Hayırlısı erkektir erkek olunca sağdan sola doğru kayıyor gibi oluyormuş kızda da pıt pıt oluyormuş bide 2li tarama testi yaptırdınmı ondaki betahcgh değerindede belli oluyormuş
slm kızlar
konuya direk girip görüşlerinizi bekliyorum :)
sizce ikili teste ne zaman gitmeliyim ?
yaptırdım canım ama sonucları gormedım doktorum cok ıyı deyınce alıp bakmadım bıle doktorumda butun testlerım bu gıttıgımde kopyasını ıstıycem ıkılı testten 2 hafta sonra ogrendım canım cınsıyetını yenı ogrendım daha doktor maşallah saglık bır erkek bebek dedıkuzucuma
bende perşembe alıcam sonuçları canım doktor ozaman söylücem dedi şimdi söyleyin dedim ümitlendirmiyim dedi sinir yaa hayırlısı neyse o olsun
kesın olsun dıye bekleyelım demıstır hayırlı saglıklı olsunlarda kız erkek hıc farketmez yeterkı sağlıklı olsunlar tabı bu arada meraktan catlıyoruz o ayrı
Aynen canım bende çıkayım size iyi sohbetler
2 hafta önce gittiğimde bebeğim 3 gün önden gidiyordu acaba yarın cinsiyet tahmini yaparmı banada yapsa da ne kadar doğru olur ki
uyuyamıyoruuuuuuuuuuujmmmmmmmmmmmmmmmmm
uyuyamıyoruuuuuuuuuuujmmmmmmmmmmmmmmmmm
uyuma sohbete devammmm ya şu göbüşlerin linkini biri benim için yazsın
kaçta gideceksin bende gidicem yarın bende heyecanlıym umarım banada söyler cinsiyetini söyler dimi ya
bana 12+3 te soylemedı canım cınsıyetını 2 hafta sonra gıttıgımde soyledı ama burda 12 hafta ıcınde ogrenen cok kısı oldu
benim bebeğin gelişimi biraz önde gidiyor ondan umutlanıyor birde gittiğim hastane çok donanımlı ist.en iyi hastanelerinden makinelerine güveniyorum
hangı hastaneye gıdıyorsun hangı semtte
ataşehir memoriale gidiyorum
hımm anadolu yakasındaymıs bende medıcana ınternational a gıdıyorum cıhaz cok onemlı ama soylemeyen doktor soylemıyor malesef cok umıtlenme dıye dedım yanlıs anlama ben cok umıtlı gıtmıstım kesın soyler dıye bırsey soylemedı
kaçta gideceksin bende gidicem yarın bende heyecanlıym umarım banada söyler cinsiyetini söyler dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?