2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm.. pelin için beklemedeyiz hala

çok geçmiş olsun.. serumu bulantı,kusma için mi veriyolar???

saol canım,evet bulantı kusma arttığı zaman vücuttaki suyu dengelemek için veriyorlar.ne zaman bitecek bu durumum sabırsızlıkla bekliyorum.artık psikolojim bozulmaya başladı,oğlumla yeterince ilgilenemiyorum canım sıkılıyor

Selllaaam kızlaar ben geldimm pelinlen görüştüm şimdi çıkmış drdan geliyo

suprizi kacmasin istiosan ozelden at be yavrummm hadi beee bak bn ck kalamiyabilirim netim gidip gidip gelio oldurma bni meraktan aci bna karnimda bebegimde var gunah bak kizzzzz

güzel günlerde kullan canım.. benimde kayınvalde alacakmıs dogum hedıyesı öle dıyo

gule gule kullannn ne mutlu sana:))

yaa desene ebruuu nolmuss ne cikmisss varmiymis piposu yoksa dudusuu??

yaaa nasıl sevindim anlatamam 2 gündür düşünüyormuş aslında süpris yapacakmış ama kredi kartı ile alışveriş yapınca bana msj gelio bunu düşünemeyince sürpriz pek kalmaıd msj gelince ben hemen arayınca şok olmuş

suprizi kacmasin istiosan ozelden at be yavrummm hadi beee bak bn ck kalamiyabilirim netim gidip gidip gelio oldurma bni meraktan aci bna karnimda bebegimde var gunah bak kizzzzz

oooyyy kıyyaammaam sana
ama öyle olurmu kııız insan ayrımı yapamıyorum valla bu konuda gelince söyler

Selllaaam kızlaar ben geldimm pelinlen görüştüm şimdi çıkmış drdan geliyo

günaydın kuzum
geldiğine emin misin cnm o da sen gibi kendini alışverişe verip çatlatmasın milleti

üzme cnm kendini.. oğlunda nasıldı hamişliğin onda da mı böyleydin???

valla ck iyi oluo buasik makinesi ozellikle de misafir gelince.ck rahatlicaksin bak cokk.sevidim tekrar hayirli olsun canm

günaydın kuzum
geldiğine emin misin cnm o da sen gibi kendini alışverişe verip çatlatmasın milleti

konuştum yeni çıktı valla bilemicem o kadarını olabilitesi yüksek yanii

oooyyy kıyyaammaam sana
ama öyle olurmu kııız insan ayrımı yapamıyorum valla bu konuda gelince söyler

ama ama internetim gderse bnde bgn ogrenemzsem hc uzulme snra arkamdan ah hamile kizdi bn nasil cani cektide soylemedim dyeeee:))saka saka neyse ozaman bn dua edeymde internetim gtmesin

aa evet canım du hemen değiştiriyorum

canım değiştirmen için söylemedim,görünce şaşırdım o yüzden yazdım.kırıldıysan özür dilerim

günaydın kuzum

yok canım bu kadar değildi yine kusuyordum ama.bu defa çok farklı,ağır geçiyor...

valla ck iyi oluo buasik makinesi ozellikle de misafir gelince.ck rahatlicaksin bak cokk.sevidim tekrar hayirli olsun canm

hayırlı olsun canım teknolojinin nimeti bulaşık makinası valla ne güzel düşünmüş kocişiin güzel günlerde kullan

valla çok zorlanıyordum artık hele sular acaip soguk burda ellerim donuyordu

yok canım benım nıye kırıyım ask olsun lafı bıle olmazz

yok canım bu kadar değildi yine kusuyordum ama.bu defa çok farklı,ağır geçiyor...

hımm.. ikinci hamişlik ilkinden farklı geçiyorsa, cinsiyeti de farklı oluyormuş canım ondan sordum
inşallah en kısa zamanda düzelirsin cnm.. hem evle uğraşmak hem hamişlik yeterince zor oluyor.. bi de senin oğluşun var..
rabbim yardımcın olsun canım :))

hayırlısı canım,diğer hamileliğimle sadece kusma şiddetinde fark var.ama yine erkek gibi geliyor bana ve çevremdekilere.kız olduğunu öğrenirsem çok şaşırırım heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…