kızlar çok kötüsünüz,insan biraz çaktırır di mi amamesela pi mi du mu kısaca,hadi söyleyin
neymiş neymişşş söleseneeeeeeeeeeeeeee
ahahah hadi yahe kuzum haberim var da çaktırmıyom
sen nasılsın bugün???
Selllaaam kızlaar ben geldimm pelinlen görüştüm şimdi çıkmış drdan geliyo
yaaa nasıl sevindim anlatamam 2 gündür düşünüyormuş aslında süpris yapacakmış ama kredi kartı ile alışveriş yapınca bana msj gelio bunu düşünemeyince sürpriz pek kalmaıd msj gelince ben hemen arayınca şok olmuş
saol canım,evet bulantı kusma arttığı zaman vücuttaki suyu dengelemek için veriyorlar.ne zaman bitecek bu durumum sabırsızlıkla bekliyorum.artık psikolojim bozulmaya başladı,oğlumla yeterince ilgilenemiyorum canım sıkılıyor
sülemem
ögrendi dimi cinsiyeti meraktan çatlatma sonra ögrenmiş dimii
herkese günaydın annişler
yaaaa yine çarşambaya döndük valla beklicez artık ne yapalım
canım hayırlı olsun bulaşık makinen valla bu dönem için en gerekli şeyler arasında....
canım ya okadar iyi anlıyorum seni bende devamlı hastanede yatmak zorunda kaldım tam 6 kilo verdim eridim desem yeridir. hiç geçmicek sanmıştım yine tam geçmedi ama odönemki gibi değilim umarım en kısa zamanda sende rahatlarsın
ahahah hadi ya
napıım canım işteyim avon siperişi vericek arkadaşım onla boğuşuyorum 1 saattir sen nasılsın?
kolay gelsin cnm ben de temizlik yapıcam bugün.. malum yarın akşam kocişim gelicek :124::124::124::124::124:
bugün temizlik bitsin yarın bütün gün onun sevdiği yemekleri yapıcam
kolay gelsin cnm ben de temizlik yapıcam bugün.. malum yarın akşam kocişim gelicek :124::124::124::124::124:
Günaydııınnn kızlarrrr
umarım herkes iyidir......
Fatmacım hayırlı olsun bulaşık makinen iyi günlerde kullan canımmm....Valla çok büyük kolaylıkk......
herkese günaydın annişler
yaaaa yine çarşambaya döndük valla beklicez artık ne yapalım
canım hayırlı olsun bulaşık makinen valla bu dönem için en gerekli şeyler arasında....
canım ya okadar iyi anlıyorum seni bende devamlı hastanede yatmak zorunda kaldım tam 6 kilo verdim eridim desem yeridir. hiç geçmicek sanmıştım yine tam geçmedi ama odönemki gibi değilim umarım en kısa zamanda sende rahatlarsın
annuuumm
kolay gelsin bebeğim o zaman sanagecede kolay gelsin ayların patlaması olmasın tikkkaaat
ayyyy midem fena yanıooooooooooo yaaaa
canım bulaşık makinan hayırlı olsun öncelikle.mide yanmasına yoğurt iyi geliyor,bi dene istersen
oo birazz zor gelirr bencee kuzumm alışverişe vermiştir kendiniiiSelllaaam kızlaar ben geldimm pelinlen görüştüm şimdi çıkmış drdan geliyo
aynen cnaımm bncede veerir kesinn
günaydın kuzum
geldiğine emin misin cnm o da sen gibi kendini alışverişe verip çatlatmasın milleti
oyy oyy ama çok yorm akendini yavaş yavaş yap kuzum temizliğini tamammı yakın olsak yardıma gelirdimmm :)kolay gelsin cnm ben de temizlik yapıcam bugün.. malum yarın akşam kocişim gelicek :124::124::124::124::124:
pelin alışveriş yapıyor galiba:44:kızlar bi sorsanıza gelecek miymiş,yoksa siz söyleyin bariii
işyerindeyim yogurt bulamam soda ii gelir gibi gelio ama... öğle arasınada az kaldı bakalım...teşekkür ederim cnım benim
rica ederim canım.iş yerinde öğle yemeği çıkıyor mu sizde?az önce hamilelikte beslenmeyle ilgili bi yazı okudum yemekhane tarzı yerlerde yemek yemeyin deniliyordu,etler az pişmiş olabilir ya da tam temizlik kurallarına uyulmuyubilir diye.ben de okulun yemekhanesinden yiyordum arada kaldım şimdi:44:
canım bn konuştumda alışverişe gidicek die biliorumm bi değişiklik yapmazsaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?