2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu saatte girmiyorum da vay be bu saatte bile burdasınız.nirde kız sizin kocalarınız

ben bu saatte girmiyorum da vay be bu saatte bile burdasınız.nirde kız sizin kocalarınız

benım kocıs yanımdaydı sımdı alt komsuya ındı bılgısayarı bozulmus bu saatler genelde bızım bılgısayarda takılma saatlerımız yanı esımın genelde bılgısayarda ısı oluyor bende kendı bılgısayarımda takılıyom ondan sonra esım zaten uyuyor bende takılıyom oyle malum hamısız oyle eksın yok

yaw bu ekşınlar ne zaman serbest olacak?

Ah canım hep böyle mutlu yıllar geçirirsin inşallah seneyede bebişle kutlarsınız tebrik ederim bu arada yıldönümünüzü

Amin canım senin de doğum hikayene cok üzüldm canım ama bak bebeğin kocaman kız olmuş maşallah inşallah bu sefer yolunda gidecek hersey :)

bir ben eksikmişim geldim herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın bende doktora gidicem öğlen 2 li test için aç mı gidilmesi gerekiyor acaba

kızlar ben bugun bebısı hıssettım benım bebısı hep sagda bıuluyor doktor ultrasonda sag tarafıma dogru uzanmıstım yer degıstırdı resmen kımse hıssemezsın dıyor herkez cok erken dıyor ama ben hıssettım bebısımdı o hareket eden

bir ben eksikmişim geldim herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın bende doktora gidicem öğlen 2 li test için aç mı gidilmesi gerekiyor acaba

ıyı haberlerle gel ınş. canım ac tok farketmez ben tok gıtmıstım bence tok gıt sen hem bebek enerjı toplamıs olur ultrasonda hareketlerını gorursun

Yaa lk kez bebek sahibi olanlar 16-18 hatta 20. haftada ikinci bebek sahibi olcaklar daha erken hissedermiş ama bize göre bebiştir o bence kuzucuk erkek mi ?

Yaa lk kez bebek sahibi olanlar 16-18 hatta 20. haftada ikinci bebek sahibi olcaklar daha erken hissedermiş ama bize göre bebiştir o bence kuzucuk erkek mi ?

evet canım erkek sanırım doktor %99 erkek dedı ama tabı yınede kucuk dıyorum ben daha degısık bır hıstı sagıma uzanınca sıkıstı yer degıstırdı sankı bebesım yaa

2 hafta önce gittiğimde bebeğim 3 gün önden gidiyordu acaba yarın cinsiyet tahmini yaparmı banada yapsa da ne kadar doğru olur ki

evet canım erkek sanırım doktor %99 erkek dedı ama tabı yınede kucuk dıyorum ben daha degısık bır hıstı sagıma uzanınca sıkıstı yer degıstırdı sankı bebesım yaa

Hayırlısı erkektir erkek olunca sağdan sola doğru kayıyor gibi oluyormuş kızda da pıt pıt oluyormuş bide 2li tarama testi yaptırdınmı ondaki betahcgh değerindede belli oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…