2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bilemem canım siz bilirsiniz

gamze beklerken yüzünde birde iz olmasında bendede var dogum lekesi tam sol kolumun dirseginde bazen çok koyulaşıyor bazende çok açık oluyor cigermi ne yemiş annem tam olarak bilmiyoruzda ama hiç sevmiyorum dogum lekemi inş çocugumda olmaz

benim annem bana hamileyken neler yemiş ama bişi yok cnm..Olucağı varsa oluyo..Çoğu arkadaşta saçını boyadı.Benim kuzenimde saçını boyamıştı sırtında kocaman leke çıktı çocuğunn

beşikten önce böyle birşey alıcaz odada gündüzleri yanımda olsun diye

yatak odasınada bunu düşünüyorum

Son düzenleme:
çok tatlı tülüde war üstünde

mağazada teşhirde yoktu ama ,fotolarda var canım...

Valla canımbu hamaklar çok başarılı bence eşimin yeğeni bununla büyüdü diyebilirim gazlı bi bebekti onunla uyutuyolardı bende kesin alıcam ev için bi hamak
ya bende düşündüm beşik yerine başta bundan alsak mı diye ama yataklarımıza gör çok alçakta kalacak bel ağrısı yapar mı acaba diye düşündüm alıp koyarken bebişi :44:

aa yazlık ıcın cok ıdeal mıs dedesıne gosterelımde alsın torununa

aynısı bizim de aklımıza geldi canım
Biz mustakil ev bakmaya karar verdik. InsaAllah uygun bi tane buluruzda bunu aliriz. Ne guzel nahcede sallana sallana uyur yavrum

bende çok istiyorum müstakil bir evvv ama bizim için zor istanbulda, ya dublex siteler olacak güvenlik için o da çok uçuk olur şimdilik bütçemiz için,diğerleri de güvensiz olur ... siz alın oyuna size getirelim bahçeye kuzuları

Eki Görüntüle 305265

beşikten önce böyle birşey alıcaz odada gündüzleri yanımda olsun diye

bunu bizde düşündük,hatta kuzenimde var kız için bembeyaz tüllerle kaplı al kullan dedi, başkasından almayı canım istemedi ilk bebişim daha diye, kendimde alsam 6. ayından sonra nereye kaldıracağım diye düşündüm evim zaten dar bebişle birsürü eşyada gelecek ekstra . ne yapalım karar veremedik daha...

Cok alcakta kalip Bel agrisi yapmasi konusunda kesinlikle haklisin. Cok dikkat etmek lazimm bizim yatak asiri yuksek. Ciddi ciddi zorlaniyorum yataga cikarken. Bose bebek cok asagida olursa uzanayim derken direk duserim :)
biz baya bi uzagiz ama yolu dusen herkesi bekleriz. Misafiri ve misafir agirlamayi cok severiz

ya bende düşündüm beşik yerine başta bundan alsak mı diye ama yataklarımıza gör çok alçakta kalacak bel ağrısı yapar mı acaba diye düşündüm alıp koyarken bebişi :44:

Yok canım sen yine normal beşiğini al bence gece uyku sersemi olmaz da bunu gün içinde uyutmak için istiyorum çok pratik

Yok canım sen yine normal beşiğini al bence gece uyku sersemi olmaz da bunu gün içinde uyutmak için istiyorum çok pratik

canım hepsini almak istiyorumda evim çok küçük,ne yapsam ki...:44: ama park yataklar sallanıyordu bugün baktık ebebkte sallanmıyor deniliyordu onlara... onun sallanması kafi gelmez mi acep bebeği uyutmaya...

aklımda canım çok uzaklarda olduğun neyse kısmet belli mi olur ,kapını tıklatırız belki birgün... bel sağlığına bu aylardan itibaren bebek doğduktan sonra özellikle çook dikkat etmemiz lazım...

InsaAllah bekleriz teyzesi :)

kuzummmm kocişin geliomuşş çok ama çook sewindim yhaaa
sonunda yanlızğın bitiooo valla :))))

gösdemm saol kuzum..
hasret bitiyo artık..
ayhhh arada bir kendi kendime de olsa evin içinde bağırasım var

kocişim geliyooooooo diye

:124::124::124::124:

:118::118::118::118::118::118:

gözün aydınnnnn tatlım...

saolll canım

slm kızlar bugün nasılsınız biz şükür iyiyiz evde vakit geçiriyoruz artık düzelip gezmek istiyorum hamileliğim hep böylemi sürecek acep annemde korkarım buda gününü beklemez erken olur diyo şimdiden böle ayy inşallah vaktinde olur sağlıkla kızım 4 gün kuvezde kaldı bide bana sorun normal doğum yaptım ama yüzünü bile görmeden apar topar yogun bakıma almışlardı zordu yani allahım inşallah herkese zamanında kucağına almayı nasip eder canlar

inşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıcakla gelir kuzucuklarımız

erken kavuşup kucağına alamamak koklayamamak da çok zor olsa gerek bee..
bebeğimi benden almışlar gibi hissederdim..

teşekkür ederim canımmm

CAnım yarın hayırlı haberlerini bekliyorum allahım, sağlıklı bebişini cinsiyetini görürsün inşallah rabbim gönlüne göre versin bu kadar bekledin bence kız olur kızlar çook nazlı oluyolar böle utangaç açmıyolar bacaklarını yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…