2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğru diyon tatlımm bende alışveriş yapmak istiyorum ama daha 12 gün var öğrenmemee geçsiiin zamaan çabukkk.

sorma kuzum bnmde çok fena alışveriş yapasım varda kocam :S durduruoooo kış dioo şimdi alıcakların ozaman kalınolur dio bi de daha kesin değil cinsiyet ondan

Süper ya ikinciside haziran bebişi..nasıl giydirmişdin ilk kuzunu rahat oluyomu? Neler lazım olmuştu ilk 3 ay?

ilk bebeğimi dogumdan 3 gün sonra kaybettim canım ben.. giydiremedim bile kolunu sokmadan tüm kıyafetleri duruyo ölece

Çok çok özür dilerim ben yeni takılıyorum ya buraya geçmiş sayfaları kaçırmışım affet ne olur...Bu bebişinle ve sonrakilerle uzun ve mutlu bir ömür dilerim .Patavatsızlık abidesiyim..

Naberrr kıslarrrrrrrrrr Günaydınnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin tatlımm bize tünaydın olacak neredeyseee

sorma kuzum bnmde çok fena alışveriş yapasım varda kocam :S durduruoooo kış dioo şimdi alıcakların ozaman kalınolur dio bi de daha kesin değil cinsiyet ondan

yaa bende ne beğensem hep birileri aldı diyorum ki meleğime ilk hediye bunu alıcam hoopp ben alana kadar hediye geliyooo artık beğendiğim bişi olunca demeyecem kendim gidip alıcam

Çok çok özür dilerim ben yeni takılıyorum ya buraya geçmiş sayfaları kaçırmışım affet ne olur...Bu bebişinle ve sonrakilerle uzun ve mutlu bir ömür dilerim .Patavatsızlık abidesiyim..

yok canım deme öle nerden bileceksin kii.. patavatsızlıga gelince bu patavatsızlık değilki patavatsız olan o kadr çok şey yaşadım ki iş yerinde hastanelerde oooooo

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr kocişim aradı şimdi...
bu akşam geliyomuşşş
planımı bozdu ama walla hiç sorun değil..
evimi de temizlerim yemeğimi de yaparım bi de üstüne duş alırım ohh mis gibii :124::124::124::124:
menümü yazıyorum merak eden bakabilir
spoiler
Mercimek Çorbası
Kürdan Kebabı
Pilav
Cacık
Mercimek Köfte
Közlenmiş biberli peynirli meze
Yalancı Ekmek Kadayıfı

Hem mercimek çorba hem mercimek köfte olucak ama ikisini de çok sever mecburen yapıcam artık :)

hepsi de kocişimin favorileri

ayhh ben kaçıyorum anca biter işim..
öpüyorum hepinizi çook

bikaç gün giremeyebilirim
beni özleyin anacımm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

yan aborjinoscum bbek bakimi ile ilgili cok kitap var ama onlari burdan indiremiyoruz maalesef.satin alman lazim canm

hadi gözün aydın canım sen bizi düşünme kocişinle güzel vakitler geçirinnnn senin adına çok sevindim ben kocişimden ayrı duramazdım Allah ayırmasın yaa mucksss

bu arada pelin le görüştüm alışverişteymiş..
çok oyalanmadan gelicek
az daa sabredin diyoo

gell pelin geell geelll

Canımmmm heyecanlı bekleyiş sona eriyorrr

nolaamazzzzzzzzzzz banane yaaa ben de uyumak istiyorummmmmm valla tatlım keyfini çıkar bi de güzel kahvaltını yap ohh misler gibi ama arada harekette yap yaniiiiiii

Valla canım ben eğitimlerimi , dublajımı hafiflettimmm bu ayın sonuna kadar rahatım ondan sonra nisana kadar durmadannnn çalışmakkk hergün spora gidiyorum canım 2 saat zaten oda olmasakesin şişik şişik gezerimm

Hadi canım gözünaydın sen koçişinle güzel zamanlar geçir biz sana önemli şeyleri söyleriz menünede bayıldım şimdide afiyet olsun ve iyi eğlenceler :124::124:

yaa kizlar ne geldi aklima ben taaa evlenmeden once magazada calisiodum oraya boyle hediyelik bebis icin biseyler gelmisti boyle kalp seklinde seffaf bi kutunun icinde ayakla giydirilmis seklde duran bi cift corap almistim coookkk sirin amaaa.ama pembe renkli almistim hala annemgilde duruo:)))olmasa oglanda olsa ogluma giydiririm bnde napim ckk sirinnn

canımmm benmm çookk sewindimmmm :))) yaaa
hadi hayırlısıı süprizz oldu bugün gelioo çok yormadan yapp bak kendiniiii :))
senin menünü sewsinler hepsii çook güzrl canımmm kolay gelsin sana işin çoook bgnnn akşamadaaa ekşınn olur zatennnn

özledimm çabuk dönn... talım kolay gele menün süpermiş şimdiden ellerine sağlık .....kolay geleeeee

merhaba teyzeşlaaarrr....
nasılsınız. ben çok köt kanlı revanlı rüyalar gördüm bugün çok korktum tekrar dönmem inş o günlere,dua edin bize... hepiniz hepizmiz allaha emanet...

kızlar gunaydın bu aralar ölü gibi uyuyorum yaa koçişi bile duymamışım giderken her sabah kalkardım o giderken üzüldüm şimdi oda hiç dokunmamış bana öylece uyumuşum ama gece pek rahat uyuyamadım ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…