2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kafana çok takmışsın oku öyle yat çok düşünme böyle şeyleri...,

günaydın hamişler
nasılsınız bugün umarım güne güzel başlamışsınızdır. ben güzel bi sabah kahvaltısından sonra sizinleyim...
ama bende istiyyorum kahvaltı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aynı doktora gidiyoruz galiba Anadolu' da Erhan bey sanırım dimi doktorun seninde?

kız sen Antalyadamısın? evet Erhan beye gidiyorum çok memnunum biraz tuzlu bir hastane sen yenimi başladın gitmeye yoksa hep gidiyomuydun...
oranın doğum fiyatları çok yüksekmiş hiç bilgi aldınmı ben herhalde değişirim bu randevudan sonra ....

3000 bin liradan felan söz ediyolar benim arkdaş yıldız andevada 1 bin liraya doğurdu tabii Anadolu biraz tefferruatlı bir hastane...

Allah hayırlara getirsin.Sürekli onları düşünüyoruz ya gece rüyalarımıza giriyor.Benimde rüyalar saçmalaştı iyice, dairede kilerin hepsi bende dahil ajanmışız müdür beyde baş ajan beni göreve yolluyor ama ayıpcıl şeyler yapacağım ki düşmandan bilgi alıyım hayır diyorum ben hamileyim hemde kızım olacak olmaz gidemem diye itiraz ediyorum.Hamile olmasam gönüllü gidecem yani ne tuhaf rüyaydı sabah eşime anlatdım.Sinirlendi kahvaltı bile etmedi anlayışsız her şey devlet için halbuki.Töbee töbee bilinçaltım sapıttı heralde.

18 bebek doğuran bir anane torunuysan aman diyim bebişden sonra çok iyi korun valla spiral ,poşet falan dinlemez senin yumurtalar...bir 10 ay sonra hop kızında kucağında.
Herşeyin hayırlısı tabi...

evet cnm ben çok çabuk maşallah hamiş kalabildim allaha şükür doğurganlık özelliğim çok onun gibi kürtaj ve ardından hemen 2.ayında bu bebişim maşallah diyor anneanne...

bide dedemle yatmış oldukları somyayı görsen 18 çocuğu bu somyada nasıl yapmışlar dersin ....

anneanneye diyorum sen dedeme aşıkmıydın tabiii diyor dedim aşk çocuk doğurmakmı evet diyor
korunma olmadığı için her sene doğurmuş işte yaklaşık 20 senesi hastanede geçmiş sen düşün rahmini gören doktorlar bu kadın fazla yaşamaz demişler çokta güçlüdür kanamaları bile atlatmış maşallah turp gibi yaşıyor ama dedem öldü fazla dayanamadı adam 66 yaşında öldü hemde...

o emin benim bir kızım olucana bana 4 tane doğur sen diyor bende tamam dedim bende kalabalık bir aileden gelince öyle istiyorum burda tek olmuyor öyle bebeğimde kardeşlerle büyütücem fazla ara vermicem yanisi

kız sen Antalyadamısın? evet Erhan beye gidiyorum çok memnunum biraz tuzlu bir hastane sen yenimi başladın gitmeye yoksa hep gidiyomuydun...
oranın doğum fiyatları çok yüksekmiş hiç bilgi aldınmı ben herhalde değişirim bu randevudan sonra ....

3000 bin liradan felan söz ediyolar benim arkdaş yıldız andevada 1 bin liraya doğurdu tabii Anadolu biraz tefferruatlı bir hastane...[/QUOT

Öncesinde rutin kontreller dahil ona gidiyordum yani hamile kalmadan başladım evet sanırım en pahalı hastanelerden biri ama doğumda benim iki arkadaşımda onda doğum yaptı çok memnun kaldılar bende onda devam edeceğim başka bir aksilik çıkmazsa ben normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa ama Erhan bey sanırım sezeryancı.

ay valla düşünmekten kafayı yedık sanırıım.rüyalarımız bıle zıvanadan cıktı.

selaaam kızzlaar biiizz geldiiiikk
nasılsınız bugün 2 gündür pek giremiyorum iş güç falan zaman bulamıyorum

hadi yaa ben şey duymuştum o hastenede hemen fazla para almak için sezeryan diyolarmış öyle bişey varmı?

yıldız andevada gökbay var o normal yaptıryo olabiliyosa en son duruma kadar bekliyo...Ben 3 bin vermem yaa parayı sokağa ne atcam andevada normal doğum 900 TL 1 bçukta sezeryanmış oda doktor oda bu ayda gidiyimde baakalım duruma göre artık...

Doğru duymuşsun canım aynen öyle yapıyorlarmış hemşireler bile yönlendiriyormuş ama enterasan olan normal doğumda aynı para.Aslına bakarsan normal doğum istediğim için inşallah bende çok git gel yaşıyorum Erhan bey konusunda daha erken olduğu için o toplara hiç girmedik fakat adam bana çok güven veriyor ya. ..

iyiyiz valla nası olalım sabah kalktık ortalığı topladık çam ağacımız vardı onu süsleyip evden çıktık benim kız pek hamarat olcak galiba

miraaayy kıız gelinini şimdiden eğitiyorum

yorma lan gelinimi ben ona hizmetçi tutcam şimdiden sıkma kızımı hade....doğurduktan sonra yap yapacaksan işini gücünü iyi bak gelinime...zayıf düşmesin ona göre senden bilirim..

dimi aynen banada çok yüzü yumuşak tonton

bide hemen alttan bakmak istemedi üstten gördü ilk muayenede istemiyomuş alttan bakma öle demişti..

demek fiyatlar ve sezaryan olayı doğrumuş ben kesin bu aydan sonra değişcem vital hastanesinde de sinan var orayada arkadaşım gidiyor sen nerde oturyosun cnm?

Konyaaltında Uncalıdayım.Evet ya hiç bakmazmış altdan son çatı muayanelerine kadar, sen bir araştır bak benide bilgilendir benimde aklımın bir köşesinde var ama bakalım.Birde benim 45 gün falan rapor ayarlamam lazım doğumdan sonra ücretsiz ayrılmayacağım Erhan bey sanırım onuda vermez.

yorma lan gelinimi ben ona hizmetçi tutcam şimdiden sıkma kızımı hade....doğurduktan sonra yap yapacaksan işini gücünü iyi bak gelinime...zayıf düşmesin ona göre senden bilirim..

olurmu öyle sen hizmetçini tut tutmasına ama iş bilsin bizim kız zayıf düşmez önden önden gidiyo yarın gidicez bakalım dr ne dicek

hoşgeldin tatlımmmm badecik nasıl ??

hoşbulduk canıım badecik nası olsun gece 4 kere kaldırdı tuvalete yarabbim nasıl bir ihtiyaç bu rahatlamanın ne demek olduğunu böyle daha iyi anlıyorum artık

kızlar valla ben gittiğim hastaneye pahalı diyodum ne öle ya 3 bine sezeryan mı olur. benim hastanede sezryan 1850 valla bana bu pahalı geliyodu. 3binde sonra normal geldi.

hoşbulduk canıım badecik nası olsun gece 4 kere kaldırdı tuvalete yarabbim nasıl bir ihtiyaç bu rahatlamanın ne demek olduğunu böyle daha iyi anlıyorum artık

Yaa aynen canım yaa bi de ben geceleri de çok su içerim yatmadan 1,5 lt su koyarım başucuma sabaha kadar bi su iç bi cişe git bi yatağaa bölük pörçük oluyor hep uykum hasretim deliksiz uykuya daha da çok hasret kalıcaz gibi

Günaydin anneler bu sabah nasilsiniz?
Ben kalkar kalkmaz ev isi yaptim bugun is de yok diye. Benim bu ara idrarim cok oluyor. Gece surekli uyaniyorum. Ama useniyorum gitmeye :26: O yuzdende uyuyamiyorum okadar tembelim ya.
Bu arada benim istahim kesildi. Acim daha dogrusu ama yemek yemek istemiyor tiksiniyorum. Meyve yiyorum bide yogurt. Yarin 12 de ikili testim var

hımm bende yarın taşınıyorum cnm uncalıya banio varya onun arka tarafına bugün izin alcam yarın taşıma işleriyle uğraşcam belki bugün öğlen giderim.

sana yakın olcam desene sen ne tarafında oturyosun cnm?

erhan bence raporu verir bana kaç kez rapor verim mi dedi düşük tehlikesi vardı biara....ama doğumdan sonra verirmi bilmem..ben okdar para vermicem andeva yıldıza geçiş yaparım gökbayı tanıyorum daha önce gitmiştim azcık suratsız ama profesyonel yapıyo işini..burda KK da duymuştum ismini bir topikte...
benim kürtajı o yapmıştı düşükten sonra nedense ora gitmek istemedim bebekler düştü diye erhana gittim ama çok pahalı muyane bile 60 ken andevada 30 TL felandı..

hatta testlerde daha ucuzdu şimdi anadolu hep pahalı ben bu ay gidince vedalaşım doktorumlada erken ayrılalım sonrasında bırakmam zor olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…