2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay nekadar guzel nekadar heyecanli bu cinsiyet isi ya deli olcam bnde istyrm ogrenmek artkkk...buarada kizlar bn internetten kitap indirdim smdi de cikti aliyorum bos zamanlarimda okuycam biraz.arada kk ya bakicam.cnku bilgisayara bakmaktan gozlerim mahvoldu zaten basimda agriyr...

tatlımm ne güzel haber senden mutlusu yoktur şimdi....

walla zuzum yha.. dualar ediyorum yarın hava çok güzel olsun uçuşlar iptal edilmesin diye..
heyecanla beklemedeyim :))
20 gün oldu bugün ama bana aylar geçmiş gibi geliyoo..
çok şükür rabbime kavuşuyorum artık
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

oyy kıyamam ben sana kuzum
bi başladım mı bitiririm mutluluktan yorulduğumu bile anlamam ben
evt cnm walla kaç gündür adam doğru düzgün yemek yememiş..
bana hep çok güzel yemekler çıkıyo yemekhaneden diyodu.. meğer ben üzülmeyim diye söylemiyomuş
bazı günler sadece çorba ve pilav çıkıyomuş.. ee diyorum ana yemek yok mu.. pilav çorbayla yenir mi.. napsın aç kalmamak için çaresiz yiyomuşş..
bi gelsin ben neler neler yaparım ona :124::124::124:

canım ne hangi kitabi indirdin bebişlerle ilgiliyse bizde indirelim

ben de kitap okuyorum aynen ekrana bakmaktan gözlerim ağrıdı hem iş için hem muhabbet için gözüm ekrana yapıştı yaaa:) Şimdi okuyacağım kitaplar bana lazım olacak kitaplar.Hzzır vaktim varken okuyayım sonra vakit neden şeyi nedir onu bile unutucaz

kızlar bizim bebekler haziranda gelecek ya bide ben antalyadayım, biz doğunca bodyden başka bir şey giydiremeyecekmiyiz yoksa o hastahane çıkışı takımlar varya çok parçalı onlardan lazım olur mu?

Son düzenleme:

oyy kıyamam üzülme die söylememişş :S:S
uyuzlarr yhaa sadece çorba pilav olurmu o ne ööleee :S:S:S
döktür kuzum sen yarınn o özlemiştir de snein yemeklerinii ohh şöyle doya doyaa yesin enerjiside yerine gelsinnn hemm

kızlar bizim bebekler haziranda gelecek ya bide ben antalyadayım, biz doğunca bodyden başka bir şey giydiremeyecekmiyiz yoksa o hastahane çıkışı takımlar varya çok parçalı onlardan lazım olur mu?

o hastane çıkışlarından ben alıcam canım içinde herşeyleri oluoo daha ii gibi geldi bana :))

yani gitmezse olmaz dr kesin demiş çünküm neyse kızlar ben kaçtım belkim girerim öpüyorum hepiniiizziii bbyyy

Bende yemekhanede yiyorum öğle yemeklerimi aynen benimde içime sinmiyor salataları yemiyor ve etleri genelde iyice yanmış olanları seçiyorum ama çokta seçeneğim yok ya.

hastane çıkışları pek kullanışlı olmuyor diyorlar parçalı kıyafet zıbın falan alınır zayen bebişler hemen büyüdüklerinden 0-3 aylık kıyafetlerden çok almamak gerekşrmiş öle diyorlar

Haklısın aslında kışın olsa daha kolay olurdu sanki giydirirdik mis gibi sarar sarmalardık da yazın pişecek gibi geliyor yaa.

Haklısın aslında kışın olsa daha kolay olurdu sanki giydirirdik mis gibi sarar sarmalardık da yazın pişecek gibi geliyor yaa.

benim kıyafet problemim yok herşeyi duruyo geçen dogumumda hazirana denk geldiğinden

hiç fark etmio kuzum cinsiyet yeterki belli olsun her türlü sonu alışveriş oluooo

doğru diyon tatlımm bende alışveriş yapmak istiyorum ama daha 12 gün var öğrenmemee geçsiiin zamaan çabukkk

çok şükür tatlımm merak etme hava da iyi olur yarına ....

yok am istersen bebislerle ilgili de bulablirim.bn dunya klasiklerinden indirdim.dur bde bebis bakayim

ben aldım netten iki tane şimdilik.Güzel kitaplar.Biri sağlıklı bir gebelik ve gebelik öncesi ve sonrasında yapılacaklar diye Anneliğe güvenle yolculuk, diğeri de dahi çocuk yetiştirmek adında güzel kitaplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…