2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok anlamıyorlar canım,benim eşim dışardan bakıldığında hamilelikten en iyi anlayan erkeklerden biri olarak yorumlanıyor çevremdekiler tarafından.ama işin iç yüzü öyle değil.hemen söylenmeye başlıyor.4 gündür bulantım kusmam arttı hemen patladı bugün beyefendi.bu erkekler için doğum öncesi zorunlu eğitim olmalı kesinlikle.alışmışlar pişir yesinler yıka giysinler üzerini ört uyusunlar,zora gelemiyolar.hatta eşim bazen benim kusmalarımı bile tiiye alır espiri konusu yapar.keşke derim sen de şöyle bi hafta bulantı çekip kussan hiç acımam derim.

Yok cnm benimki ona mğsade etmez.Dediği sadece dikkat et ama evini topla süpür falan.Beni burdan annemlere yollamadı 2 saatlik yol yani...O konularda dikkatlidir..Ayy doktorum olmayaydı kimbilir ne kadar bekliycektik dhaaa..
yok canım çok umursamaz bi doktordu,o kadına neden 8 ay boyunca gitmişim hala anlamıyorum,kızıyorum kendime. bu arada neyi bekleyecektiniz daha anlamadım:44:
benim dr azar azar yormadan yapabilirsin sonuçta hamilelik hastalık değil ama bi o kadar dikkat gerektiriyo dedi en başında eşimde vardı birazda bünyeye bağlı vs die devam etti işte

aslında normal olanı o zaten,yormadan yavaş yavaş yapmak.ama benim belimde 2 tane kist var,1cm. daha büyürlerse amel,yat gerektirecek allah korusun,o yüzden çok tedirginim hem ben hem doktorum.ee hamilelikte de bel kasları daha bi geriliyo.bu arada aklınızda bulunsun hamilelikte dfazla belini ağrıtacak işler yapmayın,benim gibi belinizde kist oluşabilir.ben ilk hamileliğimde her işi yaptım saatlerce yol çektim misafir ağırladım sonunda erken doğum + belimde kist oluştu. bırakın kocanız tartışsın kızsın,arkadaşlarınız küssün,hiç umursamayın.sağlık ele geçmiyor malesef.

Bebişi bekliycektik canım..hep adet düzensizliği çektim 1.5 sene kendi halimizle olmadı falan çocuk.Enson2.5 ay adet olmayınca artık Bi özel hastaneye gittim kadın bi ultrasona soktu yok yumurtlama problemin var yok şu bu derken bi adet söktürücü fln yazdı yolladı.Sonra gittim devlet hastanesindeki doktoruma.Adam verdi adet söktürücüyü bi tahlil yaptıki herşey normal yumurtalıklarımda yalnız süt hormonlarım yüksek ondan olurmuş düzensizlik..Neyse Haziranda 0 a indirdi değerimi 2 ay içinde hamile kaldım sayesinde..Hemde ilaç desteksiz kendiliğinden oldu Bu doktoruma 2.5 senedir gidiyorum valla sağolsunn

doğru doktoru bulmak çok önemli,inşallah ben de bu defa doğru doktoru bulmuşumdur.çok klişeleşmiş bi söz ama kısmette varsa bi şekilde oluyor bebiş.bizim bu bebiş tek denemyle oldu tek deneme de denmez kazayla.prezervatif yırtıktı geç farkettik tabi biz de:26: sonra baktım o gün tam yumurtlama günümdü.şonuç bebiş inşallah

Yok cnm benimki ona mğsade etmez.Dediği sadece dikkat et ama evini topla süpür falan.Beni burdan annemlere yollamadı 2 saatlik yol yani...O konularda dikkatlidir..Ayy doktorum olmayaydı kimbilir ne kadar bekliycektik dhaaa..

nasil ya bnde gunde 1.5 saat yol gidiyorum ise hergun yani 7 aylikta birakmayi dusunuyorum ama bisey olurmuki arkadaslar napsamki...

nasil ya bnde gunde 1.5 saat yol gidiyorum ise hergun yani 7 aylikta birakmayi dusunuyorum ama bisey olurmuki arkadaslar napsamki...

Canım benim annemler istanbulda ben sakaradayım..gidiceğim yol 3 saatlik riske atmayalım diye yollamadı şidi müsade ediyo.Doktordan doktora değişiyo cnm

canım ben günde 1.5 saat gidiş 1.5 saat dönüş 3 saat yol çekiyordum 6 otobüs değişiyordum,ama benim gitiğim yollar köy yoluydu yani taşlı çakıllı.doktorunla bi görüş canım sen,ona göre kararını ver bence.

yk bn hep asvaltta gidiyorum doktorum bsy olmaz dedi ama olmazsa bn 6ayimda cikarim ya.bde bn buara yne ck telaslanmaya basladim bnm bebek ckmu sakin yksa biseymi oldu dye.amannn sasirdim napcagimi ya.maaslarida yedik ozel doktorlarda bnmkide esiminkide yatmadi daha napayim bilemedm anliycaginz.taktim yne kafaya...bde dun burda bi arkadas yazmisti 28 haftada kalbi durmus.bnde 4. aydayim dye icim biraz rahatlamisti yne tatktim kafaya kalbi durdunmu dye...

çok geçmiş olsun canım o bel konusunu biliyorum masaj bile yapılmıcağını biliyorum heleki doğum başlamadan önce bel ağrısı çok olurmuş kuzenime belim belim dedikçe belini ovalamışlar sonra 3 yıl bel ağrısı çekti sinirleri zedelenmiş o masajı yaparken....

yaa evet eğitim verseler ne güzel oluuur... geçen hafta bildiğin evi baştan aşağı çamaşır suyuyla yıkadım...sonra gece işten 12de geliyodu geldi akşam işte yemek yememiş bende yemek yapmamıştım açıkçası açıım ben dedi valla yemek yok kahvaltılık hazırla bişeyler kendine ben yatıcam dedim bir sürü söylendi falan ben başladım ağlamaya benim canım çıkıyo hem iş hem ev hem hamilelik sen bide şikayet ediyosun çenen kapansın die evi baştan aşağı temizledim taktir etmiyosunda söyleniyosun falan die sonra gelip özürdiliyo yine olsa yine söylenicek biliyorum sinir oluyorum ben ilk zamanlar kusuyodum tepeme dikilmiş gülüyodu bana bir sinir geldi terlik vardı ayağımda ne gülüyosun die çıkartıp buna bir geçirdim beklemiyodu o an ne vuruyosun diyo gerizekalı ben burda kusuyorum sen durup gülüyosun aptalsın die saydım sövdüm aklıma gelince bile sinir oluyorum

günaydııınn..
yaa kızlar benim bulantım falan yok cok şükür ama her pazar midem beni rahatsız ediyo

canım sen kaç haftalık oldun. dün yazmıssın agrılarım azaldı die ya benimkilerde nerdese geçti bende dün okudum o arkadaşı inan bende korkuyorum dünden berii belirtilerde gidince

günaydııınn..
yaa kızlar benim bulantım falan yok cok şükür ama her pazar midem beni rahatsız ediyo

günaydın cnm

çok ilginç sadece pazarları mı oluyoo?? eğer öyleyse bi düşün pazar günleri neler yapıyosun, farklı bişey mi yiyosun??

nolmuskı o arkadasa ?

görmedin mi canım sen dün katıldı aramıza 28. haftada bebeginin kalbi durmuş kan pıhtılaşması yüzünden Allah ım korusun bizim bebeklerimizi. ben böle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum sonrada çook tedirginleşiyorum

28. haftada bebeğinin kalbi durmuş cnm..
allah korusun walla..
duyunca ben de çok korktum :26::26::26::26:

ayyy canım allah korusun gormedım ben yaaa kan pıhtılasması neden oluyorkı acaba doktora sormak lazım

ya kızlar benim ağrılarım gerçekten çoooook azaldı kramplarda öle hatta gögüslerimin ağrısı bile neredeyse geçti bastırınca ağrıyor sadece normal mi bunlar yaa zaten daha bebeğide hissedemiyoruz hareketlerini çok korkuyorum ben normal mi ki??

canım cok normal hamılelıkte 2.cu 3 aylık doneme gırdık ve bu donem ıcın hem cok rahat hemde en guzel donemı dıyorlar benımde bel agrım ve tutulmalarım harıcınde bı sıkayetım yok mıgde bulantılarım pek olmadı zaten benım ıcını ferah tut ben doktoruma ben sundan bndan cok korkuyorum dedıkce bana evham yapma dıye kızıyor sureklı sen stres yasarsan bebegın bunu hıısseder dıyor o yuzden stres yapmamaya calıs bılıyorum cok kolay degıl ama napalım ıcımızı ferah tutmamız gerekıyor

ayyy canım allah korusun gormedım ben yaaa kan pıhtılasması neden oluyorkı acaba doktora sormak lazım

haklısın cnm soralım dr larımıza.. kan pıhtılaşması kimlerde olur neden olur.. bilelim test falan yapılması gerekiyosa yaptırırz...

canım 15.haftadasın.. çok normal bunlar.. bi de beni düşün.. ben sadece ilk ay sancı çektim ara ara.. 12.haftaya kadar sadece bulantım oldu o da çok yoğun diil..
şimdi ne ağrı var ne sancı ne bulantı.. hatta benm göğüslerim bastırınca bile acımıyor.. ama işte herkesin hamişliği farklı geçiyor..
sadece içini rahat tut.. endişelenme, kuzucuğunu da üzme boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…