2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kıslar bende meraktan çatlıcam bu cinsiyet konusunda başka dr. gitsemmi kendi kontrolüme kadar yaaaaaaa

canım bir başka doktora daha git..maşallah kocaman olmuş..artık görülmesi lazım..ihmal etme..ne zararı olur ki sonra bir başka gözünde bakmasının..

Son düzenleme:

istanbulda oturan arkadaşlar ..ikili testi nerede ve ne kadara yaptıdığınızı yazarmısınızzz??

iyi akşamlar kızlar....
annem rahatsızdı epeydir o sebeple gelemedim....bel fıtığı başlangıcı varmış ve ben yanındaydım vs......şimdi daha iyi şükür....

tatlım ben yarın avcılar murat kölük devlet hastanesinden randevu aldım.....bedava olacak....
kendi dr.un olduğu avcılar medicana 108 tl dedi.....sigortam varken ne gerek var dedim bende....

bende merak ettim bugün 116 mıydı 106 mıydı öyle bişeydi
bakalım dogru cıkacakmı
ama takvimlerden daha cok dogru cıkıyo gibi sanki

hakkımızda hayırlısı canımm ...
bak bunda bile kız çıkıyor
benim çookkk uykum geldiii ,resmen ayakta uyukluyorum...
hepinizi kocamannnn kocamannnn öpüyorum..bebişlere iyi bakınnn....
kocişlerle kapışmayıııııınnnnnnn....

kııızzllaaarr çin takvimi yüzdde 80 tutuyooooo söliim size kaç kişiye sordum yakınlardan hep çinde tutmuş kuzenleriminde öyle habarınız olsuun benimde tuttuu

kııızzllaaarr çin takvimi yüzdde 80 tutuyooooo söliim size kaç kişiye sordum yakınlardan hep çinde tutmuş kuzenleriminde öyle habarınız olsuun benimde tuttuu

bendede tuttu canım cın takvımı hatta bır alt ay ve bı ust ay hep kızdı dedım bı umut belkı bendede kız olur ama yok valla erkekım gelıyor

çok teşekkür ederim canım..anneciğine çok geçmiş olsun..Tez zamanda iyileşir inşallahh...
bu hastaneleride hemen not ettim yarın onlarıda arıyacağım...gerçekten çok teşekkür ederim..iinşallahh herşey yolunda çıkar ve senin iyi haberlerini alırız canıımmm..

hayırlı olsun....cinsiyetler de belli olmaya başlamış...
benim dr.da 29 aralık ta ikili sonucunu getir bakalım hem de cinsiyet tahmini yapalım dedi.....

ne demek canım faydalı olmaya çalışıyoruz şurda birbirimize....inşallah işine yarar bilgi....
tlf.la bir şey söylerler mi bilemem ama...kesin yapıyorlar bu testi haberin olsun....
metrobüs avcılar durağında ineceksin eğer gelirsen.....

çin takvimi bana erkek çıkıyor...
bakalım hayırlısı artık göreceğiz :)))))

sabah 06:10 uyanma vakti yani uyku saatim gelmişte geçiyor bile....
iyi geceler kızlar,bebişlerinize,kendinize dikkat edin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…