canım senin dediğin testin adı neydi peki?
kızlarr bakın bu arada ne aldım ben
tulum pantolon sevenler vardır mutlaka
göbişim biraz çıkınca giyicem çok seviyorum ben
Eki Görüntüle 305138
ay ben byılıyorum bu tulumlara yaa nerden aldın birde ne kadara ben de bakıyorum ama 150 civarı daha uygunu varmı ki?
tatlım sanırım bu da lcw den sitesinden bak istersen ben geçen hafta alıcaktım bedenini bulamamıştım önümüzdeki hafta alıcam kısmetse bende bayılırım bu tip şeylere 49,90 cnm...bana sorarsan zaten o kadar pahalı şeylere kaçma derim...:))
tatlım sanırım bu da lcw den sitesinden bak istersen ben geçen hafta alıcaktım bedenini bulamamıştım önümüzdeki hafta alıcam kısmetse bende bayılırım bu tip şeylere 49,90 cnm...bana sorarsan zaten o kadar pahalı şeylere kaçma derim...:))
canım sen ıkılı teste ne zaman gıdıcen
sağol canım hemen bakıyorum dediğin fiyatsa hakketten uygun
bu hafta perşembe yada cuma gidicem cnm kısmetse artık....elimden geldiğince dayanıp geçe almaya çalışıyorum kii cinsiyeti de çıkar baya diye..:))
bend onu merak ettıgım ıc soruyorumerkek bu cocuk erkek
yaaa valla bazen erkek diyorum bazen de öyle kız gibi geliyoki bana kızımda ne güzell direk kız bu demiştim bunda bi kararsızım sorma gitsin...:))))
ben napiymm hissedemiyorum bişi artıkk
sen yarın öğrencen kuzumm nasılsaa olmuşsun 16. haftadaaa...artık der muhakkak doktorun da ben ne ediyim daha 12. haftadayım gidene 13 olcak anca belki der belki demez demezse beni 1 ay sonraya sallar bide o var o zmn da nerdeyse 17. haftalarda olcam nasıl dururum o kadar bilmem yaa diyorum yaaa kıızmda hiç merak etmemiştim annnem merakından sordu 12+0 da ki ben daha hamiş olduğumu bilir bilmez kızım die sevdim bunda bende hiç karar veremiyorum nedense hoş bişeyde farketmezzz yani erkek olunca daha az sevincem yada üzülcem değil ama iştee merakk deli ediyooo
öyle cnm öyleee bu sene hamile giyim eklediler ya lcw pek iyi olduu hem güzel hem uygun fiyata...ben kıızmda mecbur bakırköyden ebru dan almıştım hep valla çok pahalıydı başkada yer yoktuu kot kapriye dünyanın parasını vermiştim...ve üstelik doğurunca da giyemiyosun bu tip şeyleri hele pontolonları falan ..
aynen ya o ebru çok pahalı lcw çok iyimiş baayıldım ya hem çeşitlide ürünleri ay çoooook tatlı tshörtler var yaa bayıldım sağol canım valla sen sölemesen bilmicem ben burayı
selam herkese bende 26 ekim adt günüm 6 haftalık hamişim haziran annesi olacam inş..6 haftalık olan var mı? bide benim kistim var arasıra ağrı yapıyor...bana akıl vericek arkadaşlarımı bekliyorum tecrubeli anne adaylarından özellikle :)kalp atışlarını ne zaman duycamm..merak konusu :)
selam herkese bende 26 ekim adt günüm 6 haftalık hamişim haziran annesi olacam inş..6 haftalık olan var mı? bide benim kistim var arasıra ağrı yapıyor...bana akıl vericek arkadaşlarımı bekliyorum tecrubeli anne adaylarından özellikle :)kalp atışlarını ne zaman duycamm..merak konusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?