2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn annişlerrr, hamişler, göbişliler bu sabah kahvaltı mı yaptım kocişkoyla ohhh mis gibi.gerçi 1 saat sonra yine acıkıcam ya neyse.Bundan sonra inş. böyle düzenli gider yaaaa.Ne ne yok sizlerde bebişleriniz napıyoo

günaydınlar.iyiyiz canım sen nasılsın.

Günaydın kızlarrrr

iki gecedir tuhaf bi şekilde bacaklarım kaşınıyor :44::44::44:
sadece geceleri oluyo bi de dizden alt taraf.. :26::26::26:

bööle bişey yaşayan var mı??
bu da mı hamişliktendir sizce???

günaydın canımmm.Benim genel anlamda kaşıntım var yani sırtım göbişim memişlerim falan filan.öyle yani sadece bi bölgede değil yani.Bi de ben de hazımsızlık var ya yediklerim midem de duruyo ve çok rahatsız edici bi kaç gün oluyo geçiyo sonra tekrarlıyo falan.Alerji olabilir mi sendeki?

anlamadım ben de cnm.. :44::44::44::44:
gecelere alercim var heralde
sadece gece oluyoo çünkü

hehehehehe gece başka bişey için kaşınmayasın aman kocişine söyleme gel ben kaşıtayım der

benim de aklıma ilk o geldi de.. o zmn başka bi yerlerimin kaşınması gerekmiyo mu

ahh ahhh kocişime söölesem de fayda etmez cnm.. adam 20 gündür yok

kızlarrrrrr bizz bır haftadan berı ıki üçgündebi birleşir olduk
oda bazı arkadaslar bız hiç ara vermedık dıyenlerı yazılarını okuyunca bnde yaptımm

kızlarrrrrr bizz bır haftadan berı ıki üçgündebi birleşir olduk
oda bazı arkadaslar bız hiç ara vermedık dıyenlerı yazılarını okuyunca bnde yaptımm

canım dr un yasak demediyse bi sorun yok zaten
mesela bize ilk muayenede serbest demişti :))
sadece öncesine nazaran biraz daha dikkatli olmak gerek o kadar

valla ben pek yüz vermek istemıyorumyüz verınce astarınıda istiyo o yuzden haftada bir

bana hiç yasak demedı hiç yapabılırsın demedı hiç lafı bıle gecmedı doktorun agzından

valla ben pek yüz vermek istemıyorumyüz verınce astarınıda istiyo o yuzden haftada bir

yaa ben gecen gun bi guzel sexi kiyafetlerimi giydim adami da gaza getirdim, adam dus ald geldi snra bnde bi mide bulatisi belli etmemeye clistim ama tam sicakligi da veremedim tabii bm istek sonuverdi e adamin istekte sonuverdi dogal olarak snra sarildk yattk ama gulduk birbirimize:)))ama dun aniden oluverdi hazirliksiz daha guzel mi oluo ne

bana hiç yasak demedı hiç yapabılırsın demedı hiç lafı bıle gecmedı doktorun agzından

yasak demediyse sorun yoktur cnm.. olsa mutlaka uyarırdı..
benim merak ettiğim büssürü şey vardı ilk gittiğimde..
epeyce bişey anlattı dr um.. neler yemeli ne yememeli falan filan..
sonra birden pat diye söyledi cinsel ilişki serbest bi sorun yok rahat olun deyince utandım
bütün sorucaklarımı unutuverdim oracıkta

ay niye kız yazık adama
zaten son aylarda mecburen yasak olucak.. bi de doğumdan sonra da malum hemen olamıyor..
bari bırak da şimdi rahat etsin

anacum zaten kendımı zorluyorum.hiç içimden gelmiyo

anacum zaten kendımı zorluyorum.hiç içimden gelmiyo

miray bi tarif verdiydi.. ekşın öncesi sütün içine muz ve bal karıştır didiydi
onu dene cnm.. azcuk da çikileta ye.. sonra kimse durduramaz seni

ya kızlar ilk zamanlardaki gibi ekşınn yapmadan sakince olabilir diye düşünüyorum.Sık Sık olmadan belli zaman aralıklarıyla.Yoksa bizim kocişler hiç olmayacak kadar sakin nasıl duruyolar yahuuuu:26: ben düşünüyosam kahvaltıda akşama pıt pıt yapalım diyorumm adam bi gaza geliyo ki o günün zaten güzel geçmesi için yetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…