iyi yapmışsın cnm.. hepsini sor.. için rahatlasın.. zaten 8 gün kalmış.. bu arada sadece stres yapma
haklısın kuzum yaa.. çok saçma walla.. neden herkese yapmıyorlar???? çok mu zor bişey sanki.. alt tarafı kan alıcaklar test yapıcaklar..
:44::44::44::44::44::44:
kızlar ben bebege oda yapmayı dusunmuyorum cunku seneye tasınmak ıstıyoruz evden daha buyuk bı eve cıkmak ıstıyoruz o yuzden park besık almak ıstıyorum ama park besıklerde gozume cok egretı gelıyor ama park besık kullanan arkadaslarda cok memnunlar hem park besık alp hem mobılya besık alırsam koyacak yrım yok mobılya besık aırsa sadece yatak odama sıgmayacak mecburen kucuk odaya koyucam bu sefr yatak odasına kucuk sepet besık fılan almam gerekıcek bı turlu kararveremıorum esımde yavas yavas almaya baslayalım sonradan sıkısmayalım dıyor bakıyorum oyle ama karar da veremıyorum
iyi pazarlar kızlar nasılsınızzz
ben sürekli yemekleri hayal etmeye başladım yaaatosuncuk olmam inşallahhh gerçi frenlemeye çalışıyorum kendimi hep
bu sabah kemiklerim ağrıyor resmen gece üşüdüm galiba uyurken
aynen canım yaa bu kadar zor bişey değildir bu işlerine geldimii hem 2li test hem 3lü test hem 4lü test istemesini biliyorlar
ne var arada onuda yapsalar
insanın aklına takılıyor ister istemez okuyunca böyle şeyler
aynen canım ya bide benim ablalarım teyzemin kızı sonra en yakın arkadaşım güle oynaya doğurdular valla hiç dertleri tasaları kaygıları olmadı. Hem öyle çok gezerlerdiki hiç evde oturmazlardı ben daha bu hafta kalktım yataktan şükür ağrılar da geçti ama şimdide neden ağrımıyo die tasalanıyom herşeyde panik oldum. halbuki rahat olmak lazım ama işte böle şeyler duydukça insan endişeleniyor. hafta sayıyorum doğuma şukadar kaldı die artık.bende bazen sikiyorum yokluyorum filan oyle aciyr.ama bundan 8 gun filan kadar once gece uykumun arasinda agrisini hissederdim sokup atmak istiodum goguslerimi...bnde rahattim bnm hamilelik normal geciomus oteki bebegim 10 haftalikken kalbi durmustu tam 4. ayi dolduruyorum dye sevinirken o arkadasin yazdiklarini okuyunca Allahhh dedim ya yne korkularim basladi.karnimda hele nadiren o d ack nadir gobegimin deliginin orda hafif bi sizlama hissediyorum bazen o da hemen geciyr.bn hamileligi ck kolay bisey sanirdim meger ne zormus yaa
iyi pazarlar kızlar nasılsınızzz
ben sürekli yemekleri hayal etmeye başladım yaaatosuncuk olmam inşallahhh gerçi frenlemeye çalışıyorum kendimi hep
bu sabah kemiklerim ağrıyor resmen gece üşüdüm galiba uyurken
kızlar ben bebege oda yapmayı dusunmuyorum cunku seneye tasınmak ıstıyoruz evden daha buyuk bı eve cıkmak ıstıyoruz o yuzden park besık almak ıstıyorum ama park besıklerde gozume cok egretı gelıyor ama park besık kullanan arkadaslarda cok memnunlar hem park besık alp hem mobılya besık alırsam koyacak yrım yok mobılya besık aırsa sadece yatak odama sıgmayacak mecburen kucuk odaya koyucam bu sefr yatak odasına kucuk sepet besık fılan almam gerekıcek bı turlu kararveremıorum esımde yavas yavas almaya baslayalım sonradan sıkısmayalım dıyor bakıyorum oyle ama karar da veremıyorum
bencede ya hem bizim içimde rahat olur ayda bir yapsınlar dediğib gibi alt tarafı kan testi pahalıda değildiro testi hiç yaptılarmı bilmiyorum sadece 5. haftada tahlıller istediler içinde varmıydı acaba
ki varsadaa erken dönemdeydi madem yapılma sansı var niye arada takip etmek için istemiyorlarki
bu yüzden bebeğini kaybeden baya insan var diye biliyorum
ama hep 2. sinde takip ediyrlar belki 1.dede takip etseler böyle bişey yaşanmıcak
kızzlaar nasılsınız bebek odalarına bakıyorum bakıın
Eki Görüntüle 305117 Eki Görüntüle 305118
bu tarz bişeyler arıyorum litfen bu modeller bulursanız bana linkini fotosunu yollaayyııınn
canım önce park yatak alıp sonra taşındığında mobilya alırsın.. park yatakların çok güzel ve kullanışlı olanları var.. üstelik ihtiyacın kalmadığında ya da yazlığa falan giderken rahat götürebilmen için tamamen katlanıp kapanıp çanta haline dönüşebiliyormuşşş..
canın ne çekiyorsa ye cnm.. ama az az ye
hasta olmadan vitamin depola kendine cnm.. ıhlamur limon falan iç sıcak sıcak..
yaa aslında belki yapmışlardır diye düşünüyorum ben çünkü ilk gittiğimizde genel tarama testi diye bişey yaptırdı bize.. 2li 4lü için şart değil diyen dr um genel tarama testini yapmamız gerek dedi..
biraz fiyatlıydı 150-190 arası falan bişee ödemiştim ama her şeye bakıldı o testte..
o yüzden şüpheliyim biraz.. gittiğimde mutlaka sorucam ama..
sen de gidicen ya nasılsa o zmn mutlaka sor..
bu arada senin bidaha ki kontrol ne zaman kuzum???
ben 31 aralıkta gidicem
pahalı bişey olsa zaten kesin yaptırasıları gelirbencede ya hem bizim içimde rahat olur ayda bir yapsınlar dediğib gibi alt tarafı kan testi pahalıda değildir
benım istediğimde bu tarz beyaz istiyorum ve böyle oymalı gibi biraz dün baktım hatta bi kaç tane yüklemiştim bilgisayare eklerim birazdankızzlaar nasılsınız bebek odalarına bakıyorum bakıın
Eki Görüntüle 305117 Eki Görüntüle 305118
bu tarz bişeyler arıyorum litfen bu modeller bulursanız bana linkini fotosunu yollaayyııınn
iyiyiz canım sen nasılsın ??
bulantılar geçince ilk bi kaç gün banada öyle oldu herhalde 30 kilo alcam dedim
ama geçti şimdi sanırım ara ara gelip gidici bişey
su anda gene iştahım yok mesela
dediğin gibi canım park beşik benmde gözüme tuaf geliyor hoşlanmıyorum hiç
normalde teyzem yurtdısında indirim varmış almış getirdi var hiç kullanılmadı duruyo öyle ama ben istemiyorum neden bilmiyorum itci geliyor
bizimde kendi evimiz yapılıyor o yüzden bebek odası yapmayı düşünmüyoruz bu evde
ama orasıda 1.5 2 seneyi bulcak
ben mobilya olandan isitiyorum beyaz bi beşik aslında dolapta var aklımda
zaten kendi kyafetlerimi almıyor nasıl olcak bilmiyorum hiç kafam karışık
canım önce park yatak alıp sonra taşındığında mobilya alırsın.. park yatakların çok güzel ve kullanışlı olanları var.. üstelik ihtiyacın kalmadığında ya da yazlığa falan giderken rahat götürebilmen için tamamen katlanıp kapanıp çanta haline dönüşebiliyormuşşş..
canın ne çekiyorsa ye cnm.. ama az az ye
hasta olmadan vitamin depola kendine cnm.. ıhlamur limon falan iç sıcak sıcak..
yaa aslında belki yapmışlardır diye düşünüyorum ben çünkü ilk gittiğimizde genel tarama testi diye bişey yaptırdı bize.. 2li 4lü için şart değil diyen dr um genel tarama testini yapmamız gerek dedi..
biraz fiyatlıydı 150-190 arası falan bişee ödemiştim ama her şeye bakıldı o testte..
o yüzden şüpheliyim biraz.. gittiğimde mutlaka sorucam ama..
sen de gidicen ya nasılsa o zmn mutlaka sor..
bu arada senin bidaha ki kontrol ne zaman kuzum???
ben 31 aralıkta gidicem
yaa beyaz mobılya besık bende cok ıstıyorum koyacak yerım yok dıye sesımıde pek cıkaramıyorum ama cokta heves edıyorum offf tasınamadık su evden bı yaaa bızım evımız 1+1 gıbı bırsey 1 odamız daha var ama boyle bı tuhaf ıc ıce butun ev kucuk odanın kapısı oturdugumuz odanın ortasında fılan mısafır gelse etse cocuk kesınlıkle uyuyamaz butun ses orda mecburen besıgı yatak odasına koymam gerekıcek ama yatak odasındada besık koyacak yer yok ancak kucuk bırsey sıgabılır gercı bızı 1 yasına kadar ıdare etse yeter 1 yasına gelmeden tasınırızda
aynen varsa o testte vardır ama bence onunda yenılenmesı lazım arada
cunkı demır eklıgı falan var bende ne durumda su anda merak ediyorum ama sgecen sordum 20 li haftalarda falan yapılıyormus tekrar
ben cok güçsüz ve halsizim yerimden kıpırdayasım gelmiyor hp demirden dolayı gibi geliyo ama bilemiyorum tabi
dediğin gibi 170 falan civarıydı o ilk yapılan gebelik rutinleri adı altında yaptırmıstık bizde hatta öyle diyincedevlette yaptırdım tahlılleri ben
22 sinde benım randevu 3lü test istedi yaa o yüzden ama ben o tarihte baska doktora gidicem belkde o yapmaz
aslında ikili iyi çıkınca 3lü yaptırmak istemiyorum hiç ya bakalm
Kızlarrr ben geldimmm yarın için sabırsızlanıyorum artıkkkkBen evi süpürdüm mutfağımı topladım beyazları makineye attım..Bide bıcıbıcımı yaptımmmm Miscik oldum sanırım Şimdi oturduk komedi dükkanını izliyoruz bebişimle Ame belim koptu sanırım ağrıdı valla yormadımda kendimii.Eskisi gibi sanıyoruz kendimizi
benim dr um 4lü yapalım dedi.. 16-18 haftalarda yapıyoruz dedi.. sonra biraz konuştuk.. ben bu bebek nasıl olursa olsun her türlü kabulüm dedim..
yani testlerde ne çıkarsa çıksın bebeğime kıyamam ben dedim.. dr o zmn yaptırmayalım 4lü yü dedi..
ben de yapalım dedim.. yani sadece allah korusun bişey varsa hazırlıklı olmak için yapalım istedim..
ama şunu duydum, 4lü 3lü ye göre güvenilirliği daha yüksek bi testmiş..
o yüzden artık çoğu dr 3lü yerine 4lü yaptırıyomuş..
sen de gittiğin dr 3lü isterse konuş 4 lüyü yaptır canım.. zaten 16-18 diyo o aralarda hem 3lü hem 4lü yaptırmaktansa sadece 4lü daha mantıklı gibi...
yine de sen bilirsin kuzum
gule gule kırlen sekerımmm ohh nıhayet ogren artık bebesın cınsıyetını topıkcenek meraktan catlıycaz heee bu arada sekerım benım oglusumun ısmını nıye yazmıyorsun lısteye yoksa ısmımızı begenmedınmı
selamlar kızlar
okudum da herkes kan pıhtılaşması testinden söz etmiş
zannetmiyorum ki sizlere yapılmış olsun
çünkü bu testi bikaç defa üstüste düşük yapmış ve nedeni araştırılan hastalara yapıyorlar sadece
bu tahlil tüm hastanelerin yapabildiği bir tahlil değil
araştırma hastaneleri ve ünv hastaneleri yapıyormuş
ben de tedirgin olmuştum bir ara yaptırıcam diye düşündüm de araştırdım
dışarda kendiniz yaptırmak isterseniz de 700-800tl arası bir ücret ödemeniz gerekiyormuş
yani siz de benim gibi bu fikri kafanızdan uzaklaştırmaya çalışın bence
çünkü öyle istemeyle yapılan bişey olmadığını öğrendim
sizler de doktorlarınıza sorabilirsin tabi ki kafanıza takılmasın
beşiklerden konuşulmuş
kesinlikle beyaz takımlar harka
ama ben de oda yapmayı düşünmüyorum henüz
yeğenimden gördüm zaten 1buçuk yaşında ve hala orayı kullanmıyor, ablam çok pişman erken aldığına
benim de evim küçük zaten, acele etmicem biraz büyüyünce ve büyük eve geçince oda yaparım diye düşünüyorum
park yatak konusu geçmiş
yine ablamdan dolayı edindiğim tecrübelere bakarak kesinlikle tavsiye etmiyorum
yeğenim 1 kere bile yatmadı
çünkü yeğenim sallanarak uyuyordu
her bebek farklı farklı tabi ama yine de çoğu bebek sallanmayı tercih ediyor ve park yataklar sallanmıyor (onun sallaması yetersiz geliyor bebeklere)
kimden duysam aldık kullanmadık dediler
ben yatak odasına mobilya beşik ve bebiş için bir dolap koymayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?