Ben varım canımm malum pazar bugnnn durgunuz
hiç sormayın ya çok garibime gidio 1 saattir yokum şimdiye 2 sayfa geride olmam gerekiyodu sadece birkaç kişi yazmış
hoppppppppp ben geldım bu bebk arabası benı öldürcek yaaa normal araba alırken bu kadar kasmamıştım off yanı offf ::ÇD: :
hoppppppppp ben geldım bu bebk arabası benı öldürcek yaaa normal araba alırken bu kadar kasmamıştım off yanı offf ::ÇD: :
bebişe arabamı alıyorsun erken degilmi
Nabersiniz kıslarrr bakalımmpazar durgunluğu var topicte :26: :26:
evet canım yaa sonradan sıkısmamak ıcın buyuk esyalarından her ay bıtanesını alalım dıyoruz ugursuzluk dıyor bı cokları 7 aydan once ama napalım maaşla calısan ınsanlarız bırsey almadıgımız surece para bırıktırmek ımkansız en ıyısı alalım koyalım kenara dıyoruz onumuzdekı ay araba alalım dıyoz bakalım ondan sonra besıktı fılan derken ancak
Annenizin evinden yumurta calarsaniz bebek gamzeli oluyomus demisti birisi. O yumurtayi sonra yemek mi gerekiyo yoksa atsam olur mu, bilen var mi?
aaa ben annemlerdeyim çalım o zaman 1 tane sabah kahvaltıda haşlar yerim
Annenizin evinden yumurta calarsaniz bebek gamzeli oluyomus demisti birisi. O yumurtayi sonra yemek mi gerekiyo yoksa atsam olur mu, bilen var mi?
Hosgeldinn evet baya sessiz bugun
canım anlıyorum bizde aynı durumdayız da ben öne beşigi aldım önce onu alcam
onuda 6ayda filan şimdiden bakmıyorum dediginde mantıklı aslındada hele bi cinsiyeti ögreniyimde belki heves gelir şimdi birşey almaya niyetleniyorum bi elimde mavi bir elimde pembe öle bakıyorum alamıyorum
Ben dedimm bizim ailede gerçek oldu o olay yaaa..Cnm ye yeme sana kalmış araklamak önemli
Bliss Metal Stantlı Bebek Yatağı - e-bebek.com
Bliss Stantlı Yatay Bebek Hamağı - e-bebek.com
kızlar biz bugün bunu gördük bayıldık eşimle... bahçeli evi olanlar ya da terası olanlar düşünebilir yaz bebişi nasılsa bizimkiler
kızlar biz bugün bunu gördük bayıldık eşimle... bahçeli evi olanlar ya da terası olanlar düşünebilir yaz bebişi nasılsa bizimkiler
ee dünmüydü neydi annelerden birikimseden gizli birşey alıp yemeyin çocukta izi oluomuş dedi nasıl olcak yaz orasında burasında yumurta lekeleri olursa
ee dünmüydü neydi annelerden birikimseden gizli birşey alıp yemeyin çocukta izi oluomuş dedi nasıl olcak yaz orasında burasında yumurta lekeleri olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?