2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoppppppppp ben geldım bu bebk arabası benı öldürcek yaaa normal araba alırken bu kadar kasmamıştım off yanı offf ::ÇD::

bebişe arabamı alıyorsun erken degilmi

evet canım yaa sonradan sıkısmamak ıcın buyuk esyalarından her ay bıtanesını alalım dıyoruz ugursuzluk dıyor bı cokları 7 aydan once ama napalım maaşla calısan ınsanlarız bırsey almadıgımız surece para bırıktırmek ımkansız en ıyısı alalım koyalım kenara dıyoruz onumuzdekı ay araba alalım dıyoz bakalım ondan sonra besıktı fılan derken ancak

Annenizin evinden yumurta calarsaniz bebek gamzeli oluyomus demisti birisi. O yumurtayi sonra yemek mi gerekiyo yoksa atsam olur mu, bilen var mi?

Nabersiniz kıslarrr bakalımm pazar durgunluğu var topicte :26: :26:

Hosgeldinn evet baya sessiz bugun

Son düzenleme:

canım anlıyorum bizde aynı durumdayız da ben öne beşigi aldım önce onu alcam
onuda 6ayda filan şimdiden bakmıyorum dediginde mantıklı aslındada hele bi cinsiyeti ögreniyimde belki heves gelir şimdi birşey almaya niyetleniyorum bi elimde mavi bir elimde pembe öle bakıyorum alamıyorum

canım bızım cınsıyet bellı oldu sayılır onumuzdekı ayda 4.ayın ıcınde olucaz yılbasından hemen sonra arabayı alsak subat gıbı besık ondan sonra ıvır zıvır ıhtıyaclar ondan sonra dogum ıcınde para lazım mecbur baslıycaz arık bende arastırmalarıma lıstelerıme basladım ama kafam karısıyor baktıkca

ee dünmüydü neydi annelerden birikimseden gizli birşey alıp yemeyin çocukta izi oluomuş dedi nasıl olcak yaz orasında burasında yumurta lekeleri olursa

Ayhhh ben caldim. InsaAllah lekesi olmaz

Biz mustakil ev bakmaya karar verdik. InsaAllah uygun bi tane buluruzda bunu aliriz. Ne guzel bahcede sallana sallana uyur yavrum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…