ben sabah gidicem 9.5 10 gibi..Tahmin yapar sanada umarım bana 12.ci haftada söylememişti
gunaydin kangurularrrrnasilsiniz?suan bnden baska kimse yk.benmde dunden beri ck fena basim agriyr yaa.catliycak gibiii.kocam da eve gec gelicekti biraz basimn agrisindan uzanmistim uyuyakalmisim.kapi da arkadan kitliydi dam gelmis calmis calmis duymamisim cepten aramis duymamisim.korkmus yazik dogalgazi elektrigi filan kapamis..snra bn biara cebin titresimini duydum bianda firladim basim daha ck agridi snra baktim elektrik yk neye ugradigimi sasirdim Allah Allah Bismillah napcam smdi dye kendi kendime soylendm filan neyse actim cebimi esim kapinin onundeymis tam ona gderken isiklar da acildi.actm kapiyi adam dedi nerdesin sn yaaa mahvoldum korkudan bisey oldu sandim...dedim basim catlio gttim uzandim hemen yne...ama halim ne komikti yaaa.bde saf saf kocama diyrmki elektrikler gtmis smdi geldi aslinda esim kapamis biseymi oldu dye disardan sigortayi kapamis.vala hala da agriyr hatta catliyrrr...
günaydınaksam aksam adamı korkutmusun
evet yazik eve nasil girdi mahvettin bni ya dedi kapidan girerken.ama hosuma gitti bnm demek bni seviomussun dedim ona.yok canm sevdigimden degil insansin sonucta diyor bna gulerek
Günaydın kızlar, sabah sabah mesaiye geldim pc yi açtım ve burdayım.Çok güzel bir hafta sonu geçirdik kızımla biz.Tüm avmleri turladık alışveriş yaptık.Gamyoncu göbeğimize xxl ler aldık.Antalya' da pazar sabahı çok güzel bir hava vardı, uzun bir brunch yaptık.Doktorumuzun verdiği renli cd den seyrettik kızımızı sık sık bir ay nasıl geçer diyorduk normalde ama bu görüntüler idare edecek bizi heralde.....
Bugün doktor randevusu olan arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alır ve bebişlerinin cinsiyetini öğrenirler.
günaydın canım.ohh ne guzel cınsıyetler bellı yapın bakalım sız alısverıslerınızı
senin bir dahaki randevun ne zaman ahu sende öğrenirsin muhtemelen bir dahakine inşallah hayırlısıyla.:
senin bir dahaki randevun ne zaman ahu sende öğrenirsin muhtemelen bir dahakine inşallah hayırlısıyla.:
canım daha 2 hafta var 26 sında.inş yaa valla herkez öğrenmeye basladı.kaldık bız
neguzel gezmissiniz:))bn bugun ck duygusallastim ama ya.aglayasim var resmen canm ikildi iste durduk yere anneme cicekler gondermek isterdm keske hep butun sevdiklerim yanmda olabilse.offf utanmasam ofiste olmasam oturup aglardm valla((
neguzel gezmissiniz:))bn bugun ck duygusallastim ama ya.aglayasim var resmen canm ikildi iste durduk yere anneme cicekler gondermek isterdm keske hep butun sevdiklerim yanmda olabilse.offf utanmasam ofiste olmasam oturup aglardm valla((
bişiyemı canın sıkıldı canım benım.sabah sabh noldu sımdı sana
bende kaldim merak etme canm.maasim yattiginda gdebilicem anca(zaten basim agriyrdu ruh halim de iyi degil esimin bi arkadasinin esi yannda kalmiyr 2 gunlugune gelmis adam da demis fariz buaksam sze gelelim bn kebap yaptirip getireym birlikte yiyelim.napcam bn smdi eve gittigimde saat 7.20 filn oluyr onlar gelck bn neara evi azicik toparlicam neara sofr hazirlicam biseyler yapmaya bile vaktim yk.aglamak istyrm basim da catliyr.annecm bnm ck ozledim yaa (
Günaydın kızlarrr cicilerimizi giydik doktor amcamıza gidiyoruzz
Benzer durumlar bende yaşıyorum annemle fırtınalı bir anne kız ilişkimiz olduğu halde, hormonlarımın damarlarımda hoyratça halay çekmesine mütakip artık annemi anlıyor hatta empati kurabiliyorum ki bu benim için enterasan ben babasının kızıydım her zaman.Garip bir duygu ya ....
Günaydın kızlarrr cicilerimizi giydik doktor amcamıza gidiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?