günaydın cnm
çok ilginç sadece pazarları mı oluyoo?? eğer öyleyse bi düşün pazar günleri neler yapıyosun, farklı bişey mi yiyosun??
yok canım yaa.. 2kere midem bulandı suana kadar ikiside pazar günüydü
bugünde midem hassas.. kokulara dayanamıyorum
sanırım psikolojik..
yaa o arkadasın yazısını okumadım ben.. cok üzüldüm durumuna.. bendede pıhtılasma problemi olabilir diye coraspirine verdi doktorum.. cok korktum şimdi yaa
yok canım yaa.. 2kere midem bulandı suana kadar ikiside pazar günüydü
bugünde midem hassas.. kokulara dayanamıyorum
sanırım psikolojik..
yaa o arkadasın yazısını okumadım ben.. cok üzüldüm durumuna.. bendede pıhtılasma problemi olabilir diye coraspirine verdi doktorum.. cok korktum şimdi yaa
haklısın cnm soralım dr larımıza.. kan pıhtılaşması kimlerde olur neden olur.. bilelim test falan yapılması gerekiyosa yaptırırz...
canım 15.haftadasın.. çok normal bunlar.. bi de beni düşün.. ben sadece ilk ay sancı çektim ara ara.. 12.haftaya kadar sadece bulantım oldu o da çok yoğun diil..
şimdi ne ağrı var ne sancı ne bulantı.. hatta benm göğüslerim bastırınca bile acımıyor.. ama işte herkesin hamişliği farklı geçiyor..
sadece içini rahat tut.. endişelenme, kuzucuğunu da üzme boş yere
canım cok normal hamılelıkte 2.cu 3 aylık doneme gırdık ve bu donem ıcın hem cok rahat hemde en guzel donemı dıyorlar benımde bel agrım ve tutulmalarım harıcınde bı sıkayetım yok mıgde bulantılarım pek olmadı zaten benım ıcını ferah tut ben doktoruma ben sundan bndan cok korkuyorum dedıkce bana evham yapma dıye kızıyor sureklı sen stres yasarsan bebegın bunu hıısseder dıyor o yuzden stres yapmamaya calıs bılıyorum cok kolay degıl ama napalım ıcımızı ferah tutmamız gerekıyor
ya kızlar benim ağrılarım gerçekten çoooook azaldı kramplarda öle hatta gögüslerimin ağrısı bile neredeyse geçti bastırınca ağrıyor sadece normal mi bunlar yaa zaten daha bebeğide hissedemiyoruz hareketlerini çok korkuyorum ben normal mi ki??
ben merak ediyorum su pıhtılasma olayını
baya bi yazan olmuş forumdada
neye göre veriyorlar kii
ayy canlarım çok sağolun işte endişenmiyordum normal diyordum ama dün okuyunca korktum biranda Allah ım korusun herkesin yavrusunu
benimde hiç bulantım falan olmadı ama biçok şeyden tiksinmiştim yemiyordum ilk haftalarda kiloda vermiştim ama su son 2haftada bi görseniz beni deli gibi yyorum aldığım kilolar geri geldi bile :) hakketten 3. aya girince değişiyor herşey
ben merak ediyorum su pıhtılasma olayını
baya bi yazan olmuş forumdada
neye göre veriyorlar kii
valla bnde snden farksiz degilim...napcagimi sasirdim.smdi azicik basim agridi dye seviniyorum heralde kan basincindandir dye.bde goguslerimin acisi dun azalmisti bgn yne artmis arada yokluyorumda.azicik boyle seylere sevinir oldum.bn 16. haftamdayim ya sn kac haftaliksin
canım ben bi kere düşük yaptım ama hamile kaldıgımı bilmiyodum bile.. 5 haftalık falanmış ilaçla tedavi gördüm..
1 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve7 haftalıkken bebegin kalbi durdu.. doktorum ilki için mol gebeliktir dedi..
2.side kürtaj oldum.. sebebini bilmiyoruz.. yaşadıgım stres üzüntüde olabilir kromozom bozukluguda olabilir pıhtılasma sorunuda olabilir dedi doktorum.
pıhtılasma için simdilik coraspirinle önlem alalım dedi. gittiğimde konuşucam tekrar.. sorun varmı yokmu.. baya bi test yaptım ama onarın arasında bunla ilgili test varmı bilimiyorum
canım ben bi kere düşük yaptım ama hamile kaldıgımı bilmiyodum bile.. 5 haftalık falanmış ilaçla tedavi gördüm..
1 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve7 haftalıkken bebegin kalbi durdu.. doktorum ilki için mol gebeliktir dedi..
2.side kürtaj oldum.. sebebini bilmiyoruz.. yaşadıgım stres üzüntüde olabilir kromozom bozukluguda olabilir pıhtılasma sorunuda olabilir dedi doktorum.
pıhtılasma için simdilik coraspirinle önlem alalım dedi. gittiğimde konuşucam tekrar.. sorun varmı yokmu.. baya bi test yaptım ama onarın arasında bunla ilgili test varmı bilimiyorum
canım bende 15 haftalığım benim ağrılar su son 2 haftada baya azaldı gögüşlrime anca bastırınca ağrıyor dedidğin gibi bende en ufak bi ağrı hissedeyim seviniyorum artık. Aslında bi yerde okudum normalmiş rahattım ama işte düün biraz streslendim
canım benim doktorum bana ilk haftalarda yani 12. haftaya kadar asprin kullandırdı her ihtimale karşı sonra kan testi yptı pıhtılaşma çıkmadı hapa gerek yok dedi. yani aslında o pıhtılaşma testii her ay yaptırsak bence önlem alabiliriz ama işte onu doktor yapar mı gene bilemem. bu gidişimde bende sorucam bakalım ne dicek bu arada greyfurt kanı sulandırıyormuş bence ara sıra yenebilir ben hergün yaım greyfurt yemeye çalışıyorum.
bilmiyorum ki zaman belirtmedicanım sen asprını ne zamana kadar kullanıcaksın bana 12. haftada kesti artık kullanmıyorum.
ayy canımm neler yaşamışsın..
ama bak çok şükür bunda herşey yolunda gidiyor..
stres yapma kuzum bebişini düşün.. dr a gittiğinde de bu kan pıhtılşaması meselesini sor.. güzelce anlatsın.. çok endişelendiğini de sööle.. hiç olmazsa içini rahatlatır..
kontrolün ne zaman?? aralık içinde miydi??
bilmiyorum ki zaman belirtmedi
20 aralıkta randevum.. hem 2li testimi yaptırıcam hemde içime kurt düşüren seyleri sorucam..
sorularımı hep liste yaptım unutmiyim diye.. gittigimde sorucam hepsini..
o testi hiç yaptılarmı bilmiyorum sadece 5. haftada tahlıller istediler içinde varmıydı acaba
ki varsadaa erken dönemdeydi madem yapılma sansı var niye arada takip etmek için istemiyorlarki
bu yüzden bebeğini kaybeden baya insan var diye biliyorum
ama hep 2. sinde takip ediyrlar belki 1.dede takip etseler böyle bişey yaşanmıcak
hamılelık malesef kolay bırsey degıl arkadaslar dusunsenıze vucudunuzun su yapıyı hormon yapısı fızık yapısı herseyı degısıyor bu sıkıntıların olması cok normal o yuzden bıde bızım evhamlarımız eklenıyor butun bunların ustune bence tam hamılelıgın tadını cıkaracagımız donemdeyız bundan hafta sonra tekmeler artacak bel agrılarımız sıddetlenecek daha yavas hareket edecegız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?