2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin dediğin testin adı neydi peki?

hiç bilmiyorum inan ben daha 2 haftaya kadar bilmiyordum bile bu kan pıhtılaşmasının tehlikeli bişey olduğunu.Sadece doktor aspirin verince sebebi sorduğumda demişti kanın sulanması pıhtılaşmaması için die sonra burda okudukça öğrendim neyin ne olduğunu. hapıda kan sonucundan sonra bıraktırdı zaten pıhtılaşma yok die. Ama sorucam iyice öğrenicem doktordan gidişimde

ay ben byılıyorum bu tulumlara yaa nerden aldın birde ne kadara ben de bakıyorum ama 150 civarı daha uygunu varmı ki?

tatlım sanırım bu da lcw den sitesinden bak istersen ben geçen hafta alıcaktım bedenini bulamamıştım önümüzdeki hafta alıcam kısmetse bende bayılırım bu tip şeylere 49,90 cnm...bana sorarsan zaten o kadar pahalı şeylere kaçma derim...:))

canım sen ıkılı teste ne zaman gıdıcen

sağol canım hemen bakıyorum dediğin fiyatsa hakketten uygun

sağol canım hemen bakıyorum dediğin fiyatsa hakketten uygun

öyle cnm öyleee bu sene hamile giyim eklediler ya lcw pek iyi olduu hem güzel hem uygun fiyata...ben kıızmda mecbur bakırköyden ebru dan almıştım hep valla çok pahalıydı başkada yer yoktuu kot kapriye dünyanın parasını vermiştim...ve üstelik doğurunca da giyemiyosun bu tip şeyleri hele pontolonları falan ..

ben napiymm hissedemiyorum bişi artıkk

sen yarın öğrencen kuzumm nasılsaa olmuşsun 16. haftadaaa...artık der muhakkak doktorun da ben ne ediyim daha 12. haftadayım gidene 13 olcak anca belki der belki demez demezse beni 1 ay sonraya sallar bide o var o zmn da nerdeyse 17. haftalarda olcam nasıl dururum o kadar bilmem yaa diyorum yaaa kıızmda hiç merak etmemiştim annnem merakından sordu 12+0 da ki ben daha hamiş olduğumu bilir bilmez kızım die sevdim bunda bende hiç karar veremiyorum nedense hoş bişeyde farketmezzz yani erkek olunca daha az sevincem yada üzülcem değil ama iştee merakk deli ediyooo

Bişi demezse kafa göz giricem zatenn

aynen ya o ebru çok pahalı lcw çok iyimiş baayıldım ya hem çeşitlide ürünleri ay çoooook tatlı tshörtler var yaa bayıldım sağol canım valla sen sölemesen bilmicem ben burayı

aynen ya o ebru çok pahalı lcw çok iyimiş baayıldım ya hem çeşitlide ürünleri ay çoooook tatlı tshörtler var yaa bayıldım sağol canım valla sen sölemesen bilmicem ben burayı

güle güleee al giyin cnm...bende sevdim cici şeyler varr valla ebruda falan da çok farklı bişey yoktu benim zamanımdaa yanii bitek abiye tarzı elbiseler değişikti onları da düğün falan hariç nerde giycen yoksa günlük şeyler hiç farkı yok ebrudan....

selam herkese bende 26 ekim adt günüm 6 haftalık hamişim haziran annesi olacam inş..6 haftalık olan var mı? bide benim kistim var arasıra ağrı yapıyor...bana akıl vericek arkadaşlarımı bekliyorum tecrubeli anne adaylarından özellikle :)kalp atışlarını ne zaman duycamm..merak konusu :)

canım hosgeldın oncelıkle hamılelıgın hayırlı olsun allah kucagına almayı nasıp etsın

6 haftalık hamıle olup ta hazıranda nasıl dogum yapıcaksınkı temmuz annesı olabılme ıhtımalın cok daha yuksek gıbı hatta temmuzun sonu ve hesapladıgın zaman agustosun 1 gıbı dogum yapabılıyorsun kalp atıslarını 8 haftalıkken duyabılırsın canım

ben 6 haftalıkken bebegi gördüm fakat kalp atışını duymadım küçüktü yani 1 hafta sonra gittigimde duydum 6 haftada duymaman dogal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…