zuzumm senin tickerı değiştirsek yaaa artıkk bilmiyorum ne kadarlık oldu kuzunn..
Miray ,
bana da bana daa :)
ölücem meraktan :)
ee sorduklarımı sende cevapla ozman...hadi çabuk çıkcam..
yaaa kusura bakma pc hata verdi deli oldummmmmm
göğüslerim acayip büyüdü , göbiş de çıktı ama göüslerim kahverengi olmadı hala aynı...
tatlı eskiden de yemezdim şimdi de yemiyorum , madalina portakal , asıldım meyveye anlayacağın.
annem diyoki ben 3 kız doğurdum 3 ündede gögüs uçlarım kapkara oldu benimde hiç rengi değişmedi gögüs uçlarımın ondan bana çektisen erkek dio banada ama tabi herkeste değişiyor özellikler hiç belli olmuyor yani
yok canim bende onu dusundum once ama adet gunum degil doktorumu aradim o da beni korkuttu normal degik vajina agrisi yat hic kalkma dedi
bu arada senin imzanıı sevsinlerrrr..yaaa nedendir bilemem kız analarını duydukça daha bi sevindirik oluyorumm bendee..bu arada sen nazlı ve ebruu üçünüzde kızladınızz...:)))
pelissh geliyorum ve görüyorum ki kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inanmıyorum seninde kızın olcak demek heyotttttttttt bunuda bildim...
iyi akşamlar kızlaar nasılsınızz
akşama kadar nette sorun vardı bende bol temizlik yaptım bugünn
dayımın eşi aradı kız istediğimi biliyoo cinsiyet noldu belli oldumu falan dedi
bende belli değil ama %80 kız dedim
aaa o zaman kesin erkektiir benim 2.dede öyle demişlerdi erkek çıktı dedi dalacaktım nerdeyse
şom agızlı nolcak
yaws ben sana ne dedimde peki?
senin zöellikler neydi annat bakem kızına göre bakınca sanki oğlun olcak gibi ama say bakim göbüşün memişin büyüdümü çok..kahverengi oldumu ucu...
sonra ekşimi çok yiyodun tatlımı...güzelleştinmi?
iyi akşamlar kızlaar nasılsınızz
akşama kadar nette sorun vardı bende bol temizlik yaptım bugünn
dayımın eşi aradı kız istediğimi biliyoo cinsiyet noldu belli oldumu falan dedi
bende belli değil ama %80 kız dedim
aaa o zaman kesin erkektiir benim 2.dede öyle demişlerdi erkek çıktı dedi dalacaktım nerdeyse
şom agızlı nolcak
dengesiz
aynen canım yaa ben zaten halaa bebişim diye seviyorum kendimi kaptırmadım o ihtimali düşünerekboşveer kuuzm hasetii vardırrr yanii olabilirrr tabii yanılma payıı ama çok ufak bi ihtimall..hem ona neee yani...
canım tebrik ederim demek bi tane daha prenses geliyorlisteye baktımda senden sonra ne kadar çok erkek var çok heycanlandım ya benimde cuma belli olcak tabi inşallah gösteriri çok merak ediyorum aldıklarında çok güzel Allah sağlıklı günlerde ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsi darısı başımıza artık
kız değilse bile bırak 2 gun seviniyim dimii ama gıcıkkkkkkkk
bu arada burdanda yaziim bebişim bebişin hayırlı olsun cok sevndim kız olmasınaa
artık benimki olmazsa ebruyla senınkını severm napayım
alışveriişş yaptınmııı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?