o zaman siz söyleyin bebişin cinsiyetini
tamam anlaşıldı pelin alışverişe gittiyseee onun da kızzz
tatlımm ne güzel haber senden mutlusu yoktur şimdi....
oyy oyy ama çok yorm akendini yavaş yavaş yap kuzum temizliğini tamammı yakın olsak yardıma gelirdimmm :)
hemen biterdii :))
ayyyyyyyy yanlızlık bitioo yaşasınnn :))))) sen şimdi çeşit çeşit döktürürsünn yarınnn :))
ay nekadar guzel nekadar heyecanli bu cinsiyet isi ya deli olcam bnde istyrm ogrenmek artkkk...buarada kizlar bn internetten kitap indirdim smdi de cikti aliyorum bos zamanlarimda okuycam biraz.arada kk ya bakicam.cnku bilgisayara bakmaktan gozlerim mahvoldu zaten basimda agriyr...
ay nekadar guzel nekadar heyecanli bu cinsiyet isi ya deli olcam bnde istyrm ogrenmek artkkk...buarada kizlar bn internetten kitap indirdim smdi de cikti aliyorum bos zamanlarimda okuycam biraz.arada kk ya bakicam.cnku bilgisayara bakmaktan gozlerim mahvoldu zaten basimda agriyr...
oyy kıyamam ben sana kuzum
bi başladım mı bitiririm mutluluktan yorulduğumu bile anlamam ben
evt cnm walla kaç gündür adam doğru düzgün yemek yememiş..
bana hep çok güzel yemekler çıkıyo yemekhaneden diyodu.. meğer ben üzülmeyim diye söylemiyomuş
bazı günler sadece çorba ve pilav çıkıyomuş.. ee diyorum ana yemek yok mu.. pilav çorbayla yenir mi.. napsın aç kalmamak için çaresiz yiyomuşş..
bi gelsin ben neler neler yaparım ona :124::124::124:
kızlar bizim bebekler haziranda gelecek ya bide ben antalyadayım, biz doğunca bodyden başka bir şey giydiremeyecekmiyiz yoksa o hastahane çıkışı takımlar varya çok parçalı onlardan lazım olur mu?
rica ederim canım.iş yerinde öğle yemeği çıkıyor mu sizde?az önce hamilelikte beslenmeyle ilgili bi yazı okudum yemekhane tarzı yerlerde yemek yemeyin deniliyordu,etler az pişmiş olabilir ya da tam temizlik kurallarına uyulmuyubilir diye.ben de okulun yemekhanesinden yiyordum arada kaldım şimdi:44:
kızlar bizim bebekler haziranda gelecek ya bide ben antalyadayım, biz doğunca bodyden başka bir şey giydiremeyecekmiyiz yoksa o hastahane çıkışı takımlar varya çok parçalı onlardan lazım olur mu?
hastane çıkışları pek kullanışlı olmuyor diyorlar parçalı kıyafet zıbın falan alınır zayen bebişler hemen büyüdüklerinden 0-3 aylık kıyafetlerden çok almamak gerekşrmiş öle diyorlar
Haklısın aslında kışın olsa daha kolay olurdu sanki giydirirdik mis gibi sarar sarmalardık da yazın pişecek gibi geliyor yaa.
hiç fark etmio kuzum cinsiyet yeterki belli olsun her türlü sonu alışveriş oluooo
walla zuzum yha.. dualar ediyorum yarın hava çok güzel olsun uçuşlar iptal edilmesin diye..
heyecanla beklemedeyim :))
20 gün oldu bugün ama bana aylar geçmiş gibi geliyoo..
çok şükür rabbime kavuşuyorum artık
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canım ne hangi kitabi indirdin bebişlerle ilgiliyse bizde indirelim
benim kıyafet problemim yok herşeyi duruyo geçen dogumumda hazirana denk geldiğinden
yok am istersen bebislerle ilgili de bulablirim.bn dunya klasiklerinden indirdim.dur bde bebis bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?