2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim geçti ama bu seferde belirtiler yok gibi diye telaş eder oldum acaba bebeğim nasıl diye..:26:

Bendede biraz var aynı durum hareketlerini hissedinceye kadar tedirgin olacağız sanırım.Gerçi 3 ay bitti benim bulantılar çok azaldi ama hala bazen sabahları öğürme yaşıyorum.Öğürme yaşıyorum nasıl bir lafsa ,midem bulanıyor.

kııızzllaaarr çin takvimi yüzdde 80 tutuyooooo söliim size kaç kişiye sordum yakınlardan hep çinde tutmuş kuzenleriminde öyle habarınız olsuun benimde tuttuu

rubetçim benim çin takvimde hamile kaldığım ayda kız çıkyor ama benim oğlum olacak ben inanmıyorum çin takvimine hatta seviniyodum tutturdum kızı diye malesef çin takvimi bana uymadı

inş. geçer,,ayyy geçince benim de öyle dertlerim mi olacak kii!!!aman allahım nasıl geçecek 9 ay

Canım benim de 3.ayım bitti ama bulantılar hala devam ediyor.. Bi 6.haftamda feci kusmalarım vardı bir de geçen hafta çok şiddetli oldu,2 gündür biraz daha iyiyim sanki,az da olsa bişeyler yiyebiliyorum.. Buna da şükür.Bebek hareketlenince geçer diyolar.. İnş bebişim tembel bişey değildirde çabucak hissederim hareketlerini

inş. geçer,,ayyy geçince benim de öyle dertlerim mi olacak kii!!!aman allahım nasıl geçecek 9 ay

haftaya dahada iyi hissedeceksin kendini azlacak sonra komple biticek..

bu sefer acaba bebek yaşıyomu diye tasalanıyoruz belirti yok gibi bazen korkuyorum daha randevu 28 inde:26:

bende de sabahları sadece oluyordu sonra geçti işte sabah yataktan çok hızlı kalkma doktor beni uyardı artık yavaşça kalkıyorum...

günaydın kızlar.bugun acayıp bı ruya gordum allah hayırlara getırsın.dogum yapıyomusum bebegım 1 kg ya var ya yok mınnacık.ben dıyorum bu nıye bole kucucuk nasıl bakıcam buna.sonra neyse uzerını gıydırıyoruz hastaneden eve gelıyoruz yattıgı yerden dusuruyorum yeresonra nası aglıcam dıye mosmor oldu bebeğim. korkudan nasıl fırlamısım yataktan

günaydın hamişler
nasılsınız bugün umarım güne güzel başlamışsınızdır. ben güzel bi sabah kahvaltısından sonra sizinleyim...

hayır olsun canım ya bu dönemlerde böle rüyalar böle görcez mecburen bilinçaltımızda kaygılarımız var sonuçta ben ona benzer bir rüya gördüm geçen gün benimki yaşamadı filan böle uyanınca belli süre kendime gelemedim.

Çin takvimi erkek
Rus takvimi kız ....Çin bende tutmadı ama rus tutdu. Benimde kızım oluyor.

bende tutmadı çok garip ama benimle aynı sat olanlarda kız var bende yok yani ben bu işten bişi anlamadım..bana bişe işlemiyor demekki...

ben bence anneanneme çekmişim tüm teyzelerimde oğlan çocuğu var bazısında kız yok bende de oğlan olucağı kesindi...ayrıca ilk düşük yaptığım ikizdi 6.haftada düştü anneannm 3 ikiz bebek doğurmuş düşürdüğüde olmuş annemle alakm yok yanii...ben annemin ilk çocuğu kız olduma göre anneanneye çektim ben...

yalnız o çok doğurgandı vay benim halime 18 bebek doğurdu ömrü hastanelerde geçti 10 tanesi şuan hayatta yani teyzeler ve dayılar...

Ama anneaneye çektiysem birsürü kız doğurmuş 8 teyzem var benim yanisi bir kızı garantilemiş oluyorum ...

oğlum olcanı duydu bana diyor aferin oğlun olsun kızın sonra olur zaten töbeeee ....ikinci postaya artık kızı tuttururuz...

Günaydıııınn günaydınnn günaydııınnnn anneciklerrrr

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım 13+6 günlük hamileyim.kuşadasında oturuyorum.yaşım 26.
bizim cinsiyet 2 hafta sonra belli olacak ne güzel siz öğrenmişsiniz

hoşgeldin tatlım aramızaaa

günaydın hamişlerim nasılsınız güne nasıl başladınız
ben çok kokoş başladım siyah bir elkbise altına bir rugan akkabı çektim azcık topuklu giydim ...
birazda makyaj kendimi iyi hissettim...

o kokoşluk senin kanında var bende saçıma fön çektirince kendimi öyle iyi hissediyorum ki canımmmm .

canım hayır olsun diyelimmmm bende çok kötü bi rüya gördümm kanser oluyomuşumm o kadar üzgündüm ki hala etkisinde gibiyimm

valla aynen canım içime ateş çökmüş sanki..korkudan

haftaya dahada iyi hissedeceksin kendini azlacak sonra komple biticek..

bu sefer acaba bebek yaşıyomu diye tasalanıyoruz belirti yok gibi bazen korkuyorum daha randevu 28 inde:26:

benim de bir ara yoğundu ama haftasını bilmiyorum..Güne güzel güzel başlamayı özledim,,bu ara yakın çevremde dertte çok..kanser olanlar,1 yıllık evli olan boşanan en yakın arkadaşım...doğsun artık bebişim

18 bebek doğuran bir anane torunuysan aman diyim bebişden sonra çok iyi korun valla spiral ,poşet falan dinlemez senin yumurtalar...bir 10 ay sonra hop kızında kucağında.
Herşeyin hayırlısı tabi...

Allah hayırlara getirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…