2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalarrrrrrrrrrrrrr

ay bnde temmuz annesi olacağım Allah ın izniylee 10 haftalık olduk çok şükür ama zaman geçmiyoo ya resmenn hele sizin cinsiyetleri öğrendiğinizi duyuncaaaaaa anammm yerimde duramıyorum heycandann

Allah ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızıı inşallahhhhhhhh

bişi sorcam :26: şimdi ben 13.haftamda kontrole gidicem 2li tarama için kontrol muayenesi 21 gün içinde oluyo bnde 13.haftamda gideyimki kontrol muayenesinde gidince 16.haftamda oluyorum isabet olur bida 150 tl vermeyim dedim

ama ikili tarama için 13.haftam geç mi acaba :26: bi yardımcı olsanız liffennn

Hayırlı olsun canım ikili test 11 hafta ve 14 hafta içinde yapılıyor geç kalmazsın

şekerler slm bi soru diyelim ki haziranda beklenen bebek mayısta geldi.burda mı olucaz yoksa mayıs annelerinde mi?

Hayırlı olsun canım ikili test 11 hafta ve 14 hafta içinde yapılıyor geç kalmazsın

teşekkür ederim canım saolasın :) ii o zaman.. bide taşınıyorumm aynı zamanda ancaaa o zamana rahatça giderim diye 13. haftaya aldım... ay inşallahhhhhhhhhhhh pipisini görürümmm içime erkek doğuyoda ondann dedim

profil resmin çok güzel bayıldım o parmak ne güzel oynuyo öle ben 13 haftalığım bebek iyice büyüdükten sonra yapılmasını tavsiye etti doktorum yani 13+5 olduğumda yapılacak ikili testim hemen 11 haftaya girince yapılmasında ısrar etme cnm ok

çokkk mersii şekerimm o zamann iyi zamanda gidiyorumm kendime dert etmeme gerek yok saolasın cnaım rahatladım.. bugün 10 haftalığım 5 ocakta gidicem işte inşallah yavrum sağlıklıdır

çokkk mersii şekerimm o zamann iyi zamanda gidiyorumm kendime dert etmeme gerek yok saolasın cnaım rahatladım.. bugün 10 haftalığım 5 ocakta gidicem işte inşallah yavrum sağlıklıdır

inşallah hepimizinki sağlıklı doğar.belki 5 ocakta gittiğinde doktorun cinsiyet tahmininde de bulunur.öğrenirsin.listede adın varmı yoksa temmuz annelerinde mi ismin?

Maşallah ne göz varmış sende ya helal. Hayırlısı olsun inşallah. ben baktım baktım hiç bir şey anlamadım ama benimde kız inşallah.

öle böle değil hemen anlarım renkli ultrasondu baktığı..

inşşşşşşşşşşşşşşşşş herkesin gönlüne göre versin

hadi bakalımm 6 ocak çok geç değil mi ben şimdi bugün gittim 27 aralıkta giderim 15 günde bir şuan..

canımmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun allah hayırlısını versin sağ salim inşşşş.allah nazardan saklasın

inşallah hepimizinki sağlıklı doğar.belki 5 ocakta gittiğinde doktorun cinsiyet tahmininde de bulunur.öğrenirsin.listede adın varmı yoksa temmuz annelerinde mi ismin?

inşallah canım ben temmuz annelerindeyimm sizin heycanınıza şahit olmak için uğradım ara ara gelirim yinee

inşallah canım ben temmuz annelerindeyimm sizin heycanınıza şahit olmak için uğradım ara ara gelirim yinee

ok listemizi de takip edersin kimlerin belli olmuş diye :) hamile kalmadan önce hamile kalsam diyosun,kalınca göbüşüm büyüsün diyosun,göbüş az büyüyünce cinsiyeti diyosun,cinsiyet belli olunca da bi doğsun diyoruz bakalım doğunca ne diycez o zamanda bi büyüse falan deriz herhalde

aa bende o zaman 1 hafta daha sıkım dişimide 13 haftada gidiyim

iyi akşamlar kızlarrr,
bugün iş yerinde işlerim o kadar çoktu ki bakamadım kk'ya ama aklım hep sizdeydi pelishinde kızı olacakmış çok sevindimm:))
kızım erken uyudu öğlen uykusunu uyumamış oyun oynamaktan geldi 20de uyudu kuzucum kocişimde maç izliyor bende nette fink atıyorum hehehhhh:)))

şekerler slm bi soru diyelim ki haziranda beklenen bebek mayısta geldi.burda mı olucaz yoksa mayıs annelerinde mi?

kızlarrr annişlerr ..koca haftasonu giremedim bir türlüü ..nasılsınız?umarım herkes iyidir canlarr...hepinizi çoookk özledim valla..sizlerle konuşmayınca olmuyor....cumartesi doktora gittik bizim ufaklık hiç bacakları açmadı..utangaçç anlayacağınız..bol bol yumruk attı..tekme attı ..bakalım 2 li testimiz için yarın gün alıcaz..kızlar sizler 2li testi nerde yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz?

eveeet ya herkes geçmişi okuyor galiba kocişde yok çok sıkıldım kimsede yazmıyor :44:

aynen benimkide simdi gitti
kaç ayın sakinliği ile bugün sinirlerim cok bozuldu
beni yalnız bırakıyorsun diyee oturdum agladım normalde takmazdım hiç
kaç ayın şeyi cıktı galiba cok aglamısım ve kasıgım agrıyor korktum pişman oldum :26:

amaan dikkat et kendine canım hamilelikten çok duygusal olduk galiba bende dün sebebsiz yere ağladım kocişlerede fazlamı yükleniyoruz bilemiyorum ama yanımızda olsun istiyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…