2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııınnn kızlarrrr

umarım herkes iyidir......

Fatmacım hayırlı olsun bulaşık makinen iyi günlerde kullan canımmm....Valla çok büyük kolaylıkk......

herkese günaydın annişler

Selllaaam kızlaar ben geldimm pelinlen görüştüm şimdi çıkmış drdan geliyo

yaaaa yine çarşambaya döndük valla beklicez artık ne yapalım

canım hayırlı olsun bulaşık makinen valla bu dönem için en gerekli şeyler arasında....

canım ya okadar iyi anlıyorum seni bende devamlı hastanede yatmak zorunda kaldım tam 6 kilo verdim eridim desem yeridir. hiç geçmicek sanmıştım yine tam geçmedi ama odönemki gibi değilim umarım en kısa zamanda sende rahatlarsın

çıstak çıstak çıstaak

ahahah hadi ya
napıım canım işteyim avon siperişi vericek arkadaşım onla boğuşuyorum 1 saattir sen nasılsın?

kolay gelsin cnm ben de temizlik yapıcam bugün.. malum yarın akşam kocişim gelicek :124::124::124::124::124:
bugün temizlik bitsin yarın bütün gün onun sevdiği yemekleri yapıcam

kolay gelsin cnm ben de temizlik yapıcam bugün.. malum yarın akşam kocişim gelicek :124::124::124::124::124:

annuuumm
kolay gelsin bebeğim o zaman sana gecede kolay gelsin ayların patlaması olmasın tikkkaaat

tatlımm ne güzel haber senden mutlusu yoktur şimdi....

Günaydııınnn kızlarrrr

umarım herkes iyidir......

Fatmacım hayırlı olsun bulaşık makinen iyi günlerde kullan canımmm....Valla çok büyük kolaylıkk......

çok çok tşk ederim...

canım bulaşık makinan hayırlı olsun öncelikle.mide yanmasına yoğurt iyi geliyor,bi dene istersen

işyerindeyim yogurt bulamam soda ii gelir gibi gelio ama... öğle arasınada az kaldı bakalım...teşekkür ederim cnım benim

pelin alışveriş yapıyor galiba:44: kızlar bi sorsanıza gelecek miymiş,yoksa siz söyleyin bariii

Selllaaam kızlaar ben geldimm pelinlen görüştüm şimdi çıkmış drdan geliyo
oo birazz zor gelirr bencee kuzumm alışverişe vermiştir kendiniii :

günaydın kuzum
geldiğine emin misin cnm o da sen gibi kendini alışverişe verip çatlatmasın milleti
aynen cnaımm bncede veerir kesinn
oyy oyy ama çok yorm akendini yavaş yavaş yap kuzum temizliğini tamammı yakın olsak yardıma gelirdimmm :)
hemen biterdii :))
ayyyyyyyy yanlızlık bitioo yaşasınnn :))))) sen şimdi çeşit çeşit döktürürsünn yarınnn :))

işyerindeyim yogurt bulamam soda ii gelir gibi gelio ama... öğle arasınada az kaldı bakalım...teşekkür ederim cnım benim

rica ederim canım.iş yerinde öğle yemeği çıkıyor mu sizde?az önce hamilelikte beslenmeyle ilgili bi yazı okudum yemekhane tarzı yerlerde yemek yemeyin deniliyordu,etler az pişmiş olabilir ya da tam temizlik kurallarına uyulmuyubilir diye.ben de okulun yemekhanesinden yiyordum arada kaldım şimdi:44:

yok yaaa il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum öğle yemeği falan yok eve gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…