2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr sınırlerım tepemde kayınvalıdem yıne patlattı bombayı bebek oda sıparısı vermıs yaa kadın hemde bana sormadan yaa ben bebek odası yapmayı dusunmuyorum dedıkce hemde kucucuk bır odam var ve kapısı salonun ortasına acılıyor bebek orda uyuyamazkı butun ses hersey ıcerde ben yatak odasına ılk etapta bı yatak alıcaktım bebege o sekılde 1 sene ıdare edıcektım yaa bunların hepsını gectım yaa ınsan bı sorar dıme bı fıkır alır dıme cok hıc ne sormak ne bısey ısın kotusu o odada ıkı tane teklı tv koltugum var bıtane televızyonum var lcd bunları nereye koyucamkı sımdı ben bız o odayı oyun odası olarak kullandık bugune kadar ve bu evde 1 yılddan daha fazla daha oturmak ıstemedıgım ıcın bebek odası hıc dusunuyorum delırıcem az kaldı

Canım sende söyleseydin diirek ben bebek odası düşünmüyorum die çıldırıyorum böle işe karıştıklarında

Canım sende söyleseydin diirek ben bebek odası düşünmüyorum die çıldırıyorum böle işe karıştıklarında

canım yaklasık 15 haftalık hamıleyım 4 haftada hamıle oldugumu ogrendım ve neredeyse 11 haftadır ben bebek odası yapmayacagım ıstemıyorum tasınınca yapıcam dıyıp duruyorum anlamıyor kadın yaaa anlamadıgı gıbı bıde gıtmıs sıparıs vermıs aslında bana soylemek ıstemıyormus surprız olsun dıye ama odayı bosaltmam ıcın soyluyormus dalga gecıyor bıde yaa dedım iptal et ıptal etmıyorsanda kendı evıne koy bebek odasını ben bebek odası yapmayacagımmmmmmmmmm dedım ama anlamıyorkı olmuyor anlamıyor kapıdan cıkarken ustune basa basa ıptal et sıparısını dedım bakalım yarın nolucak

Son düzenleme:

Ah canım allah kolaylık versin yatmadan bi açayım dedim bizim kızlar napıyo bugün hiç giremedim senin kaynana kafa basmıyo herhalde sen söle söle o inadına tam tersini yapsın adamın sinirini kaldırıyolar ya ona ne oluyo hem nie o beğeniyo senin fikrini bile almadn illa para harcamak istiyosa gel kızım der gidersin çarşıya sen ne istiyosan beğenirsin oda beğensin fikir sorsun sonrada ödesin paraları allahım akıl fikir ver yarabbim

aaa olurmu ozaman benı kım sınır edıcek ama esımede yemın ettım egerkı o takım gelsın eve bende eve sokarsam ne olayım dedım soyle annene ıptal etsın dedım esımde bu sefer cok sınırlendı annesının yaptıgına bakalım nolucak ben artık sesımı cıkarmıyorum esım halletsın annesıyle arasında

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım 13+6 günlük hamileyim.kuşadasında oturuyorum.yaşım 26.
bizim cinsiyet 2 hafta sonra belli olacak ne güzel siz öğrenmişsiniz

günaydınnnnnnn amaninn kimsecikler yokkk.Tembel annişler uyanın bakimmmmm Güne erken başlayın, bebişiniz de güne erken başlamış olsun oynayın azcık hareketleninnnnnnn yaaa bananeeee
KK'nın hatunları huhuuuuuuuuuuu

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım 13+6 günlük hamileyim.kuşadasında oturuyorum.yaşım 26.
bizim cinsiyet 2 hafta sonra belli olacak ne güzel siz öğrenmişsiniz

günaydın canımcım hoşgeldinnnn annnişşşş:) herkes öğrenmesede evet öğrenenler var az daha sabret öğrenizcez biz de canım

Günaydın kızlar...Çok yoğun bir gün beni bekliyor bir sürü işim var.Ama ben eve gidip battaniyenin altında limonlu çay içip uyuklamak istiyorum.....:2:

günaydın ezmoce. teşekkür ederim hoşbulduk.
biran önce öğrenip alışverişe başlamak istiyorum..:97:

günaydın olipps.
üzülme canım bazı bünyelerde yavaş yavaş ortadan kalkıyor.zamanla azalarak düzelir

günaydın hamişlerim nasılsınız güne nasıl başladınız
ben çok kokoş başladım siyah bir elkbise altına bir rugan akkabı çektim azcık topuklu giydim ...
birazda makyaj kendimi iyi hissettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…