günaydın kızlar.bugun acayıp bı ruya gordum allah hayırlara getırsın.dogum yapıyomusum bebegım 1 kg ya var ya yok mınnacık.ben dıyorum bu nıye bole kucucuk nasıl bakıcam buna.sonra neyse uzerını gıydırıyoruz hastaneden eve gelıyoruz yattıgı yerden dusuruyorum yeresonra nası aglıcam dıye mosmor oldu bebeğim. korkudan nasıl fırlamısım yataktan
ama bende istiyyorum kahvaltı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaagünaydın hamişler
nasılsınız bugün umarım güne güzel başlamışsınızdır. ben güzel bi sabah kahvaltısından sonra sizinleyim...
Aynı doktora gidiyoruz galiba Anadolu' da Erhan bey sanırım dimi doktorun seninde?
günaydın kızlar.bugun acayıp bı ruya gordum allah hayırlara getırsın.dogum yapıyomusum bebegım 1 kg ya var ya yok mınnacık.ben dıyorum bu nıye bole kucucuk nasıl bakıcam buna.sonra neyse uzerını gıydırıyoruz hastaneden eve gelıyoruz yattıgı yerden dusuruyorum yeresonra nası aglıcam dıye mosmor oldu bebeğim. korkudan nasıl fırlamısım yataktan
18 bebek doğuran bir anane torunuysan aman diyim bebişden sonra çok iyi korun valla spiral ,poşet falan dinlemez senin yumurtalar...bir 10 ay sonra hop kızında kucağında.
Herşeyin hayırlısı tabi...
Allah hayırlara getirsin.Sürekli onları düşünüyoruz ya gece rüyalarımıza giriyor.Benimde rüyalar saçmalaştı iyice, dairede kilerin hepsi bende dahil ajanmışız müdür beyde baş ajan beni göreve yolluyor ama ayıpcıl şeyler yapacağım ki düşmandan bilgi alıyım hayır diyorum ben hamileyim hemde kızım olacak olmaz gidemem diye itiraz ediyorum.Hamile olmasam gönüllü gidecem yani ne tuhaf rüyaydı sabah eşime anlatdım.Sinirlendi kahvaltı bile etmedi anlayışsız her şey devlet için halbuki.Töbee töbee bilinçaltım sapıttı heralde.
selaaam kızzlaar biiizz geldiiiikk
nasılsınız bugün 2 gündür pek giremiyorum iş güç falan zaman bulamıyorum
kız sen Antalyadamısın? evet Erhan beye gidiyorum çok memnunum biraz tuzlu bir hastane sen yenimi başladın gitmeye yoksa hep gidiyomuydun...
oranın doğum fiyatları çok yüksekmiş hiç bilgi aldınmı ben herhalde değişirim bu randevudan sonra ....
3000 bin liradan felan söz ediyolar benim arkdaş yıldız andevada 1 bin liraya doğurdu tabii Anadolu biraz tefferruatlı bir hastane...[/QUOT
Öncesinde rutin kontreller dahil ona gidiyordum yani hamile kalmadan başladım evet sanırım en pahalı hastanelerden biri ama doğumda benim iki arkadaşımda onda doğum yaptı çok memnun kaldılar bende onda devam edeceğim başka bir aksilik çıkmazsa ben normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa ama Erhan bey sanırım sezeryancı.
h.geldınız.ıyıyız cnm sen nasılsın?
hadi yaa ben şey duymuştum o hastenede hemen fazla para almak için sezeryan diyolarmış öyle bişey varmı?
yıldız andevada gökbay var o normal yaptıryo olabiliyosa en son duruma kadar bekliyo...Ben 3 bin vermem yaa parayı sokağa ne atcam andevada normal doğum 900 TL 1 bçukta sezeryanmış oda doktor oda bu ayda gidiyimde baakalım duruma göre artık...
iyiyiz valla nası olalım sabah kalktık ortalığı topladık çam ağacımız vardı onu süsleyip evden çıktıkbenim kız pek hamarat olcak galiba
miraaayy kıız gelinini şimdiden eğitiyorum
Doğru duymuşsun canım aynen öyle yapıyorlarmış hemşireler bile yönlendiriyormuş ama enterasan olan normal doğumda aynı para.Aslına bakarsan normal doğum istediğim için inşallah bende çok git gel yaşıyorum Erhan bey konusunda daha erken olduğu için o toplara hiç girmedik fakat adam bana çok güven veriyor ya. ..
selaaam kızzlaar biiizz geldiiiikk
nasılsınız bugün 2 gündür pek giremiyorum iş güç falan zaman bulamıyorum
yorma lan gelinimi ben ona hizmetçi tutcam şimdiden sıkma kızımı hade....doğurduktan sonra yap yapacaksan işini gücünü iyi bak gelinime...zayıf düşmesin ona göre senden bilirim..
hoşgeldin tatlımmmm badecik nasıl ??
hadi yaa ben şey duymuştum o hastenede hemen fazla para almak için sezeryan diyolarmış öyle bişey varmı?
yıldız andevada gökbay var o normal yaptıryo olabiliyosa en son duruma kadar bekliyo...Ben 3 bin vermem yaa parayı sokağa ne atcam andevada normal doğum 900 TL 1 bçukta sezeryanmış oda doktor oda bu ayda gidiyimde baakalım duruma göre artık...
hoşbulduk canıım badecik nası olsun gece 4 kere kaldırdı tuvalete yarabbim nasıl bir ihtiyaç bu rahatlamanın ne demek olduğunu böyle daha iyi anlıyorum artık
Konyaaltında Uncalıdayım.Evet ya hiç bakmazmış altdan son çatı muayanelerine kadar, sen bir araştır bak benide bilgilendir benimde aklımın bir köşesinde var ama bakalım.Birde benim 45 gün falan rapor ayarlamam lazım doğumdan sonra ücretsiz ayrılmayacağım Erhan bey sanırım onuda vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?