2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pelinnn kime diyorum ben....

ben çıkyom kızlar bugünkü haberide 5 dkda aldım yani...

hadi iyi akşamlar...

zuzumm senin tickerı değiştirsek yaaa artıkk bilmiyorum ne kadarlık oldu kuzunn..

canımm değiştircez de şu 3 aylık dönemi atlatayım dedimmm bide her gittiğimde farklı bi tarih çıktı kafam karıştı Sat la aynı gitmiyodukk artık 24 aralıkta gittiğimde dr ne derse onu yaparız ticker a bende sıkıldım vallaa bebişimi yazmak istiyooomm

ee sorduklarımı sende cevapla ozman...hadi çabuk çıkcam..

yaaa kusura bakma pc hata verdi deli oldummmmmm
göğüslerim acayip büyüdü , göbiş de çıktı ama göüslerim kahverengi olmadı hala aynı...
tatlı eskiden de yemezdim şimdi de yemiyorum , madalina portakal , asıldım meyveye anlayacağın.

annem diyoki ben 3 kız doğurdum 3 ündede gögüs uçlarım kapkara oldu benimde hiç rengi değişmedi gögüs uçlarımın ondan bana çektisen erkek dio banada ama tabi herkeste değişiyor özellikler hiç belli olmuyor yani

evet aslinda haklisin, bana da kimisi kiz kimisi erkek diyor , acayip sivilcelendi yüzüm bi ara , resmen çirkinleştim ama herkes de bi yandan erkek diyor.
üff ne zor şeymiş yaa :)

yok canim bende onu dusundum once ama adet gunum degil doktorumu aradim o da beni korkuttu normal degik vajina agrisi yat hic kalkma dedi

geçmiş olsun tatlım, bol bol dinlen sen o zaman. Allah şifa versin...

kızlar yaaa bugün süpperrr bişey oldu. daha önce bursada çalışıyordum ve her malatyaya gelişimde evimize çok yakın olan bi okulun önünden gçerken dua ediyordum. lütfen burada çalışayım Allahım diye. aradan 2 sene geçti, eş durumundan malatyaya geldim ama o okula tayin olmadım. aradan geçen 6 ay sonucunda ise çalıştığım okul kapandı ve hiç olmayacak şekilde ben ilçeden merkeze ve o okula atandımmmmmmm
duanın gücü diyorum yaaaaaa.... bebişlerimize dua etmeyi de ihmal etmeyelim olur mu???? sevincimi paylaşıyım dedim de :)

bu arada senin imzanıı sevsinlerrrr..yaaa nedendir bilemem kız analarını duydukça daha bi sevindirik oluyorumm bendee..bu arada sen nazlı ve ebruu üçünüzde kızladınızz...:)))

Devamını bekliyoruzzzz :

pelissh geliyorum ve görüyorum ki kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

inanmıyorum seninde kızın olcak demek heyotttttttttt bunuda bildim...

evet cnm tutturdun valla

iyi akşamlar kızlaar nasılsınızz
akşama kadar nette sorun vardı bende bol temizlik yaptım bugünn
dayımın eşi aradı kız istediğimi biliyoo cinsiyet noldu belli oldumu falan dedi
bende belli değil ama %80 kız dedim
aaa o zaman kesin erkektiir benim 2.dede öyle demişlerdi erkek çıktı dedi dalacaktım nerdeyse
şom agızlı nolcak

dengesiz

boşveer kuuzm hasetii vardırrr yanii olabilirrr tabii yanılma payıı ama çok ufak bi ihtimall..hem ona neee yani...

canım tebrik ederim demek bi tane daha prenses geliyor listeye baktımda senden sonra ne kadar çok erkek var çok heycanlandım ya benimde cuma belli olcak tabi inşallah gösteriri çok merak ediyorum aldıklarında çok güzel Allah sağlıklı günlerde ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsi darısı başımıza artık

boşveer kuuzm hasetii vardırrr yanii olabilirrr tabii yanılma payıı ama çok ufak bi ihtimall..hem ona neee yani...
aynen canım yaa ben zaten halaa bebişim diye seviyorum kendimi kaptırmadım o ihtimali düşünerek
ama ne gıcık insanlar var
ayın 15 inde indrim varmış biraz kız için biraz unisex bişeyler alıırım demiştim
bilmiyorum napsam sımdı

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ziran-anneleri-bebislere-neler-alindi-10.html buraya ekledm canımm..ççooookk çokk teşkkürederizzzzz

kızlar ben kaçıyorum uzanıym brazz gece uyumadım hiç..bide bugn doktordu alışverişti derken beynim akıyo vallaa..hepinizi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…