncesinden kalan oda takımı var ama ozamana kadar kalırmı bilmiyorum bende beşikle idare edecem sonra onun genç odasına geçer biraz yenilersek inşallah o günleride görürüz ama zaten beşikde 4 veya 5 yaşına kadar yatabiliyorlar tabi içinde zıplayıpda sağını solunu kırmazlarsa benim yiyenlerim her tafafını çıkartılar bozdular uzun kullanamadılar

kesinlikle canımöyle denk geliyo burda chicconunda outleti var bi mağaza daha var oda outlet tek tek bakıyorum öyle bi daha den gelse borç bulucam alcam valla

viaportta guzel ve ucuz seyler varmıs zaten bı gun arkadasımla gıdelım bakalım dıyoruz ınş. ındırımlı gunlere denk gelırız

haftasonu gelmeyin tavsiyem çok kalabalık oluyo alışverişten anlamıyosun

yok hafta sonu gelırmıyım kız kocıs evde onunla hayatta alısverıse cıkılmaz hadı hadı der bısey aldırmaz o pahalı bu bılmem ne en temızı hafta ıcı gıdıcez bız sen vıaporttamı calısıyorsun

kıızzlaar haberiniz olsun kullanıcı adımı değiştiricem inşallah kabul ederler marbling olsun dedim haberiniz olsun yarın öyle girersem başkası sanmayın

var cnm beyaz, kırık beyaz, krem.. ne istersen :)))

yhaa di mi bakıp bakıp heyecanlanıyoruz şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…