bu konuda bende düşünüyorum bazen cunkı mayıs olcak gibi hissediyorumşekerler slm bi soru diyelim ki haziranda beklenen bebek mayısta geldi.burda mı olucaz yoksa mayıs annelerinde mi?
kızlarrr annişlerr ..koca haftasonu giremedim bir türlüü ..nasılsınız?umarım herkes iyidir canlarr...hepinizi çoookk özledim valla..sizlerle konuşmayınca olmuyor....cumartesi doktora gittik bizim ufaklık hiç bacakları açmadı..utangaçç anlayacağınız..bol bol yumruk attı..tekme attı ..bakalım 2 li testimiz için yarın gün alıcaz..kızlar sizler 2li testi nerde yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz?
ben geldimmm kızlarrrr....çooook özledim sizleri nasılsın nazlıcım ?kızçen nasılll?benimkide açmadı bacakları canım yaa bize nanik yaptı bol bol
pelishh kızı oluyormuş...çogalsın fıstıklarrrr
amaan dikkat et kendine canım hamilelikten çok duygusal olduk galiba bende dün sebebsiz yere ağladım kocişlerede fazlamı yükleniyoruz bilemiyorum ama yanımızda olsun istiyoruz sadece
bu konuda bende düşünüyorum bazen cunkı mayıs olcak gibi hissediyorum
ama burayada cok alıstım herhalde aynen devam ederiz :)
hoşgeldin canımmm
aman moralim bozuk işte neden bilmiyorum
hep sakinim diye diye bugün bi patlama anı yasadım canım sıkıldım
sen nasılsın?? tahmınde bulunmadımı peki hiç doktor gerçi 2 li testte falan söyler belkide
ben 80 ödedim canım ikili test için
hoşbulduk canım..
çok üzüldüm canım yaaa ...kıyamam valla yaanazar değmiştir..hormonların etkisiyle fena olmuşsun ...canım yaa ..eşine söyle sakinleştirsin seniii..rahatlatsın..yanında olsun..tek başına olunca daha fena olur insan..
canım doktorum hiç tahminde dahi bulunamadı valla..kapadı bacaklarını sıkı sıkı..
bakalım gelecek hafta 2li teste gidicez..inşallah o zaman gösterir ..
ben merkezi aradım 230 tl istedilerde çok geldi fiyat bana ..nerde yaptırdın sen canım..birde ikili testte ultrasonda bebek bize gösteriliyormu??
bana hamilelik cok iyi gelmişti eskisinden daha sakindim bilee
bide en ufak sey mutlu ediyordu
ama bi patlama noktası varmıs demekki
bimiyorum kıskanmaktanda değil ama insan daha cok ilgi bekliyor
cok pişman oldum ama karnım kasıklarım nasıl agrıyor demekki gerçekten etkileniyo :S
aman canım bebek etkilenmez olurmu..ne ona ne kendine kıyma..üzülme annesiii..oda üzülür hemen..
babasıda ilgi göstersin size..hem artık çift kişilik ilgi göstermesi lazım..hem bebişe hem sanaaa...
ona göree yaniiiii....
annesi sende üzme kuzunu babasıyla konuş anlat ...
adamcağızında ilk bebeği belki anlayamıyordur..olabilir..bizim kadar hasas değiller ki..öyle bir güdüleri yokk...bizde doğuştan annelik iç güdüsü varr..
ondandır canımcım ..konuş anlat eşinle ..üzme bebişiiidee..
öyle oldu herhalde canım gitmicem dedi yok dedim yaa git git gördükce daha sinir oldum
:)) bizimkiler cok utangac valla canım ama boşver net bişey olmadan söylemese daha iyi
insna daha bi merak ediyor cunkı bu sefer
haftaya diyebilir eevet bişeyler ..
ben özel hastanede yaptırdım ama mersindeyim
bu ikili testin fiyatı baya bi değişken canım 10 tlden 250 tl ye kadar fiyat gördum ben
seninki evet cok kategorisini giriyo yanii istersen baska hastanede araştır bide
cunki o fiyata bebişine bişeyler alırsın öyle değilmi
evet görüyorsun hatta biraz daha uzun süre bile görebilirsin inceliyor ya
daha cok dikkat edicem sağol canım takmıcam artık
evet haklısın daha cok işey hissetmiyorlar iyi davranıyor falan ama
aklı fikri hala maçlarda falan..
adamın spor aşkı öldürcek bi gün beni valla
bebişime kıyamam ben üzmicem onu
annemde gelmek istiyorda çok,o zaman oda gelsin..çok merak ediyor torununu..doya doya izlesinn..
evet canım bana yüksek geldi fiyat çokk..ama doktorum orayı tavsiye etti..en az hata payı olan bir merkez dedi..anneleri ve doktorlarını yanlış yönlendirmiyorlar dedi..ayyy ne bileyim ..şaşırdım kaldım vallaaa...:18::18:
merhaba annelerrr,uzun bir aradan sonra yine geldim aranıza,cinsiyetler belli olmuş peşpeşe ne güzell yaa,benimde cuma günü ikili test var bakalım bende sonuç alabilirmiyim bilmiyorum,ben devlette yaptıracağım gerçi orada söylerlermi şüpheliyim.neyse sağlıklı haberlerini alayım cinsiyeti sonrada öğrensem olur.
pelish çok sevindim adına yaa,bende senin gibi hep kız diyorum galiba istediğimden ama hayırlısı bakalımm.
aman bırak benimkide maç izliyor..offf bitmez bu maçlarrrrrbende sinir oluyorum...aman boşverrrrrrrrrr
takmaa bizde rahat rahat konuşalımm işteeeeee
merhaba annelerrr,uzun bir aradan sonra yine geldim aranıza,cinsiyetler belli olmuş peşpeşe ne güzell yaa,benimde cuma günü ikili test var bakalım bende sonuç alabilirmiyim bilmiyorum,ben devlette yaptıracağım gerçi orada söylerlermi şüpheliyim.neyse sağlıklı haberlerini alayım cinsiyeti sonrada öğrensem olur.
pelish çok sevindim adına yaa,bende senin gibi hep kız diyorum galiba istediğimden ama hayırlısı bakalımm.
Naptınız bacılarrr ben uyudumbiraz iyi geldii...
Naptınız bacılarrr ben uyudumbiraz iyi geldii...
canım hoş geldin...
kızın hayırlı uğurlu olsun..Allah her ikinizede uzun uzun sağlıklı mutlu ömürler versinnn
iyiyiz canım sen naptın uymuşun gerçi :))
eşin naptı sevindimiii kız olmasına :))
kızlarrrrrrrr kocişim aradı şimdi...
bu akşam geliyomuşşş
planımı bozdu ama walla hiç sorun değil..
evimi de temizlerim yemeğimi de yaparım bi de üstüne duş alırım ohh mis gibii :124::124::124::124:
menümü yazıyorum merak eden bakabilir
spoiler
Mercimek Çorbası
Kürdan Kebabı
Pilav
Cacık
Mercimek Köfte
Közlenmiş biberli peynirli meze
Yalancı Ekmek Kadayıfı
Hem mercimek çorba hem mercimek köfte olucak ama ikisini de çok sever mecburen yapıcam artık :)
hepsi de kocişimin favorileri
ayhh ben kaçıyorum anca biter işim..
öpüyorum hepinizi çook
bikaç gün giremeyebilirim
beni özleyin anacımm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hçb cnm teşekkür ederimmmAmin hepimize inşallahhh
Napim cnm valla yorgunluktan uykusuzluktan başım ağrıdı uyuyakalmışım artık..Ama geçmedi tabi minoset dindirdi..Ya çıktım doktordan aradım tabi.Dedim aşkım napıyosunn Uzatma mevzuya gir dediKazma ya Dedim kızın oluyo aiiiyyy dedi yerim onu der gibii Sevindi sağolsun sağlıklı olsunda dedi hiç önemli değil kızı erkeği..Aldıklarımı görünce daha bi değişik oldu tabii pembiş pembiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?