2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm

çok ilginç sadece pazarları mı oluyoo?? eğer öyleyse bi düşün pazar günleri neler yapıyosun, farklı bişey mi yiyosun??

yok canım yaa.. 2kere midem bulandı suana kadar ikiside pazar günüydü
bugünde midem hassas.. kokulara dayanamıyorum

sanırım psikolojik..
yaa o arkadasın yazısını okumadım ben.. cok üzüldüm durumuna.. bendede pıhtılasma problemi olabilir diye coraspirine verdi doktorum.. cok korktum şimdi yaa

madem bu pazar da yaşadın aynını.. o zmn şööle düşün mide sorunu yaşadığım son pazar bu.. haftaya pazar çok iyi olucam.. hiçbi sorun yaşamıcam diye hazırla kendini..
haftaya pazar için de bi plan yap.. dışarı falan çıkmaya çalış.. dediğin gibi psikolojikse biticektir inşallah :))

korkma cnm.. bak dr un önlemi almış zaten.. düzenli kullan.. coraspin kanı sulandırır zati.. endişe etme boş yere

ben merak ediyorum su pıhtılasma olayını
baya bi yazan olmuş forumdada
neye göre veriyorlar kii

ayy canlarım çok sağolun işte endişenmiyordum normal diyordum ama dün okuyunca korktum biranda Allah ım korusun herkesin yavrusunu
benimde hiç bulantım falan olmadı ama biçok şeyden tiksinmiştim yemiyordum ilk haftalarda kiloda vermiştim ama su son 2haftada bi görseniz beni deli gibi yyorum aldığım kilolar geri geldi bile :) hakketten 3. aya girince değişiyor herşey

valla bnde snden farksiz degilim...napcagimi sasirdim.smdi azicik basim agridi dye seviniyorum heralde kan basincindandir dye.bde goguslerimin acisi dun azalmisti bgn yne artmis arada yokluyorumda.azicik boyle seylere sevinir oldum.bn 16. haftamdayim ya sn kac haftaliksin

neye göre veriyorlar kii

canım benim doktorum bana ilk haftalarda yani 12. haftaya kadar asprin kullandırdı her ihtimale karşı sonra kan testi yptı pıhtılaşma çıkmadı hapa gerek yok dedi. yani aslında o pıhtılaşma testii her ay yaptırsak bence önlem alabiliriz ama işte onu doktor yapar mı gene bilemem. bu gidişimde bende sorucam bakalım ne dicek bu arada greyfurt kanı sulandırıyormuş bence ara sıra yenebilir ben hergün yaım greyfurt yemeye çalışıyorum.

canım ben bi kere düşük yaptım ama hamile kaldıgımı bilmiyodum bile.. 5 haftalık falanmış ilaçla tedavi gördüm..
1 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve7 haftalıkken bebegin kalbi durdu.. doktorum ilki için mol gebeliktir dedi..
2.side kürtaj oldum.. sebebini bilmiyoruz.. yaşadıgım stres üzüntüde olabilir kromozom bozukluguda olabilir pıhtılasma sorunuda olabilir dedi doktorum.
pıhtılasma için simdilik coraspirinle önlem alalım dedi. gittiğimde konuşucam tekrar.. sorun varmı yokmu.. baya bi test yaptım ama onarın arasında bunla ilgili test varmı bilimiyorum

yaa gördün mü kuzum.. hamişliğin en rahat dönemindeyiz.. hatta gözümüzü korkutmak gibi olmasın ama hayatımızın bundan sonraki en rahat dönemi bile olabilir.. malum doğumdan sonra bebişle birlikte ek sorumluluklar gelicek.. kimilerimizi uykusuz günler bekliyor..
o yüzden keyfini çıkaralım bu günlerin...
atalım kaygıları bi yana
:124::124::124::124::124::124::124::124:

neye göre veriyorlar kii

evt kuzumm ya ben de hiç bilmiyorum.. bilen birileri bizi aydınlatsa.. :26::26::26::26::26:

canım bende 15 haftalığım benim ağrılar su son 2 haftada baya azaldı gögüşlrime anca bastırınca ağrıyor dedidğin gibi bende en ufak bi ağrı hissedeyim seviniyorum artık. Aslında bi yerde okudum normalmiş rahattım ama işte düün biraz streslendim

kizlar valla bu kan pihtilasmasina Azerbaycanda lahtalasma diyolarmis bnm ilk gittigim bzm doktorlara pek benzemeyen doktor bna yaptrmisti bunu kan aldilar guya baktilar ama onlarin yontemleri acayip eskiydi yapan teyzem nerdeyse nenem yasindaydi filan kagida baktim kandaki alyuvarlarin akyuvarlarin miktari filan yaziodu lahtalasma yerinde hicbisey yazmiodu doktor bakti kanin iyi dedi ama pihtilasma kismi bostu nasil anladi bnde anlamadim.snra burda ozele gitmeye basladim doktorum cerrahpasada okumus zaten o olmasaydi tsh imin bile yuksek oldugunu bilemicektim.neyse o da bakti o kagada dedi bu doktor nerden anlamiski pihtilasmanin olup olmadigi burda yazmiyr ama o da gerek duymadi pihtilasmaya bakmaya bnde diger gttigimde sorucam bi bakiyim...valla ck kafam karisti dun bnmde

canım sen asprını ne zamana kadar kullanıcaksın bana 12. haftada kesti artık kullanmıyorum.

ayy canımm neler yaşamışsın..
ama bak çok şükür bunda herşey yolunda gidiyor..
stres yapma kuzum bebişini düşün.. dr a gittiğinde de bu kan pıhtılşaması meselesini sor.. güzelce anlatsın.. çok endişelendiğini de sööle.. hiç olmazsa içini rahatlatır..
kontrolün ne zaman?? aralık içinde miydi??

bende bazen sikiyorum yokluyorum filan oyle aciyr.ama bundan 8 gun filan kadar once gece uykumun arasinda agrisini hissederdim sokup atmak istiodum goguslerimi...bnde rahattim bnm hamilelik normal geciomus oteki bebegim 10 haftalikken kalbi durmustu tam 4. ayi dolduruyorum dye sevinirken o arkadasin yazdiklarini okuyunca Allahhh dedim ya yne korkularim basladi.karnimda hele nadiren o d ack nadir gobegimin deliginin orda hafif bi sizlama hissediyorum bazen o da hemen geciyr.bn hamileligi ck kolay bisey sanirdim meger ne zormus yaa

hamılelık malesef kolay bırsey degıl arkadaslar dusunsenıze vucudunuzun su yapıyı hormon yapısı fızık yapısı herseyı degısıyor bu sıkıntıların olması cok normal o yuzden bıde bızım evhamlarımız eklenıyor butun bunların ustune bence tam hamılelıgın tadını cıkaracagımız donemdeyız bundan hafta sonra tekmeler artacak bel agrılarımız sıddetlenecek daha yavas hareket edecegız

o testi hiç yaptılarmı bilmiyorum sadece 5. haftada tahlıller istediler içinde varmıydı acaba
ki varsadaa erken dönemdeydi madem yapılma sansı var niye arada takip etmek için istemiyorlarki
bu yüzden bebeğini kaybeden baya insan var diye biliyorum
ama hep 2. sinde takip ediyrlar belki 1.dede takip etseler böyle bişey yaşanmıcak

canım sen asprını ne zamana kadar kullanıcaksın bana 12. haftada kesti artık kullanmıyorum.
bilmiyorum ki zaman belirtmedi

20 aralıkta randevum.. hem 2li testimi yaptırıcam hemde içime kurt düşüren seyleri sorucam..
sorularımı hep liste yaptım unutmiyim diye.. gittigimde sorucam hepsini..

bilmiyorum ki zaman belirtmedi

20 aralıkta randevum.. hem 2li testimi yaptırıcam hemde içime kurt düşüren seyleri sorucam..
sorularımı hep liste yaptım unutmiyim diye.. gittigimde sorucam hepsini..

iyi yapmışsın cnm.. hepsini sor.. için rahatlasın.. zaten 8 gün kalmış.. bu arada sadece stres yapma

haklısın kuzum yaa.. çok saçma walla.. neden herkese yapmıyorlar???? çok mu zor bişey sanki.. alt tarafı kan alıcaklar test yapıcaklar..
:44::44::44::44::44::44:

evet canm haklisn valla kendimi sikmaktan yoruldm artk biara bn daha beterdim bu iyi halim rahatlamis halim bu anlayacaginiz

iyi pazarlar kızlar nasılsınızzz
ben sürekli yemekleri hayal etmeye başladım yaaa tosuncuk olmam inşallahhh gerçi frenlemeye çalışıyorum kendimi hep
bu sabah kemiklerim ağrıyor resmen gece üşüdüm galiba uyurken

kızlar ben bebege oda yapmayı dusunmuyorum cunku seneye tasınmak ıstıyoruz evden daha buyuk bı eve cıkmak ıstıyoruz o yuzden park besık almak ıstıyorum ama park besıklerde gozume cok egretı gelıyor ama park besık kullanan arkadaslarda cok memnunlar hem park besık alp hem mobılya besık alırsam koyacak yrım yok mobılya besık aırsa sadece yatak odama sıgmayacak mecburen kucuk odaya koyucam bu sefr yatak odasına kucuk sepet besık fılan almam gerekıcek bı turlu kararveremıorum esımde yavas yavas almaya baslayalım sonradan sıkısmayalım dıyor bakıyorum oyle ama karar da veremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…