valla canım benmde bakınca kız çıkıyo ama bilmiyorum senin en son sat ne zamandı?
26 ağustos cnm
kızlarr sınırlerım tepemde kayınvalıdem yıne patlattı bombayı bebek oda sıparısı vermıs yaa kadın hemde bana sormadan yaa ben bebek odası yapmayı dusunmuyorum dedıkce hemde kucucuk bır odam var ve kapısı salonun ortasına acılıyor bebek orda uyuyamazkı butun ses hersey ıcerde ben yatak odasına ılk etapta bı yatak alıcaktım bebege o sekılde 1 sene ıdare edıcektım yaa bunların hepsını gectım yaa ınsan bı sorar dıme bı fıkır alır dıme cok hıc ne sormak ne bısey ısın kotusu o odada ıkı tane teklı tv koltugum var bıtane televızyonum var lcd bunları nereye koyucamkı sımdı ben bız o odayı oyun odası olarak kullandık bugune kadar ve bu evde 1 yılddan daha fazla daha oturmak ıstemedıgım ıcın bebek odası hıc dusunuyorum delırıcem az kaldı
Canım sende söyleseydin diirek ben bebek odası düşünmüyorum die çıldırıyorum böle işe karıştıklarında
kızlarr sınırlerım tepemde kayınvalıdem yıne patlattı bombayı bebek oda sıparısı vermıs yaa kadın hemde bana sormadan yaa ben bebek odası yapmayı dusunmuyorum dedıkce hemde kucucuk bır odam var ve kapısı salonun ortasına acılıyor bebek orda uyuyamazkı butun ses hersey ıcerde ben yatak odasına ılk etapta bı yatak alıcaktım bebege o sekılde 1 sene ıdare edıcektım yaa bunların hepsını gectım yaa ınsan bı sorar dıme bı fıkır alır dıme cok hıc ne sormak ne bısey ısın kotusu o odada ıkı tane teklı tv koltugum var bıtane televızyonum var lcd bunları nereye koyucamkı sımdı ben bız o odayı oyun odası olarak kullandık bugune kadar ve bu evde 1 yılddan daha fazla daha oturmak ıstemedıgım ıcın bebek odası hıc dusunuyorum delırıcem az kaldı
Ah canım allah kolaylık versin yatmadan bi açayım dedim bizim kızlar napıyo bugün hiç giremedim senin kaynana kafa basmıyo herhalde sen söle söle o inadına tam tersini yapsın adamın sinirini kaldırıyolar ya ona ne oluyo hem nie o beğeniyo senin fikrini bile almadn illa para harcamak istiyosa gel kızım der gidersin çarşıya sen ne istiyosan beğenirsin oda beğensin fikir sorsun sonrada ödesin paralarıallahım akıl fikir ver yarabbim
istanbulda oturan arkadaşlar ..ikili testi nerede ve ne kadara yaptıdığınızı yazarmısınızzz??
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım 13+6 günlük hamileyim.kuşadasında oturuyorum.yaşım 26.
bizim cinsiyet 2 hafta sonra belli olacak ne güzel siz öğrenmişsiniz
Günaydın kızlar...Çok yoğun bir gün beni bekliyor bir sürü işim var.Ama ben eve gidip battaniyenin altında limonlu çay içip uyuklamak istiyorum.....:2:
GÜNAYDIN HANIMLAR,bizim üç ay bitti ama bulantılar geçmeddiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın kızlar...Çok yoğun bir gün beni bekliyor bir sürü işim var.Ama ben eve gidip battaniyenin altında limonlu çay içip uyuklamak istiyorum.....:2:
bende istiyorum :2::2::2::2::2: kahvaltıda yaparız miss gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?