canım tahminen kaç yaşına kadar kullanılabilir bööle bi yatak???
Kızlarrrrrr ben kaçıyorum kocişe yapışiymm
kızlar mrb benim beklenen adet tarihim 12 aralıktı.ama hiç gününde gelmez 4 gün önce gelir.bu ay şüphelendim dün test yaptım.beta hcg değerim 289 çıktı.daha doktora gösteremedim.değerim nasıl düşüükmü sizce böyle olupta yukselen arkadaslar varmı
İyice doldu göüğslerimm dokunduğum gibi pırtlıyo sıvı eşime dedim emzirebilirm seni hazırım
bence hıc dusuk degıl doktora gıdersen ıkı gun arayla ısteyebılır bu testı ıkı gun arayla en az 2 katı artmıs olursa gebelık ıyı gıdıyor demektır
İyice doldu göüğslerimm dokunduğum gibi pırtlıyo sıvı eşime dedim emzirebilirm seni hazırım
iyi akşamlar kızlar nabersinizz, cinsiyeti belli olanlara da hayırlı olsun darısı başıma inş.
aman sinirimi bozdu burdakı komsular yok hamıle olunca 1000 cıkmalıymış yok bence düşük olabilirmiş aklım karıştı size sorayım dedim sağolun
iyi akşamlar kızlar nabersinizz, cinsiyeti belli olanlara da hayırlı olsun darısı başıma inş.
gec dollenmeden dolayıda dusuk cıkmıs olabılır sonucun en ıyı bılgıyı doktorun verıcektır ama doktorlarda 2000 nın uzerınde olunca deger keseyı gorebılıyoruz dıyorlar
ay hiç iyi diilim saftirik kocam beni evde bırakıp barcelona maçını izlemeye gitti uyuzz oldum bugünde ağlattı beni zaten sinir şeyy
önce delüü dicem..
sonra maşallah kuzum yaa
sen baya hazırsın emzirmeye yani.. ay çok merak ediyorum nasıl bööle erkenden hazır seninkilerr :44::44::44::44::44:
nasıl yanı sutmu gelıyor goguslerınden ama erken degılmı yaaaa benımkılerde buyudu ama bırsey yokkı ucları bıle cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?