Merhaba arkadaşlar.Burda bi değişiklik olmuşl heralde çözemedim henüz tam olarak.Bu değişiklik nedir acaba?
bugün mü olmuş ?:26:
selam herkese bende 26 ekim adt günüm 6 haftalık hamişim haziran annesi olacam inş..6 haftalık olan var mı? bide benim kistim var arasıra ağrı yapıyor...bana akıl vericek arkadaşlarımı bekliyorum tecrubeli anne adaylarından özellikle :)kalp atışlarını ne zaman duycamm..merak konusu :)
teşekküür ederim26 haziran gibi olaabilir diye düşündüm diyorum ya tecrubesizim bu konuda :)bu arada allttaki bebek takvimini nasıl yapıyosunuz anlatırmısınız
slm kızlar
konuya direk girip görüşlerinizi bekliyorum :)
sizce ikili teste ne zaman gitmeliyim ?
çogunluk 12 haftanın içinde yaptırdı bende haftanın dolmasını bekliyorum
valla canım ben iki gündür girmedim topiğe.Geçmişi de çok okumadım çok ilerlemiş.Ama farklı arkadaşları görüyorum konularda farklı bir birleşme olmuş heralde:44:
peki gerekli testleri yaptırdın mı canım ?
yoksa ikili test zamanında mı yapılıyo
hani bu rubelle torch mu ne o işte :)
9 haftadayken bir ton test yapıldı sonuçlar 3 sayfadan fazlaydı herşey normal dedi kanım hariç kansız çıktım 12 haftada gel ikiliyi yapalım dedi ayın 15den sonra giderim artık çünkü çok merak ediyorum bebişimi
demekki yapılmışş o zaman bende gidim yarın kan falan vereyim de en azından testler aradan çıksın..
hmm bende 21,22 si gibi giderim o zaman...aynen cnm bende çok merak ediyorumm
cinsiyetide söyler belkii en çokta onu merak ediyorum
ayhh kızlar herkes sussun.... her şey dursun...
kocişim aradı az önceee....
salı günü geliyomuşşşş
:124::124::124::124::124::124::124::124:
kuzummmm kocişin geliomuşş çok ama çook sewindim yhaaa
sonunda yanlızğın bitiooo valla :))))
Tak tak tak! Biz geldik. Kimse var mi :)
Ben varım canımm malum pazar bugnnn durgunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?