günaydınn annişlerrr, hamişler, göbişlilerbu sabah kahvaltı mı yaptım kocişkoyla ohhh mis gibi.gerçi 1 saat sonra yine acıkıcam ya neyse.Bundan sonra inş. böyle düzenli gider yaaaa.Ne ne yok sizlerde bebişleriniz napıyoo
günaydınlar.iyiyiz canım sen nasılsın.
Günaydın kızlarrrr
iki gecedir tuhaf bi şekilde bacaklarım kaşınıyor :44::44::44:
sadece geceleri oluyo bi de dizden alt taraf.. :26::26::26:
bööle bişey yaşayan var mı??
bu da mı hamişliktendir sizce???
günaydın canımmm.Benim genel anlamda kaşıntım varyani sırtım göbişim memişlerim falan filan.öyle yani sadece bi bölgede değil yani.Bi de ben de hazımsızlık var ya yediklerim midem de duruyo ve çok rahatsız edici bi kaç gün oluyo geçiyo sonra tekrarlıyo falan.Alerji olabilir mi sendeki?
anlamadım ben de cnm.. :44::44::44::44:
gecelere alercim var heralde
sadece gece oluyoo çünkü
hehehehehe gece başka bişey için kaşınmayasın aman kocişine söyleme gel ben kaşıtayım der
kızlarrrrrr bizz bır haftadan berı ıki üçgündebi birleşir olduk
oda bazı arkadaslar bız hiç ara vermedık dıyenlerı yazılarını okuyunca bnde yaptımm
canım dr un yasak demediyse bi sorun yok zaten
mesela bize ilk muayenede serbest demişti :))
sadece öncesine nazaran biraz daha dikkatli olmak gerek o kadar
canım dr un yasak demediyse bi sorun yok zaten
mesela bize ilk muayenede serbest demişti :))
sadece öncesine nazaran biraz daha dikkatli olmak gerek o kadar
valla ben pek yüz vermek istemıyorumyüz verınce astarınıda istiyo o yuzden haftada bir
valla ben pek yüz vermek istemıyorumyüz verınce astarınıda istiyo o yuzden haftada bir
bana hiç yasak demedı hiç yapabılırsın demedı hiç lafı bıle gecmedı doktorun agzından
ay niye kız yazık adama
zaten son aylarda mecburen yasak olucak.. bi de doğumdan sonra da malum hemen olamıyor..
bari bırak da şimdi rahat etsin
yaa ben gecen gun bi guzel sexi kiyafetlerimi giydim adami da gaza getirdim, adam dus ald geldi snra bnde bi mide bulatisi belli etmemeye clistim ama tam sicakligi da veremedim tabii bm istek sonuverdi e adamin istekte sonuverdi dogal olarak snra sarildk yattk ama gulduk birbirimize:)))ama dun aniden oluverdi hazirliksiz daha guzel mi oluo ne
anacum zaten kendımı zorluyorum.hiç içimden gelmiyo
yaa ben gecen gun bi guzel sexi kiyafetlerimi giydim adami da gaza getirdim, adam dus ald geldi snra bnde bi mide bulatisi belli etmemeye clistim ama tam sicakligi da veremedim tabii bm istek sonuverdi e adamin istekte sonuverdi dogal olarak snra sarildk yattk ama gulduk birbirimize:)))ama dun aniden oluverdi hazirliksiz daha guzel mi oluo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?