2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğru söylüyorsun canımm
araştırıcam hemenn
banada çok pahalı geldi.230 tl çok fazla yanii.ben istanbuldanım canım..istanbulda olan arkadaşlar yardım edin lutfen..sizler nerelerde yaptırdınız... ne kadara yaptırdınız...

canım bide istanbuldaymışsın cok daha fazla alternatifin var
ve burda istanbuldan bir cok arkadasımız var sen takip et burdan sor her girdiğinde
mutlaka önereceklerdir bi yer
Hatta şu anda kıjımmmm sen yaposun orda diye bi çıkış geldi

heheh sevilmeye baslanmıs hemen

Hatta şu anda kıjımmmm sen yaposun orda diye bi çıkış geldi

Ahhhhhh maşallahh maşalllahhhhh...valla hele bi doğsun babası kendini kızından alamıyacak bak görr...benim babam evlendim hala öylee..ablamın1 kızı var 2 de oğlu eniştemin favorisi kızı..kızım aşkımmm diye bir sevmeler ..bir aşkkk aman allahımm..ablamın pabucu dama atıldı...

canım bide istanbuldaymışsın cok daha fazla alternatifin var
ve burda istanbuldan bir cok arkadasımız var sen takip et burdan sor her girdiğinde
mutlaka önereceklerdir bi yer

heheh sevilmeye baslanmıs hemen

Sormaa küçük pandam benim

Canım kız çocukları babaya çok düşkündür ki kendimden biliyorum bu yaşta babamın sırtına çıkıyorum Hala evde maç yapıp bişiler kırmalar falan O baba ile kızının aşkı dediğin gibi bambaşka yaa

bende ist özel hastaneye gidiyorum bende yaptırıcam ikiliyi sorduk hastaneye muane ücretiyle 120tl wericez

teşekkürler lavinyacım,doktorların bazıları yanılma payından dolayı ümitlendirmek istemiyor,ama topikteki çoğu anneler öğrenince şaşırıyorum üstelik çoğu 12-13 haftalarda,inşallahhh allah gönlümüze göre verir canım..

bende ist özel hastaneye gidiyorum bende yaptırıcam ikiliyi sorduk hastaneye muane ücretiyle 120tl wericez

masalcım hangi hastane canım?
sadece muayne ücretimi 12otl kan tahlilini sordunmu canım?
birde bana kan tahlili yazdı bana..

bak aynen şöyle yazmış canım..
NT VE KAN TESTİ (11 -14 HAFTALAR ARASI )

masalcım hangi hastane canım?
sadece muayne ücretimi 12otl kan tahlilini sordunmu canım?
birde bana kan tahlili yazdı bana..

bak aynen şöyle yazmış canım..
NT VE KAN TESTİ (11 -14 HAFTALAR ARASI )

yenibosna safa hastanesi doktorumdan memnunum ikili testi kaça yapıyosunuz dedik 105 dedi muaneyle 120 olucak kanda içindedir herhalde ikili dedik

yenibosna safa hastanesi doktorumdan memnunum ikili testi kaça yapıyosunuz dedik 105 dedi muaneyle 120 olucak kanda içindedir herhalde ikili dedik

o hastanede bekarken gidiyodum beyin sinire hismetlerinden memnun kalmıştım.Cnm ikili test dediysen ona göre demişlerdir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…