2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar benimde uykum geldi tırsıttann
yarın kahvaltıya arkadas gelebilir yatimmde dinç oliiim barim

hadi öpüyorum sizi.. gerci kimsede kalmadı :26:

sana da günaydın canım,bu sabah da eşim bebişin ultrason videosunu izlemiş tekrardan bana diyor ben pipi gördüm erkek bu çocuk diyor.gerçekten de bana da gösterdi benziyor gibi.oğluma hamileyken de eşim teşhis koymuştu doktordan önce yine videoyu izleyip senden korkulur eğer bu da erkek olursa,sana bi özel muayenehane açarız dedim

Ama canım eşin napsın pipi olunca görülüyo resmenn

Ama canım eşin napsın pipi olunca görülüyo resmenn
bilgisayarda görüntüleri büyütüp izlemiş bana da gösterdi gerçekten de benziyor.dur bakalım 6 ocakta randevum var,eşimin tahmini doğru çıkarsa artık öğrenemeyen arkadaşlar bana göndersin resim video vs.eşim teşhis koyar doktora gidip de heder olmasın kimse
sellaam kızzlar biiz geldik ama pazar olduğundan dolayı kimse yk sanırıım kocişler tatlı tabi

ay ne tatlısı sabah sabah tartıştık biz,oğlum erken uyanmış ona bakmış kendi uyuyamamış söylendi biraz.ben de bulantıdan mahvoluyorum 4 gündür hiç halim yok.biraz atıştık sonra bana kahvaltı hazırlayıp getirdi götür yemem dedim,sen halden ne anlarsın vs. epey yüklendim çok pişman oldu

allahımm ..Ayy sorma canım yaa akşamda dedim yatalım saat geliyo 12 buçuğa eskiden 2-3 te yatan ben kafam düşüyo 12de..Dedim yatalım Niyeilla benle aynı anda giricekmiş yatağa..Oturucakmış biraz daha..Dedim aman otur al bilgisayarınıda sarıl burda yat hatta.Bilyorum uyuyaklakıcak..10 dk sonra bi gttimuyumuşş nasıl sinirlenmiyim ben bunaSapıtıyolar bazen

evet hamilelik psikolojisini anlamıyorlar gerçekten.uykuya dinlenmeye ihtiyacın olduğunu hiç anlamazlar zaten.en iyisi doktora giderken yanında götürmek kocanı.en son gittiğimizde doktor eşime dedi ev temizliği yaptırmayacaksın yere eğilmeyecek kesinlikle,yemeğe zorlamayacaksın canının istediğini yiyecek vs. dedi.şimdi bana hiç ev temizle felan demiyp,ben gerek gördüğüm zaman yapıyorum,önceden her gün ev süpür derdi bana.doktorun dediklerini kulaklarıyla duymaları lazım

Canım tam tersine doktor evinin işlerini yapıcaksın diynlerdenn götürsem zararlı çıkarım

selam bacımm Dün gazı bi verdinnn aldım randevuyu az önce

ohoo ben cinsiyeti öğrenmeseydim bu hafta gitmeyi düşünüyodum valla sen iyi dayandın bilem

yaa sorma hiç anlamıyolar halden falan ben dün çok fenaydım mutfağı falan ellemedim neymiş o topluyomuş yemin ederim ayda 1 kere yapar bak 1 haftadır 4e kadar evde yatıyoda yatağı bile düzeltmiyo işten geliyorum bide onun pasaklılığını topluyorum yapmayınca dırdır ediyo sinir oluyorum bilmem farkındamısın hamileyim hamilelik sadece canın bişey istemek olmuyo diyorum bakıyo salak salk yüzüme

Canım tam tersine doktor evinin işlerini yapıcaksın diynlerdenn götürsem zararlı çıkarım

benim oğluma hamileykenki doktorum öyleydi,utanmasa bana 7-24 çalış diyecekti bi keresinde eşimin yanında,eşim karşı çıkmıştı.ben ilçenin köyüne 3 otobüs değiştirip gidiyordum 1.5 saatte günlük,1.5 saatte dönüş 3 saat yol çekiyordum birşey olmaz istanbulda her mesafe 3 saatlik diyordu bana hep.tabi en sonunda 33 haftalık erken doğum yaptımöyle doktorlardan uzak durmak lazım canım.

Yok cnm benimki ona mğsade etmez.Dediği sadece dikkat et ama evini topla süpür falan.Beni burdan annemlere yollamadı 2 saatlik yol yani...O konularda dikkatlidir..Ayy doktorum olmayaydı kimbilir ne kadar bekliycektik dhaaa..

benim dr azar azar yormadan yapabilirsin sonuçta hamilelik hastalık değil ama bi o kadar dikkat gerektiriyo dedi en başında eşimde vardı birazda bünyeye bağlı vs die devam etti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…