2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı erkektir erkek olunca sağdan sola doğru kayıyor gibi oluyormuş kızda da pıt pıt oluyormuş bide 2li tarama testi yaptırdınmı ondaki betahcgh değerindede belli oluyormuş

yaptırdım canım ama sonucları gormedım doktorum cok ıyı deyınce alıp bakmadım bıle doktorumda butun testlerım bu gıttıgımde kopyasını ıstıycem ıkılı testten 2 hafta sonra ogrendım canım cınsıyetını yenı ogrendım daha doktor maşallah saglık bır erkek bebek dedı kuzucuma

bende perşembe alıcam sonuçları canım doktor ozaman söylücem dedi şimdi söyleyin dedim ümitlendirmiyim dedi sinir yaa hayırlısı neyse o olsun

bende perşembe alıcam sonuçları canım doktor ozaman söylücem dedi şimdi söyleyin dedim ümitlendirmiyim dedi sinir yaa hayırlısı neyse o olsun

kesın olsun dıye bekleyelım demıstır hayırlı saglıklı olsunlarda kız erkek hıc farketmez yeterkı sağlıklı olsunlar tabı bu arada meraktan catlıyoruz o ayrı

kaçta gideceksin bende gidicem yarın bende heyecanlıym umarım banada söyler cinsiyetini söyler dimi ya

bana 12+3 te soylemedı canım cınsıyetını 2 hafta sonra gıttıgımde soyledı ama burda 12 hafta ıcınde ogrenen cok kısı oldu

benim bebeğin gelişimi biraz önde gidiyor ondan umutlanıyor birde gittiğim hastane çok donanımlı ist.en iyi hastanelerinden makinelerine güveniyorum

ben gitmeden doktora sordum tahmin yapacakmısın yapmayacaksanız 1-2 hafta sonra geliyim dedim gel bakalım deneyelim dedi zorladım yani tabi bebiş acarsa bacaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…