Nasılsınız kızlar pelin canım hayırlı haberlerle gel inş Allah gönlüne göre versin benide heyecan bastı şimdi
ben bu saatte girmiyorum da vay be bu saatte bile burdasınız.nirde kız sizin kocalarınız
kzılar ben geldım ayy bugun kabul gunu gıbı gelen gıden hıc eksık olmadı
Hoşgeldin gelen biraz duruyor kaçıyor
aynen valla eve gelen gıdende boyle oldu gelen b ı kahve ıcıp gıttıburaya gelenlerde bırsey ler yazdı gıttı
benım kocıs yanımdaydı sımdı alt komsuya ındı bılgısayarı bozulmus bu saatler genelde bızım bılgısayarda takılma saatlerımız yanı esımın genelde bılgısayarda ısı oluyor bende kendı bılgısayarımda takılıyom ondan sonra esım zaten uyuyor bende takılıyom oyle malum hamısız oyle eksın yok
yaw bu ekşınlar ne zaman serbest olacak?
Ah canım hep böyle mutlu yıllar geçirirsin inşallah seneyede bebişle kutlarsınız tebrik ederim bu arada yıldönümünüzü
bir ben eksikmişim geldim herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın bende doktora gidicem öğlen 2 li test için aç mı gidilmesi gerekiyor acaba
bir ben eksikmişim geldim herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın bende doktora gidicem öğlen 2 li test için aç mı gidilmesi gerekiyor acaba
kızlar ben bugun bebısı hıssettım benım bebısı hep sagda bıuluyor doktor ultrasonda sag tarafıma dogru uzanmıstım yer degıstırdı resmen kımse hıssemezsın dıyor herkez cok erken dıyor ama ben hıssettım bebısımdı o hareket eden
Hoşgeldin hayır cnm koşul sunmuyorlar ac yada tok diye
Bugun pazar kocişler evde yoksa bence herkesin aklı buradadıroyuzden girip çıkıyorlar
Yaa lk kez bebek sahibi olanlar 16-18 hatta 20. haftada ikinci bebek sahibi olcaklar daha erken hissedermiş ama bize göre bebiştir o bence kuzucukerkek mi ?
evet canım erkek sanırım doktor %99 erkek dedı ama tabı yınede kucuk dıyorum ben daha degısık bır hıstı sagıma uzanınca sıkıstı yer degıstırdı sankı bebesım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?