ayyy kıslar bende meraktan çatlıcam bu cinsiyet konusunda başka dr. gitsemmi kendi kontrolüme kadar yaaaaaaa
Canım ikili test yaptırdınmı oradaki değerlere bakılarak tahmin ediliyor bu zaman kadar göstermediyese nazlanıyordur bence
yaptırdım cnm ama dr. amcamız fazla garantici emin olmadan hiç bişey sölemediii
yaptırdım cnm ama dr. amcamız fazla garantici emin olmadan hiç bişey sölemediii
ayyy kıslar bende meraktan çatlıcam bu cinsiyet konusunda başka dr. gitsemmi kendi kontrolüme kadar yaaaaaaa
evettt başlasın ekşın dolu günlergelsin iyi haberler ...öğrenilsin cinsiyetler...başlasın alışverişlerrrrrrryupiiiiii
tutmayın o zaman beniiiiiiiiiiiiiii
kocişko iflas bayrağını açar heraldeee
valla öyle bebiş bebiş diye tutturması değil artık naparlar bilemem :))
Ocak ilk hafta kontrolüm cnm anlayacağın daha çooookk var
dediğin gibi varmış canım baya sen en iyisimi bi git yarın bir gün
artık belli olur yanii saklamaz etmezse :))
Betahcgh degerine göre 50nin altı erkek 50 üstüde erkek oluyormuş ve bunu çoğu insanda ispatladılar da onu sordum canım
bende merak ettim bugün 116 mıydı 106 mıydı öyle bişeydi
bakalım dogru cıkacakmı
ama takvimlerden daha cok dogru cıkıyo gibi sanki
istanbulda oturan arkadaşlar ..ikili testi nerede ve ne kadara yaptıdığınızı yazarmısınızzz??
Betahcgh degerine göre 50nin altı erkek 50 üstüde erkek oluyormuş ve bunu çoğu insanda ispatladılar da onu sordum canım
Genellikle doğru çıkıyormuş bakalım sende de doğru çıkcakmı
bende merak ettim bugün 116 mıydı 106 mıydı öyle bişeydi
bakalım dogru cıkacakmı
ama takvimlerden daha cok dogru cıkıyo gibi sanki
kııızzllaaarr çin takvimi yüzdde 80 tutuyooooo söliim size kaç kişiye sordum yakınlardan hep çinde tutmuş kuzenleriminde öyle habarınız olsuunbenimde tuttuu
iyi akşamlar kızlar....
annem rahatsızdı epeydir o sebeple gelemedim....bel fıtığı başlangıcı varmış ve ben yanındaydım vs......şimdi daha iyi şükür....
tatlım ben yarın avcılar murat kölük devlet hastanesinden randevu aldım.....bedava olacak....
kendi dr.un olduğu avcılar medicana 108 tl dedi.....sigortam varken ne gerek var dedim bende....
çok teşekkür ederim canım..anneciğine çok geçmiş olsun..Tez zamanda iyileşir inşallahh...
bu hastaneleride hemen not ettim yarın onlarıda arıyacağım...gerçekten çok teşekkür ederim..iinşallahh herşey yolunda çıkar ve senin iyi haberlerini alırız canıımmm..
bendede tuttu canım cın takvımı hatta bır alt ay ve bı ust ay hep kızdı dedım bı umut belkı bendede kız olur ama yok valla erkekım gelıyor
Çin takvimi bendede tuttu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?