Valla bilemem canım siz bilirsiniz
gamze beklerken yüzünde birde iz olmasında bendede var dogum lekesi tam sol kolumun dirseginde bazen çok koyulaşıyor bazende çok açık oluyor cigermi ne yemiş annem tam olarak bilmiyoruzda ama hiç sevmiyorum dogum lekemi inş çocugumda olmaz
çok tatlı tülüde war üstünde
ya bende düşündüm beşik yerine başta bundan alsak mı diye ama yataklarımıza gör çok alçakta kalacak bel ağrısı yapar mı acaba diye düşündüm alıp koyarken bebişi :44:Valla canımbu hamaklar çok başarılı bence eşimin yeğeni bununla büyüdü diyebilirim gazlı bi bebekti onunla uyutuyolardı bende kesin alıcam ev için bi hamak
aa yazlık ıcın cok ıdeal mıs dedesıne gosterelımde alsın torununa
Biz mustakil ev bakmaya karar verdik. InsaAllah uygun bi tane buluruzda bunu aliriz. Ne guzel nahcede sallana sallana uyur yavrum
Kızlar ben kaçıyorummmmm yarın haber veririm sizee öptüm kocamannnnn
mağazada teşhirde yoktu ama ,fotolarda var canım...
ya bende düşündüm beşik yerine başta bundan alsak mı diye ama yataklarımıza gör çok alçakta kalacak bel ağrısı yapar mı acaba diye düşündüm alıp koyarken bebişi :44:
aynısı bizim de aklımıza geldi canım
bende çok istiyorum müstakil bir evvv ama bizim için zor istanbulda, ya dublex siteler olacak güvenlik için o da çok uçuk olur şimdilik bütçemiz için,diğerleri de güvensiz olur ... siz alın oyuna size getirelim bahçeye kuzuları
hayırlı haberlerle gel inş canım allah gönlüne göre versin inş...
ya bende düşündüm beşik yerine başta bundan alsak mı diye ama yataklarımıza gör çok alçakta kalacak bel ağrısı yapar mı acaba diye düşündüm alıp koyarken bebişi :44:
Kızlar ben kaçıyorummmmm yarın haber veririm sizee öptüm kocamannnnn
InsaAllah acar bacaklari. Bekliyoruz guzel haberlerini. Bakalim Ela hanim mi yoksa Efe Bey mi geliyor
Ben meyve suyumu çikolatamı hazırlaıdmmm
Yok canım sen yine normal beşiğini al bence gece uyku sersemi olmaz da bunu gün içinde uyutmak için istiyorum çok pratik
Cok alcakta kalip Bel agrisi yapmasi konusunda kesinlikle haklisin. Cok dikkat etmek lazimm bizim yatak asiri yuksek. Ciddi ciddi zorlaniyorum yataga cikarken. Bose bebek cok asagida olursa uzanayim derken direk duserim :)
biz baya bi uzagiz ama yolu dusen herkesi bekleriz. Misafiri ve misafir agirlamayi cok severiz
canım hepsini almak istiyorumda evim çok küçük,ne yapsam ki...:44: ama park yataklar sallanıyordu bugün baktık ebebkte sallanmıyor deniliyordu onlara... onun sallanması kafi gelmez mi acep bebeği uyutmaya...
aklımda canım çok uzaklarda olduğun neyse kısmet belli mi olur ,kapını tıklatırız belki birgün...bel sağlığına bu aylardan itibaren bebek doğduktan sonra özellikle çook dikkat etmemiz lazım...
kuzummmm kocişin geliomuşş çok ama çook sewindim yhaaa
sonunda yanlızğın bitiooo valla :))))
gözün aydınnnnn tatlım...
slm kızlar bugün nasılsınız biz şükür iyiyiz evde vakit geçiriyoruz artık düzelip gezmek istiyorum hamileliğim hep böylemi sürecek acep annemde korkarım buda gününü beklemez erken olur diyo şimdiden böle ayy inşallah vaktinde olur sağlıkla kızım 4 gün kuvezde kaldı bide bana sorun normal doğum yaptım ama yüzünü bile görmeden apar topar yogun bakıma almışlardı zordu yani allahım inşallah herkese zamanında kucağına almayı nasip eder canlar
teşekkür ederim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?